Stefan Ergun
Parçalı Üye
- 3 Eylül 2012
- 3.024
- 2.442
- 1.273
Yonetimi savunmadım zaten, bencede çok kötüler ama Hoca'nin gorevi mevcut kadroyu en iyi sekilde maclara hazırlamak, en iyi 11'i kurmak, en iyi taktikle oynatmak ve en iyi oyuncu değişikliklerini yapmak. Bence Hoca bunların hiç birini iyi yapmadi bu sene. Butun sene konuşmaktan baska hiç birsey yapmadi.Dogru diyorsun. Mesela sezon basinda yaz kampi varken transfer yapmayip, devre arasi olmadigi sezonda ikinci yari transferin son gününde takimda revizyona girmek cok saglikli bir yönetim bicimi mesela. Bu konuda cengiz paskanimin yönetiminde bir modayiz adeta. Zaten kadro revizyonu dedigin devre arasi yapilir. Sezon basi kadroyu revize eden futbol cahili avrupa kulüpleri bunu hala anlayamadi, ama onlara da ögretecegiz.
E bide Galibiyet serimizden sonra iki mac tökezledik, dengemiz bozuldu bozulacak, bunu firsat bilen Yönetim bizi Belhanda gereksizinden kurtarip, hemen takima pozitif etki ederek Kayseriyi 3:0 yenmemizi sagladi.
Ve kilit oyunculara ne gerek var ? Her sezon kritik bir dönemde, en az bir tane kilit oyuncu gönderip, yerine adam almiyoruz. Cünkü kilide ne gerek var, sadece loserlar kilit kullanir. Gercek Jönler kapidan iceri anahtarsiz girer, kilide gerek duymaz.