Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takımın başında olmayı son dört senelik performansı ile hak etmiyor.

Transfer delisi olup futbol fakiri nasıl olunur gördük. Kimse FFP demesin çünkü bu koşullarda bile çok sağlam takviyeler yapıldı.Hiç bir rakibimizin kadrosu bizim kadar kağıt üzerinde iyi olmadı.

Berbat antremanlar her şeyin başlangıcı... Adele sakatlıkları dahil. Hep az koşan, az mücadele eden, ikili mücadele kazanamayan, defansta sürekli hatalar yapan, duran top kullanamayan, defanstan çıkarken aynı pas hatalarını yapan, ofansta bireysel oyuncular dışında hiç bir organizasyonun olmadığı iğrenç bir futbol izliyoruz.

Hakikaten bu sene son olsun.Bu takımın oynadığı futboldan tiksiniyorum.

Dün ilk 11 açıklandığında burda yuzde 90inimiz şok oldu çünkü biliyorduk bu ilk 11in bu maçı alamayacağını nitekim de öyle oldu peki güzel hocam 5 haftadır bu kadar amatör insan gorebiliyorken sen neden görmüyorsun , ben biliyorum aslında sende görüyorsun ve biliyorsun ama egon ve inadın buna müsaade etmiyor. Bu saatten sonra Galatasaray için en faydalı şey senin bırakmandir çünkü bu saatten sonra ne sen egonu bırakırsın ne de biz Galatasaray'i. Burda hepimiz eminiz ki haftaya sen yine Emre Akbaba ve Ömer Bayramı oynatacaksın

Terimin arkasında falan değiller

arkasında olsa bile göstermeliktir

uayı açıkça kamuoyunun,gslilerin önüne attı hoca,arda,taylan falan

bunları yiyeceklerini sanmıyorum hele hele işler kötü giderken

Arkadasinda merak etme.

Seneye yine böyle bir kötü futbol olursa sikintili olabilir , ama simdilik uA - Fatih Terimi destekliyor ve arkasinda

Dün ilk 11 açıklandığında burda yuzde 90inimiz şok oldu çünkü biliyorduk bu ilk 11in bu maçı alamayacağını nitekim de öyle oldu peki güzel hocam 5 haftadır bu kadar amatör insan gorebiliyorken sen neden görmüyorsun , ben biliyorum aslında sende görüyorsun ve biliyorsun ama egon ve inadın buna müsaade etmiyor. Bu saatten sonra Galatasaray için en faydalı şey senin bırakmandir çünkü bu saatten sonra ne sen egonu bırakırsın ne de biz Galatasaray'i. Burda hepimiz eminiz ki haftaya sen yine Emre Akbaba ve Ömer Bayramı oynatacaksın
Olay budur.Herkes her şeyi biliyor ama bilmiyormuş gibi davranıyor.Hocanın Emre Akbaba tercihi sırf bu bölgede Belhanda'yi oynatiyordum;şimdi o bölgede elde Akbaba var, onu oynatiyorun tribinden başka bir şey değil...Egosu takım menfaatleri üzerine çıkmış bir ruh hâli "hastalıklı"bir ruh hâlidir.Bu da takıma zarar verir; zararın neresinden dönersek de kardır.

Takım bir b.k oynamıyor yeni değil yaklaşık 3 senedir. Avrupa da şamar oğlanina döndük. Şampiyon olsak ne olacak bu leş ligde. Avrupa ya gideceksin 5-6 yiyerek grup sonuncusu olup geleceksin. Güçlü oyun oynarsan hangi hakem durdurabilir seni. Ne hakem ne yönetim ne taraftar ne futbolcu bu rezaletin tek sorumlusu Fatih Terim. İnsanı cildirtacaksiniz yemin ederim.
Bu kadar pisligin döndügü yerde hepsine tokati vurup sampiyon olmak gibisi yok..üstelik bir sürü parq girecek kasaya, 5-6 yiyip gelsen bile girecek

bu maçların üstüne hala etebo'yu 6 numara başlatan hoca futbolla bağını koparmış demektir. hocamızın sene sonunda kendi rızasıyla tahliyesi hepimizin hayrına olacaktır.
Ne kendi rizasiyla? Kendi rizasi olsaydi simdi bile istifa etmisti... Zaten ona hava Güzel, 3 Milyon avro kime versen, asolan Galatasaray der

Ne kendi rizasiyla? Kendi rizasi olsaydi simdi bile istifa etmisti... Zaten ona hava Güzel, 3 Milyon avro kime versen, asolan Galatasaray der

yönetim adayları içinde terim'den vazgeçebilecek çapta isimler göremiyorum. gelen yönetim hocaya %90 teklifi götürürse o saatten sonra yaparım ya da daha önemlisi yapamam deme büyüklüğü hocaya kalmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt