Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terimi elestiren hatta istifa etmesini isteyeni anliyorum.

Lakin ortalikta yerine gelecek ve bizi sampiyon yapacak kadar iyi bir hoca olmadan Fatih Terimi göndermek aptalligin daniskasi olur. Hepimiz 2014-2017 dönemi yasadik

Bizi sampiyonluk yarisinda tutan da, sampiyonluktan edebilen de Terim

Su ortamda yerini doldurmak zor olacak. Forum guzel futbol diye zirlayip da 2-3 maglubiyetten sonra hocaya kufreden zatlar dolu.

Yanlis anlasma olmasin,, Ankaragucu macindan beri sacmasapan puanlar kaybetmemizin sebebi Fatih hocanin aldigi kararlardi.

Vay be ne yapmış yönetim haşmetlimize
irfancanı alamadılar diye kimyası bozulmuş olabilir haşmetli hocamızın. düzgün bir futbol oynatabilmesi için hava sıcaklığının 24.5 derece, havanın güneşli, nem oranının makul seviyede olması lazımmış. optimum koşulları bir türlü sağlayamadılar hocamıza

evet, adaletsizlikte standart sağlanıp en azından bu yılki gibi yaka paça çekilmediğinde başarı oranı fena bir hoca değil. 6 haftada 5 galibiyet 1 beraberlik filan yapmışlığı vardır önceden de.

alamayınca adaletsizlik alınca adalet

alamayınca başkaları alınca o

benim terimci arkadaşlara tavsiyem hakem tff filan karıştırmamaları

çünkü hocaya hakaret ediyorsunuz aslında

hakem hocayı tutunca başarılı oluyor tutmayınca olmuyor anlamı da çıkar bu dediklerinizden ki hocanın tdlik vasfını kötülersiniz

bütün dünya bize karşı hoca da pelerinli kahraman hikayesini ahaberde anlatırsanız belki inanan olur

irfancanı alamadılar diye kimyası bozulmuş olabilir haşmetli hocamızın. düzgün bir futbol oynatabilmesi için hava sıcaklığının 24.5 derece, havanın güneşli, nem oranının makul seviyede olması lazımmış. optimum koşulları bir türlü sağlayamadılar hocamıza
Allah'tan hoca sırf çok istedi diye almamışlar o 10 Milyonluk kazığı. Teşekkürler yönetim.

benim dei ddiam şu terim yönetimin güçsüzlüğünden bırakın rahatsızlığı aksine gayet de memnun

çünkü bir taşta bir kaç taş vurabiliyor

istediği gibi at koşturuyor kulüpte en ufak bir hesap sorma mekanizması yok

adamın üstü yok resmen kimseye hesap vermiyor

istediğini aldırıyor ki ardayı bile aldırdı

işler kötü gittiğinde ise taraftar ve medyanın önüne atacağı zavallılar var yukarıda

aysala şunların onda birini yapabilir miydi
:tbr: :tbr:

alamayınca adaletsizlik alınca adalet

alamayınca başkaları alınca o

benim terimci arkadaşlara tavsiyem hakem tff filan karıştırmamaları

çünkü hocaya hakaret ediyorsunuz aslında

hakem hocayı tutunca başarılı oluyor tutmayınca olmuyor anlamı da çıkar bu dediklerinizden ki hocanın tdlik vasfını kötülersiniz

bütün dünya bize karşı hoca da pelerinli kahraman hikayesini ahaberde anlatırsanız belki inanan olur

ben 20 yıldır çoğu terimli galatasaray şampiyonluğu izliyorum, hiç zirve yarışında bu kadar nitelikli doğranan takım görmedim. 2015'te hamza'nın galatasaray'ı şampiyonluğa giderken fener'in otobüsünün kurşunlanması belki bu tarz olabilir ama sahada bu tarz nitelikli doğranmayla ilk kez bu sezon karşılaşıyorum. sizin galatasaraylılık vasfınızı kötülemek istemem ama terim düşmanı arkadaşlar bu yılki büyük şaibe ve karalamaya dikkat kesilirse galatasaray'ın selameti adına daha iyi olur diye düşünüyorum. benim en azından sahada yapılanlarla herhangi bir galatasaray şampiyonluğunda şaibe düşüncem yok allah'a şükür, haklı çıkacağım diye galatasaray'ı bile küçük düşürmeye gayret edenler düşünsün.

En fazla bir sene daha futbol zevkimizin içine eder daha fazlası yok. En fazla 1 sene sonra terimden, 2 sene sonra da öbüründen kurtulacagiz ve yeni bir hayata başlayacağız.

Doğru en zor şartlarda bile Sinyor Terim'in bir dediğini iki yapmayan yönetim suçlu

Ama Sinyor Terim suçsuz dimi

Vayy arkadaş ibretlik tespit

Halbu ki çok zor olmamalı ikisinin de GS'a zarar verdiğini söylemek

Ve ikisinin de artık gitmesi gerektiğini söylemek
Henüz 1 hafta önce yazdığım mesajda görüldüğü üzere hocanın gitmesini istiyorum zaten

ben 20 yıldır çoğu terimli galatasaray şampiyonluğu izliyorum, hiç zirve yarışında bu kadar nitelikli doğranan takım görmedim. 2015'te hamza'nın galatasaray'ı şampiyonluğa giderken fener'in otobüsünün kurşunlanması belki bu tarz olabilir ama sahada bu tarz nitelikli doğranmayla ilk kez bu sezon karşılaşıyorum. sizin galatasaraylılık vasfınızı kötülemek istemem ama terim düşmanı arkadaşlar bu yılki büyük şaibe ve karalamaya dikkat kesilirse galatasaray'ın selameti adına daha iyi olur diye düşünüyorum. benim en azından sahada yapılanlarla herhangi bir galatasaray şampiyonluğunda şaibe düşüncem yok allah'a şükür, haklı çıkacağım diye galatasaray'ı bile küçük düşürmeye gayret edenler düşünsün.

tam tersini diyorum siz terim niye başarısız sorusuna cevap aramak yerine meseleyi buraya getirirseniz galatasarayın şampiyonlukları bu kez töhmet altında kalır

galatasaray niye başarısız sorusunun cevabı hakemler değil, hakemler maçlarımızda rezalet kararlar da veriyorlar ama mağlubiyetlerimizin çoğunda mesele hakem olmaktan öte

tam tersini diyorum siz terim niye başarısız sorusuna cevap aramak yerine meseleyi buraya getirirseniz galatasarayın şampiyonlukları bu kez töhmet altında kalır

galatasaray niye başarısız sorusunun cevabı hakemler değil, hakemler maçlarımızda rezalet kararlar da veriyorlar ama mağlubiyetlerimizin çoğunda mesele hakem olmaktan öte

galatasaray'ın töhmet altında kalacağı bir şey yok. ama terim düşmanları bu kafayla giderse 2000 uefa şampiyonluğunu yakında fetö'ye bağlayacak kafa yapısına ulaşacaklar.

terim'in şampiyon galatasaraylarıyla, bu yıl ligde fair play ödülüne koşan beşiktaş'ı ve 2011'deki şike kayıtlarına girebilecek 5-6 maçı 30 haftaya sığdırabilen fener'i kıyaslayabilecek bir düşmanlıkla fazla istişare edilemez. hayırlı akşamlar dilerim.

galatasaray'ın töhmet altında kalacağı bir şey yok. ama terim düşmanları bu kafayla giderse 2000 uefa şampiyonluğunu yakında fetö'ye bağlayacak kafa yapısına ulaşacaklar.

terim'in şampiyon galatasaraylarıyla, bu yıl ligde fair play ödülüne koşan beşiktaş'ı ve 2011'deki şike kayıtlarına girebilecek 5-6 maçı 30 haftaya sığdırabilen fener'i kıyaslayabilecek bir düşmanlıkla fazla istişare edilemez. hayırlı akşamlar dilerim.

iyi akşamlar rengim

her türlü biatçılıkla düşmanız ;)

hocayı çok fazla eleştirmekle beraber bu sene güclü ve galatasarayın haklarını savunan ezdirmeyen bir yönetim olsaydı hoca ve takım bence bukadar kötü olmazdı

hoca bu sene kötüydü kabul fakat hoca bu sene hem başkanlık hem hocalık yaptı yönetim olmadıgını bildigi için

adam kac defa söyledı hakkımız koruyun susmayın diye

maclarda dograndık 1 tane yönetici çıkıp knusamadı haliyle hoca baskanlık yaptı ve ceza aldı

terimi eleştirelim ama haklı oldugu şeylerde var

özetle önce hoca değişimi degil acilen yönetim degismeli

aralık ayında seçim olsaydı abartmıyorum net olarak şampiyonduk

ya fb limiti delmedi mi sene başında. hatta delecez diyip deldiler. federasyonun şimdiki tavrının 2 şampiyonluğumuzdaki tavırla aynı olduğunu nasıl söyluyonuz. yazmak istemiom burda seri puan kayıplarını müteakip aşka gelen vatandaşlar yüzünden ama gerçeklerin tahrifizasyonu çizmeyi aştı. ekim ayında atış serbest başlığı kapsamında herkes yönetime basıyordu küfürleri. bizimkiler limit fln diye etebodan sonra 1 ay boyunca adam geldi gelecek diye bizi işletip sonra olmadı fln dediler. adamların da suçu yok ifb gibi her mevkide bi ton alternatifli kadro kursalardı limit dinlemiyip. adamlar gustavoyu 80de alıyor biz taylana bel bağlamışız adam olmadığı için. ewt devre arasında alındı birkaç adam son günlerde de olsa. ewt hoca falcao virüsünü tekrar takıma zerk etmek için çift forvetli ve kanatsız garip şeyi hangi akla hizmet denedi ya da sakatlığı yoksa taylanı buharlaştırıp neden eteboyu takımın beyni belledi birkaç maç bunlar hata. lakin sene başında neler yazdığınızı çıkarsak heralde siz de şaşırırsınız. ne hikmetse sene başında yazdıklarınızı şimdi ak parti seçmeni mantığı olarak kategorize edip konuda küfüre sebebiyet verecek benzetmeler yapıonuz. çoluk çocuğun lafıyla bilmemne partili olacak halim yok çok şükür ama işin bokunu çıkarmayın ki küfür etmek durumunda kalmayalım

Sosyal medyada istifa ettiği dedikodusu dönüyor doğruluk derecesi nedir acaba?

Hayaller elbet bir gün gerçek olacak, inşallah bu sezon sonu en geç.

hoca bu yönetimden çok şikayetçiyse 4 senedir niye çalışıyor bunlarla istifa eder olur biter. galatasaray' ın haklarını savunmak için orada duruyor iddiaları ise bana, hani şu fb' yi küme düşürmeyip üstüne play off icat eden federasyona güle oynaya imza atmaya gittikten sonra pek inandırıcı gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt