Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 degil bu 2 oldu

gecen sene de cok rahatti sampiyonluk yolunda yine de beceremedi

ft sutlanmadigi sürece gelecek sezonu da unutabiliriz

kendi hatalarinin farkinda olmayan birisinden ben pek bir sey beklemem

freni patlamis bir kamyon gibi ft, herkesi sucluyor sadece kendisi sucsuz, gidisat hic iyi degil

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
geçen sezon covid ardından sakatlıklarla galatasaray'ın beli burkuldu yoksa şampiyonun galatasaray olacağını biliyorduk

ft şutlamak nedir?
galatasarayın en büyük efsanesini şutlamayı düşündüren bu cüreti veren nedir?
sizin gibiler yüzünden terim'e eleştiri yapanlar eleştirileri de boşa gidiyor

dediğim gibi siz bir avuçsunuz biz milyonlarız
sabahtan akşama kadar yazın

fatih terim'i bu taraftarın gönlünden silemezsiniz
2 yıl başarısız olmuş olabilir bu ft'yi şutlamayı mı gerektirir

başaramayacağını düşündüğü an gidecektir fatih terim

bu kadar hoca gönderme genç yetenek o bu istiyorsanız almanya takımları
hollanda takımları var onlara gönül bağı kurabilirsiniz

selametle

geçen sezon covid ardından sakatlıklarla galatasaray'ın beli burkuldu yoksa şampiyonun galatasaray olacağını biliyorduk

ft şutlamak nedir?
galatasarayın en büyük efsanesini şutlamayı düşündüren bu cüreti veren nedir?
sizin gibiler yüzünden terim'e eleştiri yapanlar eleştirileri de boşa gidiyor

dediğim gibi siz bir avuçsunuz biz milyonlarız
sabahtan akşama kadar yazın

fatih terim'i bu taraftarın gönlünden silemezsiniz
2 yıl başarısız olmuş olabilir bu ft'yi şutlamayı mı gerektirir

başaramayacağını düşündüğü an gidecektir fatih terim

bu kadar hoca gönderme genç yetenek o bu istiyorsanız almanya takımları
hollanda takımları var onlara gönül bağı kurabilirsiniz

selametle
takimin basinda kaldigi sürece her gecen gün daha da fazla zarar veren birisine dönüsmüstür ft

taraftari ve camiayi ikiye bölüp kaosa sürükledi

kendi heyetine bile küsmüs sanirim kücük cocuk gibi

ben ftci degilim, benim tek istedigim gsnin iyi olmasi ve iyi futbol oynamasi, gerisi beni zerre ilgilendirmiyor

hic kimse gsden üstün degildir bunu sakin unutmayin, ft dahil buna

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

uA düzenin adamıdır. Rüzgarın yönü hangi tarafa esiyorsa ona göre hareket eder tarikat mafyacılık peşinde koşup taraftarlıkla alakası olmayan cebini menfaatlerini düşünen kendisini Galatasaray taraftarının sesi(!) olarak nemalarından bit yeniği bir güruhtur. Fatih hocanın bırakmasını istiyorum zaten yazdım da lakin şunları toptan temizleyecekse ve bunlara hiçbir taviz vermeyen yönetim gelecekse sonuna kadar desteklerim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bir sonraki kariyer hedefi müze müdürlüğü olmalı. müzedeki kupaların çoğunda payı var, iyi bakar kupalara. galatasaray bünyesinde kalacaksa en uygun görev bu.

Seviyoruz, efsanemiz, heykeli dikilmeli hatta ama olmuyor, 3 senedir takimi ben mi calistiyorum? Futbol haric herseyi oynuyoruz. Bi gram ilerleme yok, aksine daha da kötüye gidiyor, kadroyu cöplerle doldurdu ve devam edecek, sezon sonu kesin gönderilmeli, kulübümüzün iyiligi icin

5BFAA8E7-CC00-4A31-A0F0-189B1F3BB398.webp

2730FF4A-DEB5-4F3C-88E5-A32A720299C0.jpeg

Hocam niye boyle oldu be

Teknik taktik basarisizlik degil takimi sampiyonluktan eden. Yaristigi kluplerin section hocalarin hepsini ustuste koyup paketleyebilecek captadir kendisi.
velhasil birileriyle inatlqsmak icin, ben ne dersem o olur diyebilmek icin goz gore gore sabote etmesidir bu geride kalmanin sebebi. Onun icin kendi egosunu tatmin edebilecegi baska bi ugras bulmalidir. Galatasaray'i dusunmedigi ortadadir.

Takım az biraz top oynasa yine şampiyon oluruz ama ne fizik var takımda ne doğru dürüst organizasyon. Bunun sorumlusu da hoca tabiki ama bunun için hocanın yaptıklarını unutup istifaya çağıracak değiliz. Nasıl bozduysa düzeltecek takımı düzeltemezse seneye zaten kendisi bırakır. Efsanelerimizle vefalı ve düzgün bir şekilde yollar ayrılmalı.
Soyadını hatırlayamadım ama başka Bektaş yok sanırım. Forumda Hocaya en toz kondurmayan birkaç kişiden biri olarak hatırlıyorum. Demek ki artık hemen herkes farkına varmış TD zaafiyetinin; memnuniyet verici...

gergin arkadaşları sükunetle karşılamalı

işbirliği ifşaları, haketmeden göreve gelmeler ve sonunda takımın günden güne göz önünde üzerine milyon eurolar harcanarak eritilmesi

son yakın olduğundan gerginler

galatasaray fener değil tek adam diktatöryasını kabul etmez

atar

eğerki yine bir sezon daha kahrını çekecekseki ona benziyor artık Fatih Hocada kendisine çeki düzen vermeli....bu takıma bir Regista(bir Regista takıntısı yüzünden iki sezondur takımın defansif ortasahası kan ağlıyor) değil bu takıma saf Çirkef ve Savaşçı bir Defansif Ortasaha lazım...bir Melo veya Fernando tipinde birisi olması lazım...yeri geldiğinde kendi takım arkadaşlarıylarda kavga edecek...ve bu takıma artık bir tane duran top ustası lazım...en son ne zaman bir duran toptan gol attığımızı bile hatırlamıyorum bile...ve en önemlisi artık bu takıma adam akıllı bir Stoper lazım Afrikalı olmayanından....ve bekleride bir zahmet artık düzeltmek gerek...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Sampiyon olacagiz ama güzel veda et ardindan. Sonunda uAnin da yönetiminde taaa.. diyip Mic drop bekliyorum

Bu iş 1 oyuncuyla 2 oyuncuyla çözülecek iş değil

öyle çözülseydi o kadar transfer yapıp hala şu kadar transfer lazım demezdik

Takım nerde duracağını bilmiyo en basitinden,nasıl alan daraltacak,nasıl küçük üçgen kurulacak,presten nasıl çıkacak,topu alan rakip oyuncuya nasıl ne zaman pres yapılacak gibi temel şeylerden yoksunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt