Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün kazandığımız icin aglayacaklar neredeyse ya insan da az utanma olur

GSC Mobile App
2 yıldır takımın anasını belleyen Fatih Terim'in köpekliğini yapmak yerine hakettiği gibi eleştiriyorum. Ne yapayım 1 maç kazandık diye Terim hazretlerini eleştirmeyeyimmi? 1 yıldır eleştirdiğim adamı bir maç kazandık diye göklere mi çıkarayım? İki yüzlülük mü yapayım? Benim yorumlardan rahatsız oluyorsan engelle geç kardeşim. Sana mı soracam burada yaptığım yorumu?

tuzaklı soru mu ustad

evet çünkü ben 3-4 hafta önce de onyekuru'nun kesilip kerem'in oynaması gerektiğini söylüyorum. kesilmesi gereken elemanın bütün büyük derb maçlarının deplasmanında takıma liderlik eden arda olması gerektiği yönünde mantıksız cevaplarla karşılaştım. onyekuru kazanılsın diye kerem'in hakkının yenmesine katılırım ama burda kaç kişi kesilen oyuncunun onyekuru olması gerektiğini düşünürdü merak ediyorum.

Utanması olmayan 2 yıldır 40 milyon TL para alıp ligde Avrupa'da Galatasaray'ı rezil eden elemandır. Milli takımda kuyusunu kazan beş paralık Arda için yönetime medya yoluyla laf sokan adam utansın önce. Galatasaraylı futbolculara kupa törenlerinde kupayı fırlatan Yıldırım Demirören ile sözleşme imzalayan utansın. Ben ne utancam.

evet çünkü ben 3-4 hafta önce de onyekuru'nun kesilip kerem'in oynaması gerektiğini söylüyorum. kesilmesi gereken elemanın bütün büyük derb maçlarının deplasmanında takıma liderlik eden arda olması gerektiği yönünde mantıksız cevaplarla karşılaştım. onyekuru kazanılsın diye kerem'in hakkının yenmesine katılırım ama burda kaç kişi kesilen oyuncunun onyekuru olması gerektiğini düşünürdü merak ediyorum.
haklısın ustad ama arda ısımlı sahıs bölümleri hariç. kesilmemesi değil transfer bile edilmemesi gerekirdi

haklısın ustad ama arda ısımlı sahıs bölümleri hariç. kesilmemesi değil transfer bile edilmemesi gerekirdi

karakterinin sevilmemesi şaşırtıcı değil ama ilk yarıdaki ıkıntılı kadroda varlığıyla fark yarattığını düşünüyorum. hatta 2 maçlık alakasız cezadan sonra kesilmesinin de bize zarar olarak döndüğünü düşünüyorum. misal beşiktaş maçında ben gene her türlü başlatırım. şener kadar fahiş bir olay değil bence arda'nın varlığı, beklediğimden çok çok daha fazla katkı verdi şu güne kadar.

2 yıldır takımın anasını belleyen Fatih Terim'in köpekliğini yapmak yerine hakettiği gibi eleştiriyorum. Ne yapayım 1 maç kazandık diye Terim hazretlerini eleştirmeyeyimmi? 1 yıldır eleştirdiğim adamı bir maç kazandık diye göklere mi çıkarayım? İki yüzlülük mü yapayım? Benim yorumlardan rahatsız oluyorsan engelle geç kardeşim. Sana mı soracam burada yaptığım yorumu?
Sizdeki eleştiri değil kuyruk acısı. Ama neden onu çözemiyorum işte. Destekçilere köpek diyecek cüreti buluyon kendinde de senin cinsin ne? Söyle de bundan öyle hitap edelim. Ne dersin?

GSC Mobile App

Sizdeki eleştiri değil kuyruk acısı. Ama neden onu çözemiyorum işte. Destekçilere köpek diyecek cüreti buluyon kendinde de senin cinsin ne? Söyle de bundan öyle hitap edelim. Ne dersin?

GSC Mobile App
Fatih Terim'in köpekliğini yapmak yerine derken kendimi kastettim ben neden üzerine alındın ki Danyal? Fatih Terim'i destekleyenler köpeği demedim ki? Daha okuduğunu anlamıyorsun Danyal.

GSC Mobile App

Adamlar hakli. Bak 4 sezonda takimi en az iki defa sampiyon yapmis bir paskan var takimin basinda, hemde fefepeli dört sene. Böyle bir paskana bir de tavir koyuyor Fatih Terim. Terim´i kovup derhal efsane olmali, sonra Mustafa cenkiz paskanimiz ile bol bol sampiyonluk yasariz gelecek 10 senede.

Hoca 4-1-4-1 ve şu kadro dizimiyle 10 hafta önce oynamaya başlasa şu anda net şekilde liderdik, Mohamed-Falcao ile çift forvet denedik sonrasında gittik Ömer-Etebo-Akbaba ile pas oyununu mahveden isimler ile her maça başladık ve tüm puanları kaybettik. Bu konuda hocaya çok kızgınım.

Fatih Terim'in köpekliğini yapmak yerine derken kendimi kastettim ben neden üzerine alındın ki Danyal? Fatih Terim'i destekleyenler köpeği demedim ki? Daha okuduğunu anlamıyorsun Danyal.
Karşındakini salak yerine koyma orda ne yazdığın neyi ima ettiğin ortada. Ben senin tanımına göre Fatih Terim in kopegiymisim tamam. Sen kimin kopegisin? Onu de bi ya.

GSC Mobile App

Adamlar hakli. Bak 4 sezonda takimi en az iki defa sampiyon yapmis bir paskan var takimin basinda, hemde fefepeli dört sene. Böyle bir paskana bir de tavir koyuyor Fatih Terim. Terim´i kovup derhal efsane olmali, sonra Mustafa cenkiz paskanimiz ile bol bol sampiyonluk yasariz gelecek 10 senede.
Bu süreçteki Avrupa kupaları performansımız hakkında düşüncelerin nelerdir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt