Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağlıklı karar alamıyor Fatih hoca. Sezonu tamamlar muhtemelen zaten bir umut yok artık rölanti maçlara çıkılır sonrasına bakılır, bu sürede de yönetim hoca arayışına girmeli

şampiyonluk yarınlara kaldı
sağ ol hoca

Adayları belirleyelim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Yeni yönetim ve yeni hoca ile inşallah bunun kanser oyunundan kesitler görmeyiz.

iyi iyi en azından büyük çoğunluk artık terim'den bize hoca olamayacağını anlamış. biz burada şampiyon olduğumuz zaman da takım bir şey oynamıyor diye eleştiriyorduk. bunu herkesin yavaş yavaş anlaması iyi bir gelişme.

artık ya kendisi istifa etmeli ya da terimle devam etmeyecek bir yönetim gelmeli. Galatasaray taraftarına sözüm var masalını da daha fazla anlatmasın. girsin sosyal medyaya baksın bakalım terim devam etsin diyecek kaç kişi görecek

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adayları belirleyelim.

En kralı gelse ne değişecek ki? İlk ters sonuçta adama kuduz gibi saldıracak büyük bir güruh var. Ve işin kötü tarafı bu güruh sosyal medya aracılığıyla kulübün kararlarında büyük bir etkiye sahip.

bir hafta boyunca bi tarafını yırttı ortaya çıkan futbol sıçmık gibi. acizliği ortada. 11 tercihi oyuncu değişikliği futbolcudan verim alma hepsi kepazelik boyutunda

Yat kalk da Karagümrük salaklarına dua et.1-0 öne geçtikten sonra malca hareketler yapıp golü yediler ve geriye yaslandılar.Yoksa tarihi fark olacaktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt