Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
açıkçası kafamda bir isim yok.

ft gittiği an okan gelir.

ama ben olsam riske girer emre ve sergen'in karşısına arda'yı çıkarırdım. millet bunu duyunca dalga geçiyor tabi ama bana göre bu herif yapabilir bu işi.

renktaş yaşını filan bilmiyorum ama

gerçekten galatasaraya okanı veya ardayı mı yakıştırıyorsun

bu durumu, bu vasatlığı hatta vasat altılığı bir tek ben mi kabullenemiyorum

terim emreyi de sergeni de okanı da cebinden çıkarır o zaman o kalsın

Fatih Terim ilk döneminde harikalar yarattı, yaşattığı başarılar eşsizdi. İkinci dönemi çok başarısızdı ve büyük enkaz bıraktı arkasında. Üçüncü döneminde Sn. Ünal Aysal önderliğinde gerçekten ligin çok üzerinde bir takım yaratıldı ve bu sayede başarılı oldu. Son döneminde ise Tudor'un yarattığı görece iyi takımla Başakşehir gibi vasat rakipler karşısında şampiyonluklar geldi. Avrupa'da ise kepazelikler sürdü. Tudor'un takımı miadını doldurunca kendi takımını yarattı ve yine geride çok büyük bir enkaz bırakmış oldu. Kendisi gidecek ama bu enkazı kaldırmak yıllar alacak yine. Özetle ilk dönemi dışında başarıda aslan payı Terim'e yazılmaz. Üçüncü dönemi de başarılıydı. Ama artık gelinen nokta gerçekten içler acısı. Korkunç durumdayız, bundan sonra Terim dönemi olmamalı Galatasaray'da. TFF'de görev alsın, yönetimde görev alsın bir şekilde hizmet etmek istiyorsa gs'ye yine eder. Ama teknik direktör olarak verebileceği hiçbir şey kalmadı Galatasaray'a. Tükendi bu adam. Tadında bırakmalı herşeyi.

sen de tudor'u yakıştırıyorsun üstat

çok farklı değil bence ;D

zorlamanın manası yok. artık futbolcularına hükmedemiyorsun

Instagram ve twitter da imparator nidaları

Kulüp kafası çok tanıdık bir yere (boyuta) evrilmiş. Aziz yıldırım - 'ın fenerbahcesi
Ve.. aynı şekilde başarısızlığı da o boyutta artık

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beni geleceğe dair en çok endişelendiren de bu. Kaldırılacak enkazı, ekonomik sorunları geçtim Galatasaray'ın kültüründe genetik kodlarında yer almayan şeyler yaşanıyor.

Beni geleceğe dair en çok endişelendiren de bu. Kaldırılacak enkazı, ekonomik sorunları geçtim Galatasaray'ın kültüründe genetik kodlarında yer almayan şeyler yaşanıyor.
Rezillik ya
Türkiye'nin her alanında görülen şeyin spora yansıması.

Bir baba yiğit 'ben hatalıyım çözüm de bulamıyorum ve devrin değiştiğinin farkındayım' diyip ceketini alıp cekip gidemiyor.

Bunun adına ne dersen de artık

Rezillik ya
Türkiye'nin her alanında görülen şeyin spora yansıması.

Bir baba yiğit 'ben hatalıyım çözüm de bulamıyorum ve devirin değiştiğinin farkındayım' diyip ceketini alıp cekip gidemiyor.

Bunun adına ne dersen de artık

Bu ülkenin kronik sorunlarından biri bu. Galatasaray'da yoktu son birkaç seneye kadar, üstün başarılarımızın formülü de buydu. Malesef son zamanlarda yaşananları göz önüne alınca Galatasaray'a da yüz yıl sonra sirayet etmiş görünüyor.

İstifa etmek şöyle dursun gelecek senenin nasıl içşne s.çarımın planlarına başlamış. Hiç bırakmaya da niyeti yok. Bir de tutturmuş sözüm var sözüm var hoca bırak gözümü seviyim sal bizi artık güzel futbola baskın oyuna hasret kaldık. Bala g.te gelen şampiyonluklar istemiyoruz artık.

#EvlatlarınSeninleHocam

Bu akşam en az suçlu olduğu maçlardan biridir takımın genel lesliginden bahsetmiyorum o bariz hocanın sucu..eldeki isimlere göre çıkardığı kadro yaptığı değişiklikler ilk kez yerli yerindeydi keşke bu akşamki kararlılığını geçmişte de gosterebilseydi elimizi kolumuzu sallayarak şampiyon olurduk.. Aslında aynı degisiklikleri yaptı ama bu akşam cidden yapması gerekiyordu bozuk saat doğruyu gösterdi diyebiliriz teorik olarak...2. Devre direk halille başlaması oyundan düşen herkesi çıkarması mantikliydi hoş oğulcan bir halt yiyemese de kerem ciddi düşmüştü oyundan..
Neyse sene sonuna kadar takımda kalacağı belli oldu umarım daha fazla kendini ayağa düşürmeden görevden ayrılır.. Ben yönetimle birlikte komple bir değişim istiyorum rakiplerle tffyle savaşma ihtiyacı duymadan çıkıp çatır çatır topunu oynayan bir takımımız olsun..Fatih terim ligde bir ekol olabilir ama son yıllarda Avrupa'da yaptıkları da ortada yani gotu gotune alınan 2 sampiyonluk ardından çok daha rahat alınabilecekken hediye edilen 2 şampiyonluk Avrupa maceran desen tam bir rezillik.. Belli ki bazı şeyler yemiyor artik

açıkçası kafamda bir isim yok.

ft gittiği an okan gelir.

ama ben olsam riske girer emre ve sergen'in karşısına arda'yı çıkarırdım. millet bunu duyunca dalga geçiyor tabi ama bana göre bu herif yapabilir bu işi.
Yeteri kadar rezil olmadik daha da olalim diyorsun yani renkdas. Arda'nin bu kulube halen birseyler verebilecegini dusunuyor olman inanilmaz.

Terim artık ismail kartalı, bulent uygunu bile cebinden çıkartamaz.

Renkdas yapmayin, Arda'yi bir kenara birakalim cunku kulube malzemeci dahi yapmazdim, digerlerini yada ligdeki herhangi bir hocayi cebinden cikardigi yok. Ligin en kotu hocasinin dahi oynatmaya calistigi bir duzen var yav. Yazik bize. Bir isme takilmis gidiyoruz. 4 yildir 5 kurusluk futbol oynamadik ve hergun daha kotuye gidiyoruz. Bu takimi bugun dunyanin en iyi teknik adamina versek 1 yilda adam edemez. Geldigimiz nokta cok vahim.

emre belezoglu fbyi sampiyon yapmayı basarabilirse takımımızda gormek isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt