Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogru diyorsun. Mesela sezon basinda yaz kampi varken transfer yapmayip, devre arasi olmadigi sezonda ikinci yari transferin son gününde takimda revizyona girmek cok saglikli bir yönetim bicimi mesela. Bu konuda cengiz paskanimin yönetiminde bir modayiz adeta. Zaten kadro revizyonu dedigin devre arasi yapilir. Sezon basi kadroyu revize eden futbol cahili avrupa kulüpleri bunu hala anlayamadi, ama onlara da ögretecegiz.
E bide Galibiyet serimizden sonra iki mac tökezledik, dengemiz bozuldu bozulacak, bunu firsat bilen Yönetim bizi Belhanda gereksizinden kurtarip, hemen takima pozitif etki ederek Kayseriyi 3:0 yenmemizi sagladi.

Ve kilit oyunculara ne gerek var ? Her sezon kritik bir dönemde, en az bir tane kilit oyuncu gönderip, yerine adam almiyoruz. Cünkü kilide ne gerek var, sadece loserlar kilit kullanir. Gercek Jönler kapidan iceri anahtarsiz girer, kilide gerek duymaz.
Yonetimi savunmadım zaten, bencede çok kötüler ama Hoca'nin gorevi mevcut kadroyu en iyi sekilde maclara hazırlamak, en iyi 11'i kurmak, en iyi taktikle oynatmak ve en iyi oyuncu değişikliklerini yapmak. Bence Hoca bunların hiç birini iyi yapmadi bu sene. Butun sene konuşmaktan baska hiç birsey yapmadi.

Hakaret olmadıkça herkes eleştirilebilir bu forumda. Ben de dahil olmak üzere.
Ama burada karşıt görüşler kadar yanındakilerde bizi töhmet altında bırakıyor, fbli falan diye.
On sene sonra yazmaya başladım diye böyle bir şüphe varsa, admine ulaşacağım. Bu konu da kendi adıma beni sıkmaya başladı.
Daha rahat referans olur, en azından. Bu nedir böyle....

Elbette Galatasaray iyi olsun istiyoruz. Ben kendi adıma burada tonlarca olumlu mesajda yazdım misal. Sadece kötüsünü gören kendi art niyetlidir. İster istemez karşıt mesajlar attığım için sana demedik üzerine alınma deseniz de kusura bakmayın, genel olarak ifadeleriniz öyle olmuyor. Burada kimlik yarıştırdığımızı bilmiyordum...Öğrenmiş oldum. Yok kız mı erkek mi belli değiller, burası GSC her şey olabilir.
Dışardan bile olsa takipteyim, Azra idi sanırım, ona da benzer şey yapıldı. Sonra aranızda neden kadın katılımcılar olmuyor diyorsunuz mu....

Dışardan çok farklıydı, içine girince açıkçası biraz şaşırdım. Hayal kırıklığına uğradığım şeyler olsa da alttan aldığım da çok oldu.
Arkadaşlar aralarında eğleniyor, şakalaşıyor dedim. Şakalarınızın ve konuşmanızın üslubu bile yanlış karşıtlarında, yanındakilerinde.

Bu yaştan sonra kimseye de üslup öğretilmez de. En önemli kimliktir.
Gereksiz tartışmalardan asıl sorunlarımıza odaklanamıyoruz. Birbirimizin fikirlerinde zerre oynama olmayacağını bile bile baskılar da bulunuyoruz. Belli ki herkes görüşünün ardında. Ötesine berisine de gerek yok.
Siz onların kusuruna bakmayın Çiğdem Hanım. Ya bizdensin ya onlardan zihniyetiyle böyle forumu ikiye kutuplaştırıyorlar. Karşıt görüşteyiz diye afedersiniz fenerli diyenler bile oluyordu. Biz alıştık artık. Allah'tan akıl fikir niyaz ediyoruz onlar için.

terim'i maaşı üzerinden vurmaya çalışıp yanlış rakama gözünde kinle like atanlar biz galatasaraylıyız, her şey galatasaray için filan kasmasın. samimiyetsiz kaçıyor.

Siz onların kusuruna bakmayın Çiğdem Hanım. Ya bizdensin ya onlardan zihniyetiyle böyle forumu ikiye kutuplaştırıyorlar. Karşıt görüşteyiz diye afedersiniz fenerli diyenler bile oluyordu. Biz alıştık artık. Allah'tan akıl fikir niyaz ediyoruz onlar için.
Kusurluk bir durum yok ama devamlı gözüme çarptı ve aktif olunca da döndü muhabbetler. Tabi ki onlardan değilim.
İster istemez, bana olsun-olmasın rahatsız oluyorum, ihtimali bile içimi kaldırır.

Gerekeni yaptım zaten. Teşekkür ederim ilginiz için. Yoksa farklı fikirlere saygım var. Sonsuz da.
Beğensem like atıyorum, beğenmezsem okuyup geçiyorum.
Kimsenin fikrine de burada baskı yapmadım ama isim belirtmeksizin olan her şey geneldir.
Burada biriyle sorunum varsa isim verir uzlaşmaya çalışırım, olmuyorsa yok sayarım.

Böyle oradan oraya imalı şeyleri de pek sevmiyorum, bu da benim tarzım.
Ben direkt muhatabına yazmayı uygun buluyorum. Bu bana yapılırsa kim olursa olsun cevabını da alır.
Ben forumu karıştırmaya gelmedim ama artık kendimi de böyle dalga konusu dahi ettirmem.
Saygı duyuyorsam, saygı da duyulmasını beklerim. Ben de sıkıntı olursa, zaten adminler gereğini yapar.
Boynum da kıldan incedir. Saygı duyarım.

Sizdeki eleştiri değil kuyruk acısı. Ama neden onu çözemiyorum işte. Destekçilere köpek diyecek cüreti buluyon kendinde de senin cinsin ne? Söyle de bundan öyle hitap edelim. Ne dersin?

GSC Mobile App
O şahis bunu daha öncede dedi..kendisi ile aynı dusunmeyenlere köpek hakaretini daha öncede yaptı.. raporlayip şikayette ettim ama herhangi bir işlem yapılmadı..forumun seviyesini düşürenlerin sayısı çok arttı..forum yönetimi bu duruma lütfen artık el atsın..hakaretler dalga gecmeler seviyesizlikler gırla..

İstifa isterük, takım kötü, kupa gelmiyah diyenler kimi getireceğiz?

-Prandelli
-Hamza
-Mustafa Denizli
-Riekerink

Bu liste iyi mi?

Yazmadığım sadece başta Mancini ve sonda Tudor kaldı, onlar fena değildi bunlara nazaran ama biliyoruz onları da...

Kuşlar dört dönüyor hoca bulmak için.

Tamam yanlışları kızıyoruz ama bence istikrar iyidir. Medyanın önünde rezil olmaktansa, yorumcuların ileri geri konuşmasındansa varsın hoca kalsın. Bana göre FT' nin Okan vs gibi birine işi öğretip bırakması lazım hocalığı.

Ben kupa, şampiyonluk delisi değilim. Varsın şampiyon olmayalım ama FT kalsın. Eğer varsa 2001 Lucescu' su gibi bir hoca lig bitince gelsin başlasın. Bıktık gari 2 senede bir hoca değişmesinden. İstikrar iyidir...

Kusurluk bir durum yok ama devamlı gözüme çarptı ve aktif olunca da döndü muhabbetler. Tabi ki onlardan değilim.
İster istemez, bana olsun-olmasın rahatsız oluyorum, ihtimali bile içimi kaldırır.

Gerekeni yaptım zaten. Teşekkür ederim ilginiz için. Yoksa farklı fikirlere saygım var. Sonsuz da.
Beğensem like atıyorum, beğenmezsem okuyup geçiyorum.
Kimsenin fikrine de burada baskı yapmadım ama isim belirtmeksizin olan her şey geneldir.
Burada biriyle sorunum varsa isim verir uzlaşmaya çalışırım, olmuyorsa yok sayarım.

Böyle oradan oraya imalı şeyleri de pek sevmiyorum, bu da benim tarzım.
Ben direkt muhatabına yazmayı uygun buluyorum. Bu bana yapılırsa kim olursa olsun cevabını da alır.
Ben forumu karıştırmaya gelmedim ama artık kendimi de böyle dalga konusu dahi ettirmem.
Saygı duyuyorsam, saygı da duyulmasını beklerim. Ben de sıkıntı olursa, zaten adminler gereğini yapar.
Boynum da kıldan incedir. Saygı duyarım.
Bu forum Twitter ortamına göre bir tık daha iyi. Karşıt fikirler oluyor, tartışılıyor. Bazıları da samimiyeti saygısızlıkla karıştırıyor. Arkasına birkaç tane yancı alıyorlar sallıyorlar birilerine. Çoğu zaman bana da böyle oluyor. İlk başta bana da garip geliyordu ama dediğim gibi alıştık artık. Biz de bu duruma göre cevaplarımızı veriyoruz. Ciddiye alınacak bir ortam değil zaten burası. Herkes klavyeden sallıyor. Kendi fikrinde olmayanları futbol cahili, fenerli falan ilan ediyorlar oturdukları yerden. Ben yazıyorum mesajlarımı gelen cevapları gülerek okuyorum. Siz de öyle yapın daha keyifli olur.

Gedson gelmeden iki sene doğru dürüst topa değmeyen yedek adamdı.Ve biz bu adamı her maç oynatarak ritim kazandırdık doğru iki maçtır iyi oynuyor ama Gedson la Etebo ya maç ritmi kazandırırken şampiyonluğu verdik belki de..Kılınç-Taylan-Belhanda(Soso) üçlüsü bozulmasaydı eminim ki şimdi puan farkıyla şampiyonluğu konuşuyor olurduk.
Ustune kerem her mac oynasaydı

Hesaplamalarima gore gecen hafta kazansak buyuk ihtimalle sampiyon olurmuşuz. Abv VAR.

Maalesef kotu oyunu tartisigimiz haftalar rakipler hakem ittirmesiyle farkı açtı.. bilhassa geçen hafta çalınan 2 puanimizin izahı olamaz..Lense kırmızıyı verse maç bitmişti.. fener 0 cekecekken 3 puanı kaptı bjk desen maçı verecekken cenkin eli görmezden gelindi ve hepsi 3 gün içinde olan pozisyonlar..

Şaka mı bu. Bir maç yendik diye göklere çıkarmissiniz hocayı. Vallahi böyle taraftara hersey müstahak. Biz akıllanmayız. Çarşamba yenilince görürüm ben yine ağlayanlari. Hocanın zamanı geldi ve geçiyor. Artık gitmesi gerekir. Madem böyle oynaya biliyordu bu takım neden oynatmadin diye sorarlar adama.

Şaka mı bu. Bir maç yendik diye göklere çıkarmissiniz hocayı. Vallahi böyle taraftara hersey müstahak. Biz akıllanmayız. Çarşamba yenilince görürüm ben yine ağlayanlari. Hocanın zamanı geldi ve geçiyor. Artık gitmesi gerekir. Madem böyle oynaya biliyordu bu takım neden oynatmadin diye sorarlar adama.
lütfen kızma ama gerçekten merak ediyorum...

Peki yenersek sen ağlar mısın?

Sexy başkanın sexy bir hoca ile ekstra ŞL üst turu olmasına rağmen, hocamızın sexy başkanın dönemi harici başka hiç bir dönem bu başarısının olmaması da araştırılması gereken bir husustur.
Miras iki ayda tükendiginde o sexy Baskan aceba kac gün kalabildi o koltukta... :)

lütfen kızma ama gerçekten merak ediyorum...

Peki yenersek sen ağlar mısın?
Ben niye ağlayayım? ben bu takıma yıllardır gönül vermişim.5 kuruş kazancım olmamış. Elestiremeyecek miyiz biz bu adamı. Benim kızdığım nokta haftaya yine puan kaybında aynı duruma düşeceğiz. Kimse kendini kandırmasın. Fatih hocanın zamanı bitti.

Ben niye ağlayayım? ben bu takıma yıllardır gönül vermişim.5 kuruş kazancım olmamış. Elestiremeyecek miyiz biz bu adamı. Benim kızdığım nokta haftaya yine puan kaybında aynı duruma düşeceğiz. Kimse kendini kandırmasın. Fatih hocanın zamanı bitti.
bence yeneceğiz aslanın dişine kan değdi bir kere...

Arkadaş neden tartışıyorsunuz ki

Tek sorum var

Terim 4.döneminde genel olarak başarılı sayılabilir mi

Evet diyenler ve hayır diyenler olacaktır

Ben hayır diyorum mesela

Sebebleri de

Taktik anlamda geriye gitmemiz

Futbolcu seçimleri

İdman sorunu

Adaletsiz forma dağıtımı

Yanlış kadro kurgusu vesaire

Savunanlar da neden savunduğunu yazsın

Bu kadar NET
Terim 4.doneminde ilk iki sene başarılı son iki sene başarısıdır net..idam sorunu taktik anlamda geriye gitme oyuncu tercihleri kesinlikle hatalıdır son iki sene..burada çoğu aklı başında kişi de bu görüşte zaten..bu eleştirileri yapanlara ki kinsenin ses ettiği yok ki..sorun hakaret edenlerde..yahu biri çıkıyor ne efsanesi kestane diyor..biri çıkıyor bunak diyor..biri çıkıyor parator diyor..bunun gibi bir sürü saygısızlık edepsizlik..simdi bu sözler eleştiri mi oluyor.burada rahatsızlık duyulan uslupsuzluk ve antuda görebileceğimiz hakaretleri burada görmek...kimsenin düzgün eleştiriye bisey dediği yok ki..zaten bu sözler yüzünden eleştiri ortamı da kayboluyor iki kutup oluyor saçma sapan bir kısır döngüye dönüyor olay..

Her b.ka ağlamaya gerek yok

Iyi performans övülür kötü performans eleştirilir. Bu maçla ilgili övülmesi ne kadar doğal ise geçen maçlar için eleştirilmesi o kadar normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt