Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu ligi 6. yada bilmem kaçıncı bitirmemiz değil kanser futbol. Şampiyonluk da bir anlam ifade etmiyor ayrıca, Terim 2 sene daha kalırsa bein hiçbir galatasaraylıya dekoder satamaz daha.

Suç sende değil hoca.. Güçlü bir başkan ve yönetim olsaydı kırk defa tenekeyi bağlayıp seni yollar.. Ardından şu takımı şu hale soktuğun için ağzına geleni söylerdi.. İçimizdeki taraftarlar sana Fenerlilerin Aziz Yıldırım'a davrandığı gibi davranırken işin sonunda bırakacağın enkazı hiç düşünmüyor...

Biz bu sene sadece şampiyonluğu değil.. Elimizdeki satabileceğimiz oyuncuların piyasasının tamamını kaybettik.. Marcao'yu Luyindamayı git sat satabilirsen.. Falcao-Muhammed yok oldu gitti.. Keremi Taylanı mahvettin.. Yazdıkça sinirlerim tepeme çıkıyor..

İyi futbol ortaya koyarsan zaten iyi sonuçlar da alırsın. Ben bu zamana kadar Galatasaray'ın iyi futbol oynayıp da kötü sonuçlar aldığı bir sezon hatırlamıyorum. Kötü futbol oynayıp iyi sonuçlar aldığı sezonlar oldu mesela 4. yıldız sezonu. İyi futbol oynanırsa zaten ne hakem, ne rakipler hiçbiri karşımızda duramaz. Oyuncular oynanılan futboldan zevk almıyor. Ortada bir futbol yok çünkü. Herkes bireysel bir şeyler yaparsa ancak öyle sonuca gideceğiz.

Mesela bugün attığımız gol çalışılmış gibiydi, doğaçlama olduğunu sanmıyorum. Çalışırsan mükafatını da alırsın bir şekilde. Ezbere dayalı bir futbol ile nereye kadar devam edilecek. Bütün rakipler artık nasıl bir futbol oynadığımızı biliyor. Ya sahaya güçlü bir oyun ortaya koyacaksın ya da rakibe göre oynayacaksın. Bizde ikisi de olmayınca kötü sonuçlar da beraberinde geliyor.

Takımın 60 dakika boyunca topu defanstan orta sahaya geçiremedi ve sen çaresizce bekledin pas oyunu diye birşey çıkardın başımıza ne sistem kaldı ne oyuncu performansi
Luyindama ,Mustafa muhamed ,cagne ,gedson , emre akbaba ,kerem ,Babel ,feguli ,belhanda ,emre kilinc hepsinin performansi düştü bu tesadüf mü ? Git yarın maçın özetini takımla izle sonra vedalaş takımla yeter bu kadar bahane dalga geçtiğimiz hikmet karaman ve Yılmaz Vural bile takımlarına etki etti ne oynadığını görüyorsun az çok ama sen ne yaptığını bilmiyorsun ....

Açıklamaya bak 60 dan sonra atak üstüne atak ?
Birincisi neden 60 dan sonra Babel ile oyuna basladigimiz için olabilir mi ?
Bu takım neden lig basindan beri puan kaybettiği maçlarda ilk yarılari çöpe atıyor senin yüzünden neden degisikler için 65 dakika bekliyorsun ?
Babel ,arda sevgin ne zaman bitecek ?
Bu takım neden defastan top çıkaramıyor çocuklar bile anladı senin takımını önde baskı yapıp top çıkartmıyor kilitliyorlar bir çözümü yok mu bu işin ?
Topu kanatlara yayiyorsun rakip ceza alanında 1 oyuncun var nasıl gol atmayı düşünüyor bu takım ?
Gençlere değer veriyorum diyorsun maçta takip ediyorum hatayi gencler yapınca bağırıp çağırıyorsun Babel arda yapınca hiç sesin çıkmıyor.
Kerem -halil geçen maç iyi oynadı neden bozup Babel ile başlıyorsun Babel ne yaptı ki 80-90 dakika sahada kalıyor ?
Belli ki bu hafta utanip duran top çalışılmış bunu korner ve serbest vuruşlarda gördük bunu yapmak için 33 hafta beklemek mi lazımdı...
Daha çok soru var ama bahane de çok bu soruları soracak medya da yok geçmişimiz yüzünden seni eleştirmeyen taraftar da var ne diyelim bu saatten kendin birakana kadar bekleyeceğiz .Bize bir sözün yok bu arada rahatça bırakabilirsin hocam .

Elinde Feghouli gibi bir değer var onu bile kullanamıyorsun.Feg fizik olarak ne kadar kötü olursa olsun takımdaki iq su en çok olan adam.Ve fiziği kötü Feg i kanatta oynatıp verim alamayıp oyundan çıkarıyorsun.Hocam yapamıyorsun işte zorlama

Elinde Feghouli gibi bir değer var onu bile kullanamıyorsun.Feg fizik olarak ne kadar kötü olursa olsun takımdaki iq su en çok olan adam.Ve fiziği kötü Feg i kanatta oynatıp verim alamayıp oyundan çıkarıyorsun.Hocam yapamıyorsun işte zorlama

feguli fizik olarak kötü durumdaysa bunun da suclusu ftdir
oyunculari tüm sezon boyunca fit tutmak zorundadir
floryada her seyden sorumlu olmak istiyor ama hicbir seyi beceremeyip, her seyi eline yüzüne bulastiriyor

feguli fizik olarak kötü durumdaysa bunun da suclusu ftdir
oyunculari tüm sezon boyunca fit tutmak zorundadir
floryada her seyden sorumlu olmak istiyor ama hicbir seyi beceremeyip, her seyi eline yüzüne bulastiriyor
Fizik olarak geriye gitmeyen oyuncumuz yok zaten.Dediğim gibi Terim takımla filan uğraşmıyor.Ve de kendi başarısızlığını yönetime yıkmaya çalışıyor.Yok yalnız bırakıldım falan fişman.Elimizdeki kadro hiç bir takımda yok ama sağolsun takımı çorba etti

Hoca bu maçın bile telafisi var cidden 2017/2018 sezonun son 6 haftasındaki gibi 6 da 6 yapsak şampiyonluk şansı var. Trabzon maçı için çok yüklenemiyorum çünkü adamların kadrosu bana bile daha güçlü geldi haliyle sahada da gördük bunu. Şu Antalya maçını alsak maç fazlasıylada olsa Fener'in önüne geçeriz öyle bir lig var ki puan kaybettikçe hesap kitap iyice tuhaflaşıyor.
Yapma bunu manyak olursun

Takım az biraz top oynasa yine şampiyon oluruz ama ne fizik var takımda ne doğru dürüst organizasyon. Bunun sorumlusu da hoca tabiki ama bunun için hocanın yaptıklarını unutup istifaya çağıracak değiliz. Nasıl bozduysa düzeltecek takımı düzeltemezse seneye zaten kendisi bırakır. Efsanelerimizle vefalı ve düzgün bir şekilde yollar ayrılmalı.

boşuna zorlamanın manası yok, kaldığı sürece itibar kaybetmeye devam edecek. başkanlığı veya sportif direktörlüğü düşünürse çok daha mantıklı bir iş yapmış olur. t.direktörlük kariyeri fiilen bitti ama farkında değil yapamıyor artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt