Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bırakmak istiyorsan bırak
devam diyorsan seninleyiz hocam

bırakmak istiyorsan bırak
devam diyorsan seninleyiz hocam
Ünsal Vardar

Taraftar seni babasının yerine koysun

eleştirmesin konuşmasın

başkan üstü ol,kimse seni kovamasın

İstediğin gibi scout ekibi kurarsın

istediğin kadar yardımcı alırsın

sınırsın evlat kontenjanından başkan karşı çıksada elini öptü diye ardayı bile kulübe alırsın

herkese atar gider yapar sayısız ceza alırsın

medya seni eleştirmez

taraftarlar her koşulda arkandadır

rezilliklerin sorumlusu olarak kendin hariç herkese suçu atarsın

idmanlara çıkmaz,maçlarda su bidonunun üstüne oturup trip atarsın

kulübün uçak bileti,seyahat şu bu imkanlarını sen kullanırsın

s sonik gitsek bile diğerlerinin başarısızlığı yüzünden yarışın içinde kalmamıza rağmen özeleştiri yapmayıp ts maçında yine hatalar silsilesine imza atarsın

tüm bunlara rağmen,başkanın taraftarın en çok kızdığı,çalışmıyolar,izin yapıyolar, tatile çıkıyolar söylemleri cirit atarken seni eleştirenlere inat takımı antalyada kamp yalanı altında tatile götürüyosun

Eski has terimcilerden olan ben tüpçüyle olan hareketini bile zar zor ama sindirebilmişken bu son hareketle seni bir daha asla affetmiyicem

hem sevgim hemde saygım an itibariyle bitmiştir

Biliyorum başarısızlıktan sonra suçu başkasına atıp hedef gösterince taraftar yiyince nasıl silkeledim kerizleri diyosun içinden

herşeyi yapacaktın tüm gslileri genelleyip nasıl olsa hepsi aynıdır diyip bizi keriz yerine koymayacaktın

fatih terim başarısızdır. 2 senedir takım top oynamıyor. ne yapalım yani geçmişte başarılı diye her sene bu eziyeti mi çekelim. geçen sene ligi 6 bitirdik bu rezillikleri hep sineye mi çekecegiz? geçen sene fb şampiyon olsaydı bu taraftar çoktan kelle almıştı zaten dua etsin başak şampiyon oldu.

lütfen gitme hocam. şu zamanlarda felaket tellallığı yapan, seni hain diye suclayan, para için kaldığını söyleyenlerin suratına vurmadan gitme. söyleyeceğin sözler, gözlerine sokacağın bir kac kupan daha vardır senin.

Artık sadece TD lük yapan ve onun da hakkını veren bir TD ün iş başına gelmesi zamanı geldi de geçeli çok oluyor hatta. Rakip kulüp başkanları, TFF, MHK ile filan didişiyor da n' oluyor, yeni cepheler açıp yıpranmaktan başka?..Takımın genel haline bakıyorum, tek tek oyuncuları değerlendiriyorum; iyi bir TD icraatının eseri değil bu gidişat (Son iki şampiyonluk sezonu dahil). Hoca hala mazisinden dem vuruyor, biliyoruz da bugüne ne faydası var, daha kaç sezon heba olmalı?..

Oyunun yarısını kaleci-stoper paslaşmaları ile heba eden futbol anlayışından illallah ettim, tiksindim vallahi. Hayır, işin ilginç yanı, rakip baskı yaptığı zaman birkaç hızlı pasla o baskının kırıldığını da göremiyoruz, ilk fırsatta 'dön baba dön geriye'. Topu ileri şişirip baskı yapsalar desek, yapamazlar, fiziksel ve mental dinamizm namına ligin en aciz takımlarından birinden bahsediyoruz; pas oyununu beceremezler, iş bitirici klas oyuncu sayısı da yetersiz. Oyuncuların tek tek bu 'enkaz' halleri ve tümüyle dezorganize-doğaçlama futbol anlayışı ile gelecek için hiç iyimser bir tablo çıkmıyor ortaya...

Sezon sonu bence hoca birakmali ve kirgin veya küs ayrilmamali. Bunu kendisi bilip, ya ben artik yapamiyorum, ememeklilige ayrilmanin vakti geldide gecti diye artik noktalamasi lazim.
2-3 sezondur takim dogru dürüst top oynamadi. Catir catir oynadigimiz bir mac ben hatirlamiyorum. Avrupada hic konuya girmeye bile gerek yok. Bence kulüp bastan asaga yenilenmeli, futboldan anlayan profesyonel yöneticiler getirilmeli. Özelikle alt yapiya, genclere önem veren, günü kurtarmaya yönelik isler degil, gelecegi düsünen, ona göre yatirim yapan yöneticiler gelmeli. Yaz transfer döneminde vaktinde transferleri kampa yetistiren insanlar gelsin, son dakiklara birakmasinlar artik lütfen.
Tekrar Hoca'yla ilgili belirtigim gibi, artik emekli olmanin vakti geldi. Artik oyuncularin reportajlarda Hocamiz bize bir Baba gibi davraniyor veya Babacan gibi davraniyor demelerinden sıkıldım. Bence antrenör dedigin oyuncularina fazla samimi olmamli, sonucta bu profesyonel bir is milyonlari kazaniyorsun sonucta, ayni sey oyuncular icinde gecerli. Babamiz babamiz diye diye bu yeni gelen oyuncular tahminim bundan etkileniyor sonra isi laylayloma getiriyor, yani yükseliste olan oyuncu bize geldiginde düsüse geciyor, üstüne bizim bence iyi yapamadigimiz antremanlara alisiyorlar, böylelikle her gecen hafta bir düsüs oluyor malesef.
Hayirlisi olsun takimimiz adina..
Sampiyonlugu gectim, ben artik catir catir top oynayan, ne yaptigini bilen, ezilmeyen avrupada 0 ceken degil, bende artik varim diyen bir takim görmek istiyorum.

Hoca bu maçın bile telafisi var cidden 2017/2018 sezonun son 6 haftasındaki gibi 6 da 6 yapsak şampiyonluk şansı var. Trabzon maçı için çok yüklenemiyorum çünkü adamların kadrosu bana bile daha güçlü geldi haliyle sahada da gördük bunu. Şu Antalya maçını alsak maç fazlasıylada olsa Fener'in önüne geçeriz öyle bir lig var ki puan kaybettikçe hesap kitap iyice tuhaflaşıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt