- 28 Mayıs 2011
- 10.319
- 9.842
- 1.738
Kazandığında da, kaybettiğinde de gurur duyulacak bir takım yaratsın etmeyen adam değildir. Not : Bu söz zamanında kendi verdiği sözdür. Arşivlerde var.Hocamızı tebrik ettin mi üstat galibiyetten ötürü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazandığında da, kaybettiğinde de gurur duyulacak bir takım yaratsın etmeyen adam değildir. Not : Bu söz zamanında kendi verdiği sözdür. Arşivlerde var.Hocamızı tebrik ettin mi üstat galibiyetten ötürü.
Hocaya ver satırı ver satırı Terim'cileri kışkırt.Sonra hepimiz kardeşizKardeşin kardeşi kirmasindan yoruldum renkdaş. Hepimiz kardeşiz, bu öfke ne diye?

Hayirlisiyla sampiyon olacağız.Hocaya ver satırı ver satırı Terim'cileri kışkırt.Sonra hepimiz kardeşiz![]()
hayatımda okuduğum en saçma mantık o zmn ben de herhangi bi konuya girip slm .... çocukları yazayım cvp veren olursa ..... çocuğu musun diyeyim??? sen ztn mesajında forumda Galatasarayı kişilere bağımlı olarak seven ve bağımsız seven olarak ayırmışsın. benim cvp yazmama gerek mi var. sen daha kendi yazdığını anlamamışsın.
2 yıldır başarısızlığın ve kötü futbolun baş mimarı olan Fatih Terim'i eleştirdik diye ağzından salyalar saçarak saldırıyorlar. 2 yıl şampiyonluğu kaybetmiş takımın hocasını eleştirmek anormal bir durum mu?
Hakikaten tam bir Sherlock Holmes. Yani sonuç olarak ben Fenerbahçeli mi oluyorum Mr.Holmes?değil ama sakaldan ayakkabıdan falan bahsetmek anormal
bi de geçen gün msjların ilgimi çekti araştırdım ankaragücü maçında penaltı ve kkart doğru yazmışsın. bu da anormal
2 yıldır başarısızlığın ve kötü futbolun baş mimarı olan Fatih Terim'i eleştirdik diye ağzından salyalar saçarak saldırıyorlar. 2 yıl şampiyonluğu kaybetmiş takımın hocasını eleştirmek anormal bir durum mu?
maç başlığına uğramayacak kadar çok seviyorsun anlaşılan Galatasarayı
Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz su günlerde ayrilikliklarimizi bir kenara bırakıp Galatasarayımız ekseninde birleşmeliyiz. Birbirimizi üzüp kırmak Galatasaraylılara yakışmaz. Unutulmamalidir ki hepimizin çabasının adi GALATASARAY ve baska GALATASARAY yok. Saygılar.
Hakikaten tam bir Sherlock Holmes. Yani sonuç olarak ben Fenerbahçeli mi oluyorum Mr.Holmes?
Renkdas sakin ol.@Fatih Bakan
Sana köpek demedim ama sana malsin diyorum.
1) FT destekçilerine köpek diyen sensin
2) okuduğunu anlamıyorsun diye de hakaretin devam ediyorsun
3) madem demek istemedin açıkla dediğim de beni bana raporluyorsun.
Şimdi git o cümleni aciklayabildigin zaman geldiginde açacağım cezanı.Ekli dosyayı görüntüle 120236
GSC Mobile App
@Fatih Bakan
Sana köpek demedim ama sana malsin diyorum.
1) FT destekçilerine köpek diyen sensin
2) okuduğunu anlamıyorsun diye de hakaretin devam ediyorsun
3) madem demek istemedin açıkla dediğim de beni bana raporluyorsun.
Şimdi git o cümleni aciklayabildigin zaman geldiginde açacağım cezanı.Ekli dosyayı görüntüle 120236
GSC Mobile App
hayatımda okuduğum en saçma mantık o zmn ben de herhangi bi konuya girip slm .... çocukları yazayım cvp veren olursa ..... çocuğu musun diyeyim??? sen ztn mesajında forumda Galatasarayı kişilere bağımlı olarak seven ve bağımsız seven olarak ayırmışsın. benim cvp yazmama gerek mi var. sen daha kendi yazdığını anlamamışsın.