Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek bir sorum var, Karagümrüğün antrenörü daha 2 hafta önce gelmiş takıma. Adamlar ezbere pas yaptılar bugün kaç pozisyonda, ben gitsin yada kalsın demiyorum da şu takıma 3 senede bir oyun şablonu oturtamamak inanılmaz. Boşa koş önerilerini bizim amatör takımdaki antrenörde söylüyordu, boşa koşacaksın da ee sonra kime atacaksın topu. Bence acil gitmeli artık işin cılkı çıktı.

yaş 70 iş bitmiş
senden teknik direktörlük geçmiş
emekli ol hatıraların da içine sıçma

Eğer gerçekten Galatasaray'ın iyiliğini düşünen adam olsa çoktan gitmişti.. Şampiyonluk yolundaki takımı resmen yok etti.. Bütün futbolcuları bitirdi.. Ali Koç , Nihat Özdemir Galatasaray'ın başına tetikçi hoca tayin etse bu kadar zarar veremezdi takıma.. Sağolsun hoca işini çok güzel gördü.. Sağlık olsun 3 milyon euromuzu alır Galatasaray edebiyatımızı yaparız..

Adayları belirleyelim.

Ben Ankaragücü maçından sonra saldım. O günden bu yana da adam akıllı 45 dakika bile izlemedim. O gün tüm genel Galatasaray futbol takımı profil, sezonu bitirmişti. Bundan sonra olanlara da hiç şaşırmadım.

etebo gedson akbaba ortasahasıyla her seferinde madara olup tekrar aynı adamlarla çıkmak aptallıktır.

emre kılınç, ömer, şener, akbaba, etebo, oğulcan hiçbiri galatasaray'ın oyuncusu olamaz.

ama gel gör ki hoca ömer'den, akbaba'dan hala ne bekliyor anlamış değiliz.

taraftarın gözünde daha da kötü konuma düşmemesi için sene sonu vedalaşmalıyız.

Her maç sonu buraya eleştirel paragraf döşemekten sıkıldım aldığın cezalardan da sıkıldım her sezon maçların 1/3 ünde yoksun ya.
Rica ederim yalvarırım git artık sene sonu.
Bir de twitterda müritleri var ki sormayin küme düşürse elhamdülillah diyecek kafasizlar

Sende utanma yok mu koskoca Galatasarayı getirdiğin hale bak. Istifa et futbolu da bırak. Çünkü o seni birakmis. Galatasaray senin oyuncağın değil. Senin körelmis futbolunu görmek istemiyorum. Kendini yenilemek filan yok. Nato kafa nato mermer. Istifa etmen için ne hale dusmemiz lazim. Rezil ettin bizi rezil.

İSTIFÂAAAAAAA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt