- 18 Temmuz 2009
- 82.157
- 240.164
- 5.263
6da kapanir 16da hocam sen kalan maclara konsantre ol

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6da kapanir 16da hocam sen kalan maclara konsantre ol

Tehlike çanları çalıyor reyz

Şahinle Murat Durmazı ihraç edicem sonunda, bunlar ümitli olduğu sürece belimiz doğrulmadı 2 senedir. Vazgeçmiyorlar da.Tehlike çanları çalıyor reyz![]()
Evet bize yerleştirdi hoca.hocanın mac boyu sogutucuya oturması ilginç degil mi? urun yerlestirme gibi geldi bana.
hocanın mac boyu sogutucuya oturması ilginç degil mi? urun yerlestirme gibi geldi bana.
Soğutucu çalışmıyorduhocanın mac boyu sogutucuya oturması ilginç degil mi? urun yerlestirme gibi geldi bana.
Mozartcım yeni hoca adayın kimdir?kariyerinin kötü bitirmemek için zorladıkça daha kötü olacağız.
Mozartcım yeni hoca adayın kimdir?
Şahin 6 da kapanir 16 da yi espiri yapmadi mi. Gercekse durum vahimŞahinle Murat Durmazı ihraç edicem sonunda, bunlar ümitli olduğu sürece belimiz doğrulmadı 2 senedir. Vazgeçmiyorlar da.
Terim bu büyük hocayi taklit etmeye calismis acaba keramet sogutucudami diye ama fayda etmemis.Ekli dosyayı görüntüle 120623
Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gsc yeni sergenleri yeni yiğitleri yetiştiriyo anlaşılanŞahinle Murat Durmazı ihraç edicem sonunda, bunlar ümitli olduğu sürece belimiz doğrulmadı 2 senedir. Vazgeçmiyorlar da.