- 6 Eylül 2014
- 94.171
- 64.962
- 4.608
Babel cezaliydikerem oynasın diye kimi kesti bugün?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babel cezaliydikerem oynasın diye kimi kesti bugün?
2 yıldır takımın anasını belleyen Fatih Terim'in köpekliğini yapmak yerine hakettiği gibi eleştiriyorum. Ne yapayım 1 maç kazandık diye Terim hazretlerini eleştirmeyeyimmi? 1 yıldır eleştirdiğim adamı bir maç kazandık diye göklere mi çıkarayım? İki yüzlülük mü yapayım? Benim yorumlardan rahatsız oluyorsan engelle geç kardeşim. Sana mı soracam burada yaptığım yorumu?Bugün kazandığımız icin aglayacaklar neredeyse yainsan da az utanma olur
GSC Mobile App
tuzaklı soru mu ustad
Babel kendini kesti rnkts
Babel cezaliydi
haklısın ustad ama arda ısımlı sahıs bölümleri hariç. kesilmemesi değil transfer bile edilmemesi gerekirdievet çünkü ben 3-4 hafta önce de onyekuru'nun kesilip kerem'in oynaması gerektiğini söylüyorum. kesilmesi gereken elemanın bütün büyük derb maçlarının deplasmanında takıma liderlik eden arda olması gerektiği yönünde mantıksız cevaplarla karşılaştım. onyekuru kazanılsın diye kerem'in hakkının yenmesine katılırım ama burda kaç kişi kesilen oyuncunun onyekuru olması gerektiğini düşünürdü merak ediyorum.
haklısın ustad ama arda ısımlı sahıs bölümleri hariç. kesilmemesi değil transfer bile edilmemesi gerekirdi
Sizdeki eleştiri değil kuyruk acısı. Ama neden onu çözemiyorum işte. Destekçilere köpek diyecek cüreti buluyon kendinde de senin cinsin ne? Söyle de bundan öyle hitap edelim. Ne dersin?2 yıldır takımın anasını belleyen Fatih Terim'in köpekliğini yapmak yerine hakettiği gibi eleştiriyorum. Ne yapayım 1 maç kazandık diye Terim hazretlerini eleştirmeyeyimmi? 1 yıldır eleştirdiğim adamı bir maç kazandık diye göklere mi çıkarayım? İki yüzlülük mü yapayım? Benim yorumlardan rahatsız oluyorsan engelle geç kardeşim. Sana mı soracam burada yaptığım yorumu?
Fatih Terim'in köpekliğini yapmak yerine derken kendimi kastettim ben neden üzerine alındın ki Danyal? Fatih Terim'i destekleyenler köpeği demedim ki? Daha okuduğunu anlamıyorsun Danyal.Sizdeki eleştiri değil kuyruk acısı. Ama neden onu çözemiyorum işte. Destekçilere köpek diyecek cüreti buluyon kendinde de senin cinsin ne? Söyle de bundan öyle hitap edelim. Ne dersin?
GSC Mobile App
Sizdeki eleştiri değil kuyruk acısı. Ama neden onu çözemiyorum işte. Destekçilere köpek diyecek cüreti buluyon kendinde de senin cinsin ne? Söyle de bundan öyle hitap edelim. Ne dersin?
GSC Mobile App
Karşındakini salak yerine koyma orda ne yazdığın neyi ima ettiğin ortada. Ben senin tanımına göre Fatih Terim in kopegiymisim tamam. Sen kimin kopegisin? Onu de bi ya.Fatih Terim'in köpekliğini yapmak yerine derken kendimi kastettim ben neden üzerine alındın ki Danyal? Fatih Terim'i destekleyenler köpeği demedim ki? Daha okuduğunu anlamıyorsun Danyal.
Bu süreçteki Avrupa kupaları performansımız hakkında düşüncelerin nelerdir ?Adamlar hakli. Bak 4 sezonda takimi en az iki defa sampiyon yapmis bir paskan var takimin basinda, hemde fefepeli dört sene. Böyle bir paskana bir de tavir koyuyor Fatih Terim. Terim´i kovup derhal efsane olmali, sonra Mustafa cenkiz paskanimiz ile bol bol sampiyonluk yasariz gelecek 10 senede.