Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnanmak istemiyosan o senin bileceğin iş.Ben Fatih hoca varken şampiyonluğa hep inanırım..
274018F9-3266-42D1-9058-87DA31D659EF.webp

burak seçilecek gibi başkanlığa

yönetimindeki mason adamın twitterına baktım hocamızın arkasındayız demiş

inş polatın rijkaardın arkasındayız demesi gibidir

yoksa yandık

Bu gazete haberi doğru mu ya, bir twitte de başlık şuydu çünkü...

Fatih Terim'den eşi benzeri görülmemiş uygulama: Tüm takıma hatalarını tek tek izletti!

Hocam zahmet olmazsa, vaktini çalmayacaksak biraz da kendini mi izlesen...
Sıra sana gelmesin diye Hatayı gidip Akdeniz'de bile arayacaksın diye korkuyorum artık.

Espri anlayışım seninle yaraşır cinsten oldu ama yani diyecek başka şey bulamadım şuna da. :rolleyes:

Futbolculara istemeyen kulübede oturacak demesi efsane ya. Kardeşim bizde sorun oyuncuların performansı yada hırsı değil ki sorunun büyüğü sensin sen. Balık baştan kokar, sen önce kendi ekibine ders ver, kukladan faksiz olmaları bir yana tek defans oyuncuna 1 dakika şans vermeyip garip garip taktikler denersen kimse seni sallamaz..

Değişime önce kendinden başla, sonrasına bakariz

Bu gazete haberi doğru mu ya, bir twitte de başlık şuydu çünkü...

Fatih Terim'den eşi benzeri görülmemiş uygulama: Tüm takıma hatalarını tek tek izletti!

Hocam zahmet olmazsa, vaktini çalmayacaksak biraz da kendini mi izlesen...
Sıra sana gelmesin diye Hatayı gidip Akdeniz'de bile arayacaksın diye korkuyorum artık.

Espri anlayışım seninle yaraşır cinsten oldu ama yani diyecek başka şey bulamadım şuna da. :rolleyes:
Eşi benzeri görülmemiş uygulama he. Hocam gene dünya futbolunda çığır açtı. Avrupa şokta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt