- 6 Eylül 2014
- 94.146
- 64.931
- 4.608
Terimci degilmiydin sen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terimci degilmiydin sen.
şu manşeti atacak babayiğid bir basın var mı acaba
![]()
İstifasını gecenin ilerleyen saatlerinde twitterden açıklayacağı dedikodusu dolaşıyor. Hadi inşallah...
inşallah doğrudur. hemen okan buruk gelmeliİstifasını gecenin ilerleyen saatlerinde twitterden açıklayacağı dedikodusu dolaşıyor. Hadi inşallah...
Bilerek dedikodi yayiyor.İstifasını gecenin ilerleyen saatlerinde twitterden açıklayacağı dedikodusu dolaşıyor. Hadi inşallah...
Istifa etmez. Istifa ediyorum ayağına twitterdaki aptalları costurma dümenidir. O aptallar şimdiden bizi bırakma hocam diye yazmaya başlamışlardır.
Emin ol nasıl kalacağının planlarını yapıyordur. Kulübün 20 senesini yedi bu adam. Bir türlü doymadı.İstifasını gecenin ilerleyen saatlerinde twitterden açıklayacağı dedikodusu dolaşıyor. Hadi inşallah...
geçti artık o bizi bırakma diyen bi avuç kolpacı da işe yaramaz artık. futbol cahilliği kabak gibi ortaya çıktıIstifa etmez. Istifa ediyorum ayağına twitterdaki aptalları costurma dümenidir. O aptallar şimdiden bizi bırakma hocam diye yazmaya başlamışlardır.
Son 2 değişikliğini beğendim yalnız. Luyindama'yı almayıp çifte mifte dönecek diye korkuyordum. O zaman 1 puan da gidecekti. Ufak da olsa gelişme var.
yok yaw ft demeden montunu bile değiştirmez sanmıyorumbelki levo sorumluluk alıp yapmıştır.