Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca iyice 16 yaş ergen modunda takılır oldun. Her şeye küsüyorsun takımı kendi galine bırakıyorsun. Efsanemizsin eyvallah da bu kadarı fazla artık. Devre arası keşke hiç kimseyi aldırmasaydın, boşa para harcattın yönetime. Daha iyi olacağımıza transferlerden sonra tamamen leş hale geldik. Bırak da kurtulalım artık vallahi yeter

Mozartcım yeni hoca adayın kimdir?

açıkçası kafamda bir isim yok.

ft gittiği an okan gelir.

ama ben olsam riske girer emre ve sergen'in karşısına arda'yı çıkarırdım. millet bunu duyunca dalga geçiyor tabi ama bana göre bu herif yapabilir bu işi.

yarın bizim yılmayasın
yüreğinde güç olmalı

Benim zoruma giden şu denersin çabalarsın mücadele ettiğin maç olmaz gol gelmez şanssızlık dersin de 2 senedir ne yaptığımız belli değil. Şampiyonluk elden gidiyor al-ver geri dön al-ver yapıyoruz hala ilk isabetli şutumuz 80. dakikada Emre Kılınç'ın gelişine vurduğu şut

Yemin ediyorum ligde bizden daha organize anadolu takımları var ligin en ne oynadığı bilinmeyen vasat/altı takımı biziz bugün şu takımı kesin yeneriz diyemiyorum Fatih Terim'in takımı git-gide iyice vasatlaştı

Fatih Terim'in söylediği gibi bireysel hatalar, sakatlıklar veya şanssızlıklar filan değil 2 senedir takımın şampiyonluğa gücü yetmiyor. Geçen sene Başakşehir/Trabzon bu yıl Fenerbahçe/Beşiktaş hata üstüne hata yapıp puan kaybediyor biz arkadan biz de varız diyemiyoruz çünkü Fatih Terim'in takımı bunlardan çok daha beter

Artık inandırıcılığı da kalmadı Fatih Hocanın, sadece bahaneleriyle de değil taktik tercihlerinde hata var, tercih ettiği oyuncularda hata var olmuyor işte hocam 2 senedir beceremiyor takım da sen de bu yarışı yürütmeyi artık işleri dahada kötüye götürmeye gerek var mı ? koltuk sevdalısı olarak mı anılmak istiyorsun 50 senelik Galatasaray kariyerinde

Terim bu büyük hocayi taklit etmeye calismis acaba keramet sogutucudami diye ama fayda etmemis.
Marcelo_Bielsa_OM_2015.webp

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

başka bir evrende en güzel halinle seveceğim seni hocam emekli ol artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt