Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ülkede inanılmaz derecede biat kültürü var. Sonra dönüp suçu herkeste bulup kendimizde hiç bulmuyoruz. İnsan önce kendini düzeltecek ki etrafındakini de düzeltsin. Özeleştiri yapmak yapmayı becermek herkesin harcı değil. Bu takım 4. Fatih Terim dönemiyle birlikte hiçbir zaman güçlü top oynamadı 2 yıl üst üste şampiyon olduğumuz dönemde dahil ki o sezonlarda özellikle iç sahada ki maçlarda taraftarın ne kadar önemli olduğu bugün daha belirgin oluyor. Şimdi ben hocaya sormak isterim bir şapkayı çıkarıpta önüne koysun o kadar oyuncu transferi yap sürekli al gönder 3.5 yılda oturmuş belli başlı oyun şablonu ve sistemin yoksa suçun büyük payı sende. Burada yazılacak çizilecek birçok konu var ama kısaca şöyle anlatayım Galatasaray’da artık devrim kaçınılmazdır. Ama bu olması gereken devrim günü kurtarma devrimi değil gelecek 20-30 yılın devrimi olup kulübü hem ekonomik hem de sportif anlamda refaha ulaşmasını sağlamaktır. Buraya yeni hoca geldiğinde 1 maç puan kaybedip adamın ne anasını ne avradını bırakan bir zihniyet olursa zaten bizden bir yol olmaz. Kısa olarak şuna da değineceğim Fatih Terim gittikten sonra kulüp geriye gider zihniyeti de çürümüş zihniyettir. Galatasaray yerde kalmaz, Galatasaray boyun eğmez. Ve en önemlisi de Galatasaray kimseye biat etmez, Aslolan Galatasaray’dır. Kişiler gelip geçici mühim olan isim ve arma.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İstifa degilde en azından sene sonu devam etmiceni açıklaması gerekiyor hocanın evet kötü oynuyoruz ama şuanda istifa etmesi birşey değiştirmez gelecek olan hocada Gelecek sezon başlamadan önceki son 8-9 maçta yıpranır En iyisi şimdiden emekli olacagını açıklayıp yeni seçilcek yönetimin önünü açması

İstifa demiyorum çünkü sene sonunda bırakacağını düşünüyorum.

her maçtan sonra ayrı bi rezilliğin içinde buluyoruz kendimizi

istifa edeceği söylentileri beni çok heyecanlandırsada pek ihtimal vermiyorum

çok küçük bir ihtimal , bu zamana kadar söylediği zorlu,tff,mhk ve geçmişte aldığı cezalar derken bugünde hakem bahanesini öne sürerek varlığım kulübümü zor durumda bırakıyora getirebilirse işi bi ihtimal hem biz kurtuluruz hemde kendisi için rezil olup bıraktı değilde kulübü için kendini feda etti algısı yapıp kendinide kurtarabilir

hoca güzel senaryo yazdım iki tarafta kazanıyo böylece gel bitirelim şu işi

ayrıca hocayı hep savunan @Gökhan Gel ve şükrüyü gün itibariyle mevziyi terkettikleri için hem kınıyor hemde tebrik ediyorum

her maçtan sonra ayrı bi rezilliğin içinde buluyoruz kendimizi

istifa edeceği söylentileri beni çok heyecanlandırsada pek ihtimal vermiyorum

çok küçük bir ihtimal , bu zamana kadar söylediği zorlu,tff,mhk ve geçmişte aldığı cezalar derken bugünde hakem bahanesini öne sürerek varlığım kulübümü zor durumda bırakıyora getirebilirse işi bi ihtimal hem biz kurtuluruz hemde kendisi için rezil olup bıraktı değilde kulübü için kendini feda etti algısı yapıp kendinide kurtarabilir

hoca güzel senaryo yazdım iki tarafta kazanıyo böylece gel bitirelim şu işi

ayrıca hocayı hep savunan @Gökhan Gel ve şükrüyü gün itibariyle mevziyi terkettikleri için hem kınıyor hemde tebrik ediyorum

ben hocayı teknik-taktik olarak hep eleştirdim. hatta şampiyon olurken daha da çok eleştiriyordum. benim tepkilerimin %90'ı terbiyesizliğe, mantıksızlığa, vefasızlığaydı. ki teknik anlamda olmasa da ruhen varlığını çok aradığımız günler gelecek. bizim ömrümüzün 10-12 yılı bir daha hagi gibisini izler miyiz diye geçti, bir o kadarı da yeni terim bulur muyuz diye geçer. inşallah mayıs'ta hiç zannetmesem de kulübün adına ve markasına yaraşır bir yönetim gelir de hocanın esas zor doldurulacak manen varlığı ve gücünü de sıkıntı yaşamadan kapatırız.

Sezon sonuna kadar devam eder

Bu 4 yillik surecte ilk 2 sezon Sampiyon tamamladi Ama Son 2 sezon ne yazik ki basarisiz oldu

Basari da basarisizlik ta Fatih hoca ya yazar

Sezon sonu sözlesmesi sona erecek zaten yani görevi birakir

Her ne olursa olsun Fatih Terim bir Galatasaray Efsanesi olarak kalacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt