Sezon sonu bence hoca birakmali ve kirgin veya küs ayrilmamali. Bunu kendisi bilip, ya ben artik yapamiyorum, ememeklilige ayrilmanin vakti geldide gecti diye artik noktalamasi lazim.
2-3 sezondur takim dogru dürüst top oynamadi. Catir catir oynadigimiz bir mac ben hatirlamiyorum. Avrupada hic konuya girmeye bile gerek yok. Bence kulüp bastan asaga yenilenmeli, futboldan anlayan profesyonel yöneticiler getirilmeli. Özelikle alt yapiya, genclere önem veren, günü kurtarmaya yönelik isler degil, gelecegi düsünen, ona göre yatirim yapan yöneticiler gelmeli. Yaz transfer döneminde vaktinde transferleri kampa yetistiren insanlar gelsin, son dakiklara birakmasinlar artik lütfen.
Tekrar Hoca'yla ilgili belirtigim gibi, artik emekli olmanin vakti geldi. Artik oyuncularin reportajlarda Hocamiz bize bir Baba gibi davraniyor veya Babacan gibi davraniyor demelerinden sıkıldım. Bence antrenör dedigin oyuncularina fazla samimi olmamli, sonucta bu profesyonel bir is milyonlari kazaniyorsun sonucta, ayni sey oyuncular icinde gecerli. Babamiz babamiz diye diye bu yeni gelen oyuncular tahminim bundan etkileniyor sonra isi laylayloma getiriyor, yani yükseliste olan oyuncu bize geldiginde düsüse geciyor, üstüne bizim bence iyi yapamadigimiz antremanlara alisiyorlar, böylelikle her gecen hafta bir düsüs oluyor malesef.
Hayirlisi olsun takimimiz adina..
Sampiyonlugu gectim, ben artik catir catir top oynayan, ne yaptigini bilen, ezilmeyen avrupada 0 ceken degil, bende artik varim diyen bir takim görmek istiyorum.