- 10 Mart 2013
- 121.627
- 158.432
- 5.068
Şu puan durumunda inanmamak olmaz.Maç sayısı fazla..
geçen hafta da 30 puan vardı. haftaya da 24 olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen hafta da 30 puan vardı. haftaya da 24 olur.
İnanmak istemiyosan o senin bileceğin iş.Ben Fatih hoca varken şampiyonluğa hep inanırım..
İnanmak istemiyosan o senin bileceğin iş.Ben Fatih hoca varken şampiyonluğa hep inanırım..
bundan sonra ne demek 4 yıldır takımın başındasınŞu puan durumunda inanmamak olmaz.Maç sayısı fazla..
Bu zamana kadar haketmeyene forma verdim demek degil mi bubundan sonra ne demek 4 yıldır takımın başındasın

Hocamız ne dediğini kendi anlamıyorBu zamana kadar haketmeyene forma verdim demek degil mi bu![]()
Eşi benzeri görülmemiş uygulama he. Hocam gene dünya futbolunda çığır açtı. Avrupa şokta.Bu gazete haberi doğru mu ya, bir twitte de başlık şuydu çünkü...
Fatih Terim'den eşi benzeri görülmemiş uygulama: Tüm takıma hatalarını tek tek izletti!
Hocam zahmet olmazsa, vaktini çalmayacaksak biraz da kendini mi izlesen...
Sıra sana gelmesin diye Hatayı gidip Akdeniz'de bile arayacaksın diye korkuyorum artık.
Espri anlayışım seninle yaraşır cinsten oldu ama yani diyecek başka şey bulamadım şuna da.![]()