Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 temmuz 2011den beri bu forumdayim eski mesajlarima bakin nasil bir ftci oldugumu gorursunuz

36 senemin futbol namina en guzel gunlerini yasatti

Kolay kolay yazamazdim bunlari ama artik gina geldi

Yok futbolcu degisiklikleri, antreman taktik teknik forma adaleti hicbir konuya girmeyecegim eski gunlerin hatirina

beni rahatsiz eden en olumsuz nokta

Heyecanini kaybetmis
Tembel
Ve en onemlisi yasli bunaklarin yaptigi tripler olur ya onu bize hissetirmesi

Bunlar beni en cok rahatsiz eden konular

Bitti artik daha dikis tutmaz

Ailesimi yapar baskanmi yapar taraftarmi yapar bilmiyorum ama artik sahadan uzaklasmali

Cok uzgunum harbi cok uzgunum bu duruma gelinmesi ve bunlari yazmak..

Hersey bi yana ayriyeten, agzimizada sicsa o anli sanli IMPARATORDUR bunu ne tarih siler nede baska birsey
O da isin baska bir boyutu

EzhEipiXIAIJbYy

sergen'e maçı verip fener'i şampiyonluktan etmeli.

biz bittik bari fener olmasın.

İstifa etmez. Kovabilecek cesarette biri de yok başımızda. Tek çaremiz devam etmeyecek bi başkan gelmesi mayısta. Öyle biri var mı adaylar arasında bilmiyorum ama bu ihtimal de zor. Yaşayan efsane diye diye kendimizi bağımlı ettik adama. Daha bu iyi günlerimiz daha fazla zararını görürüz biz bu durumun. Başka hoca getiririz 2-3 kötü sonuçta yine ftciler başlar geri gelsin demeye. Kalsa zaten ayrı dert. Eğer kendisinin ve kulübün iyiliğini biraz istiyorsa bırakmalı artık. Bu sene bıraksa eminim herkes iyi hatırlar ama 2 sene sonrası için aynı şeyi söyleyemem.

Nasıl bir egodur ki şamar yemediği yetme hoca kalmamışken hala galatasaray hocalıgın da kalabiliyor.

Ulan kimse ölümsüz değil herkes gibi toprak olacağız birileri bu adama hatırlatsın ego uğruna geleceğimizi karattın

Çek git babanın çiftliği değil burası

İstifayla ilgili ne soru soruluyo nede onun o taraklarda bezi var,troller sarmış heryeri tüm suçluda yönetimmiş

nasıl kurtulucaz allahım sabır ver,bize bir yol göster

Oynadigimiz futboldan ne hoca, ne oyuncular ne de taraftar zevk aliyordur. Bunun sorumlusu da teknik direktor. Degisim zamani. Gelecek sezona yeni baskan ve teknik direktor ile baslamak en dogrusu olacaktir.

Mustafa başkana bi gün destek olmadı sürekli köstek oldu

Başkan 40 transfer mi yapmadı,sürekli medya önünde poposunu mu kaldırmadı ama naptıysa bay yürüyen egoya yaranamadı

Sürekli medyanın ve taraftarın önüne attı yeri geldi futbolcusunu yeri geldi başkanını allahın adanalı karton imparatoru biz hiçbirini unutmadık

Burası yan gelip yatma yeri değil 8 milyon euroya aldırdığın afrikalı yarmagülü de al çek git bu takımdan son bir iyilik yap

Maç kaybedince ftciler ortada gözükmüyor gözümüzden kaçmadı

ekmek çıkmadı desenize

Sabaha karşı damlarlar
1 puan iyidir....
bekleyin görün bjk puan kaybedecek...
kadro çok kötü hoca ne yapsın....
terim giderse kiliçlar mi gelecek.....
seneye yeni sayfa açacağız....
yönetim suçlu...
hakem suçlu...
...
...
...

Güzellikle biat olmadan diyorum ki istifa eder misin hocam.

Sana verilen şanslar hic bir hocaya verilmez bu Galatasaray kulübünde ama yeter, harbiden cezve taştı. Bizim Türkiye'de bir huy var, zamanında başarı yaşamış insanlar yeri geldiğinde başarısız olduklarında asla ceketlerini alıp gitmiyorlar bunu siyasette de görebilirsiniz. Ülkede her alana biat kültürü gelmiş, allah biz ve bizim gibi insanlara sabır versin.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt