Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş neden tartışıyorsunuz ki

Tek sorum var

Terim 4.döneminde genel olarak başarılı sayılabilir mi

Evet diyenler ve hayır diyenler olacaktır

Ben hayır diyorum mesela

Sebebleri de

Taktik anlamda geriye gitmemiz

Futbolcu seçimleri

İdman sorunu

Adaletsiz forma dağıtımı

Yanlış kadro kurgusu vesaire

Savunanlar da neden savunduğunu yazsın

Bu kadar NET

Tabelaya ve hatta lig sonuna göre değişen bir fikrim olmayacağı için bugüne kadar burada yazdığım her şeyin ve her söylediğimin arkasındayım.
Umarım yıl sonu tepeden tırnağa bir yenilik olur. Lig sadece bir araç. Ben sekiz seneki önceki başarılarla övünmek istemiyorum CLdeki.
Ve her hafta bu hafta ne olur yeaa demek yerine arkama yaslanıp rahat bir maç izlemek, en olmadı yenilsek bile futbol izlemek istiyorum.

kerem halil gibi gençleri oynatmayıp babel etebolarla tonla puan kaybettirdin bize. yine haftaya gider babel eteboyu ilk 11 oynatır

hayatımda okuduğum en saçma mantık o zmn ben de herhangi bi konuya girip slm .... çocukları yazayım cvp veren olursa ..... çocuğu musun diyeyim??? sen ztn mesajında forumda Galatasarayı kişilere bağımlı olarak seven ve bağımsız seven olarak ayırmışsın. benim cvp yazmama gerek mi var. sen daha kendi yazdığını anlamamışsın.

Ben burda terimci yada anti terimci olan hiç bir taraftara saygısızlık yapmam ben kişilere bağımsız derken armayı kastetmek istedim Galatasaray da hiç bir şahıs kulübün önüne geçemez geçmemeli ayrıca ayrım konusuna gelecek olursak bu kulübe gönül vermiş insanları taraftar ve seyirci olarak ayrım yapan kişide hocadır

2 yıldır başarısızlığın ve kötü futbolun baş mimarı olan Fatih Terim'i eleştirdik diye ağzından salyalar saçarak saldırıyorlar. 2 yıl şampiyonluğu kaybetmiş takımın hocasını eleştirmek anormal bir durum mu?

değil ama sakaldan ayakkabıdan falan bahsetmek anormal

bi de geçen gün msjların ilgimi çekti araştırdım ankaragücü maçında penaltı ve kkart doğru yazmışsın. bu da anormal

değil ama sakaldan ayakkabıdan falan bahsetmek anormal

bi de geçen gün msjların ilgimi çekti araştırdım ankaragücü maçında penaltı ve kkart doğru yazmışsın. bu da anormal
Hakikaten tam bir Sherlock Holmes. Yani sonuç olarak ben Fenerbahçeli mi oluyorum Mr.Holmes?

2 yıldır başarısızlığın ve kötü futbolun baş mimarı olan Fatih Terim'i eleştirdik diye ağzından salyalar saçarak saldırıyorlar. 2 yıl şampiyonluğu kaybetmiş takımın hocasını eleştirmek anormal bir durum mu?

40 yıldır galatasaray'a her alanda layığıyla hizmet etmiş adamın arkasında durmak anormal mi? niye ağzından salyalar saçarak bizi kendi cinsine yaklaştırmaya çalışıyorsun?

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz su günlerde ayrilikliklarimizi bir kenara bırakıp Galatasarayımız ekseninde birleşmeliyiz. Birbirimizi üzüp kırmak Galatasaraylılara yakışmaz. Unutulmamalidir ki hepimizin çabasının adi GALATASARAY ve baska GALATASARAY yok. Saygılar.

Doğru söylemişsin renktaş, değmez terim için

@Fatih Bakan
Sana köpek demedim ama sana malsin diyorum.

1) FT destekçilerine köpek diyen sensin
2) okuduğunu anlamıyorsun diye de hakaretin devam ediyorsun
3) madem demek istemedin açıkla dediğim de beni bana raporluyorsun.

Şimdi git o cümleni aciklayabildigin zaman geldiginde açacağım cezanı.
Screenshot_2021-04-17-22-09-31-538_com.tapatalk.gscimbomcomforum.jpg

GSC Mobile App

hayatımda okuduğum en saçma mantık o zmn ben de herhangi bi konuya girip slm .... çocukları yazayım cvp veren olursa ..... çocuğu musun diyeyim??? sen ztn mesajında forumda Galatasarayı kişilere bağımlı olarak seven ve bağımsız seven olarak ayırmışsın. benim cvp yazmama gerek mi var. sen daha kendi yazdığını anlamamışsın.

slm ...çocukları haa :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt