Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.691
- 4.955
- 673
Fatih Terim muhakkak kovulacaktır onu kovacak başkan ne kutlu başkandır .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sokağa çıkma yasağında umarım cezayı çakmislardir.Ekli dosyayı görüntüle 120642
Nerdesiniz diyenler
Biz buradayız
Siz klavye başında
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Elinde Feghouli gibi bir değer var onu bile kullanamıyorsun.Feg fizik olarak ne kadar kötü olursa olsun takımdaki iq su en çok olan adam.Ve fiziği kötü Feg i kanatta oynatıp verim alamayıp oyundan çıkarıyorsun.Hocam yapamıyorsun işte zorlama
Fizik olarak geriye gitmeyen oyuncumuz yok zaten.Dediğim gibi Terim takımla filan uğraşmıyor.Ve de kendi başarısızlığını yönetime yıkmaya çalışıyor.Yok yalnız bırakıldım falan fişman.Elimizdeki kadro hiç bir takımda yok ama sağolsun takımı çorba ettifeguli fizik olarak kötü durumdaysa bunun da suclusu ftdir
oyunculari tüm sezon boyunca fit tutmak zorundadir
floryada her seyden sorumlu olmak istiyor ama hicbir seyi beceremeyip, her seyi eline yüzüne bulastiriyor
Yapma bunu manyak olursunHoca bu maçın bile telafisi var cidden 2017/2018 sezonun son 6 haftasındaki gibi 6 da 6 yapsak şampiyonluk şansı var. Trabzon maçı için çok yüklenemiyorum çünkü adamların kadrosu bana bile daha güçlü geldi haliyle sahada da gördük bunu. Şu Antalya maçını alsak maç fazlasıylada olsa Fener'in önüne geçeriz öyle bir lig var ki puan kaybettikçe hesap kitap iyice tuhaflaşıyor.
Otomotik fatih terim ödüyormüs paraYi Ünsal'inSokağa çıkma yasağında umarım cezayı çakmislardir.
hocamız için her şey değer aslan tunaSokağa çıkma yasağında umarım cezayı çakmislardir.
istediğin zamanOtomotik fatih terim ödüyormüs paraYi Ünsal'in