Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu pozisyonlara bi tane itiraz yok nerde faul var ulan surda mal mısınız siz Beşiktaş +10 puan almıştır burda şu itirazlardan. Ulan boşa yapın demiyoruz hakkınızi arayın diyoruz lan ağlamayana meme yok diyor herifler kör müsünüz Çıldıracam ya

Yeter artık yaa

Ben futbol izlemek istiyorum kardeşim

Başlarım efsanesine

Kimse Galatasaray'dan büyük değil

Çek git bırak artık bizi

Hay Etebo kadar başına taş düşsün senin ya.. Gerçekten şaka gibi..

tekniği taktiği filan geçtim, zaten o tarafta yaşananlar ömer'den solbek, etebo'dan 6 numara çıkarmaya çalışan yapıya müstehak da bu kadar gamsız, karaktersiz ve işlevsiz herifi bir takıma toplamayı nasıl başardın güzel hocam? ligin en yumoş oyuncularıyla en çok kart gören takımsın, bir tane herif de çıkıp isyan etmiyor ulan niye sadece biz kart görüyoruz diye. golünü iptal ediyorlar, oyuncunu kırmızılık müdaheleyle sakatlıyorlar, uyduruktan faul çalıyorlar topçular ayrı izliyor, yanındaki şakşakçılar aynı. uzmanlığın olan işi bile %100'ünle yapamıyorsan kenarda durmanın mantığı ne. oynattığın oynatmadığını geçtim, şu sahadaki gamsızlar ordusunun başını çektiğin için üzüyorsun.

Bizim 2 senedir oynadığımız "topa sahip olma" oyunu var ya hani 30 yaşındaki yardımcı teknik direktör Farioli onu senden daha iyi oynatıyor hocam haberin olsun...

Kendi futbol bilmez

Ekibi futbol bilmez

Ne günlere kaldık yaaa

Koskoca camianın çektiklerine bak

Ne zaman istifa edecen lan yeter artık yeter.Oynattığın futbola bak inat herif.Salak saçma adamları kadroya dolduruyon her seneye sonra başarısızlık gelince önümüzdeki transferi bekleyin hakemler şöyle onlar böyle.Yeter artık.Hayatımda bu kadar kötü takım az görmüşümdür.Napıyonuz siz idmanlarda arkadaş.Ulan ayıp be ayıp.Yaşayan en büyük Galatasaraylıymış peh.Çıkardığı kadroya oynattığı takıma bak.Senin yerinde başkası olsa da bu kadar olur zaten takım.Geçmişteki başarıların sayesinde ordasın ve bi kişide çıkıp istifa et diyemiyo sana.Bırak git hoca bırak git.

Donk bağıra bağıra gol yedirecek inşallah hemen müdahale eder. Kötü futbol söylemiyorum zaten abi inanılmaz bişey hala başımızda olması düzgün top oynadığımız 10 tane maç yok 3 senedir. Kötü değil bu anormal bişey yaptığı başka kimse başaramaz.

Bu kadar pas özürlü, pres özürlü, iq sorunu olan takimi kuran teknik direktore daha ne kadar katlanacagiz? Yazin yine takim kurmasina izin mi verecegiz?
1 oyuncu olur, 2 oyuncu olur da neredeyse hepsi mi pas ozurlu olur?

Artniyetli bir insan olduğunu düşünmeye başladım.Şu izlediklerimizin en makul açıklaması sabotaj.

Yalan fotolarda şov yapar basket maçına gider Kemerburgaz tesislerini inceler burayada 100 tane çöp ve çöp yapacağım oyuncu sığırırım diye kısık kısık bakmıştır, kendini uzun süre daha burda görüyor heralde Gs in evladıyım ayağına ligin en fazla kazanan td si oynattığı oyunda ortada oyuncular desen dökülüyor

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt