Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu manşeti atacak babayiğid bir basın var mı acaba

DFNLqNrW0AEnYz3.jpg

bunlar allahtan korkmaz kuldan utanmaz çete

Galatasaray'ın hakkını biz ararız, kimse endişe duymasın.
Hakemlerin, federasyonun, rakiplerin ne yapma amacında olduğunun her şeyin de farkındayız.
Bunun için o mevkilerde olmak gerekmiyor. Sorun da bu zaten.
Taraftar her şeyle mücadele etmek zorunda değil. Hem içerisi hem de dışarısı.
Sizin yüzünüzden, futbol oynamadığımız için ART NİYETLİ, KÖTÜ hakemlere sıra gelmiyor.

Eleştirsek de arada kaynıyor. Bazı arkadaşlar kötü oyun sebebiyle bunu söylemeye yüzümüzün olmadığını bile iddia ediyor.
Her ne kadar bu görüşe katılmasam da ben içerde de sizlerle savaşmak zorunda değilim. Benim enerjim sadece dışarıya karşı olmalı.

Olmadığın maçlardaki seçimlerde sana ait zaten. O zaman bu yanındaki vasıfsız isimlerin işi ne ve biz ne diye paramızı sokağa atıyoruz.
Madem böylesin, ne diye el vereceğin bir adamı, bunca sene oldu yetiştirmedin.
Yanında daha donanımlı adamlar bulundurmadın...Egosu gidip tüpçüyle gülerek imza atmaya el veriyor da yanında Galatasarayımız için faydalı olacak başka bir donanımlı hoca yetiştirmeye mi vermiyor...

Abi hadi ya.........

geçen sezondan beri eleştirdik, bu sezonun ilk yarısı yetersiz kadro yüzünden haksızlık yapmamak adına eleştirmedim hatta olumlu bulduğum durumlar oldu ama resmen iflas etti hoca. eleştirmekte sıktı artık. hocayı mevlana'nın dizeleriyle uğurluyorum.

her gün bir yerden göçmek ne iyi,
her gün bir yere konmak ne güzel

ne güzel bulanmadan, donmadan akmak,
dünle beraber gitti cancağızım

ne kadar söz varsa düne ait
şimdi yeni şeyler söylemek lazım.

Bu akşam bırak. Yeter artık. 2 senedir egon yüzünden ligin en kötü oynayan takımıyız. Devre arası istediğin tüm adamlar alındı, ligin en iyi kadrosu bizde ama rezil bir hocalık sergidelin. Senede en az 10 maç ceza alıyorsun. Git torun sev yeter.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstifasını gecenin ilerleyen saatlerinde twitterden açıklayacağı dedikodusu dolaşıyor. Hadi inşallah...
Bilerek dedikodi yayiyor.

Şimdi arka planda bir kaç sucukcuya para verdirip kapısının önüne getirtir.
Burada da bir kaç mal değneği onu savunur.

Sonra istifasıni geri çeker.
Karşılık olarakta prensleri akbaba,donk, Ömer ve şener ile sözleşme uzattirir.

Son 2 değişikliğini beğendim yalnız. Luyindama'yı almayıp çifte mifte dönecek diye korkuyordum. O zaman 1 puan da gidecekti. Ufak da olsa gelişme var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt