Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu iş 1 oyuncuyla 2 oyuncuyla çözülecek iş değil

öyle çözülseydi o kadar transfer yapıp hala şu kadar transfer lazım demezdik

Takım nerde duracağını bilmiyo en basitinden,nasıl alan daraltacak,nasıl küçük üçgen kurulacak,presten nasıl çıkacak,topu alan rakip oyuncuya nasıl ne zaman pres yapılacak gibi temel şeylerden yoksunuz
Bazen tek oyuncu herşeyi değiştiriyor işte...meselâ Melo..adam tam bir çirkefti ve rakip takımın önemli oyuncularını az attırmadı bu yüzden...bizim ligimizde bu tür oyuncularla iş yaparsın Josefde kanıtı...bizim takımda agresif oyuncu yok

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Soyadını hatırlayamadım ama başka Bektaş yok sanırım. Forumda Hocaya en toz kondurmayan birkaç kişiden biri olarak hatırlıyorum. Demek ki artık hemen herkes farkına varmış TD zaafiyetinin; memnuniyet verici...

Aynen hocayı en çok savunanlardanım. Net gözüken bişeyi reddetmeye gerek yok herşeyden önemli olan Galatasaray. Eleştiri her zaman olmalı ama efsaneye de saygı göstermek lazım. Hoca ffpye rağmen kötü performans göstermedi son gelişinde genel olarak. Gelecek senede başarısız olursa kendi bırakacağını hocayı tanıyan herkes bilir.

Bazen tek oyuncu herşeyi değiştiriyor işte...meselâ Melo..adam tam bir çirkefti ve rakip takımın önemli oyuncularını az attırmadı bu yüzden...bizim ligimizde bu tür oyuncularla iş yaparsın Josefde kanıtı...bizim takımda agresif oyuncu yok

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Aynı meloyla brezilya milli takımı 2010da patladı,aynı melo juvede yılın bidonu oldu,aynı meloyla prandelli döneminde elek olduk

2012-2013te melonun melo olma sebebi takımdaki tüm dişlinin iyi işlemesiydi,işlemeseydi yukarıdaki saydığım örnekler gibi olurdu

terim sezon başı gitti ujfalusiyi sağbek,eboueyi sol kanat,sabriyi sağ iç,selçuğu sol iç oynattı elmanderi yedek bırakmıştı,4-4-2ye döndü oyuncuları yerinde oynattı,şansımızda yaver gitti tüm oyuncular diziliş birbirine uyumlu oldu öyle geldi başarı

2012deki muslera,eboue,semih,ujfa,hakan,melo,selçuk,emre,engin,neco,elmander li takım kewelllı elanolu keitalı kadroyuda,drogbalı sneijderli buraklı kadroyuda silip atardı çünkü oyun gücü diye birşey vardı oyuncu gücünden ziyade

şuan josefi her izleyen keşke alsaydık diyo taylanın yerine,sen zannediyomusunki josef bjkdeki gibi oynayacaktı bizde,alanyadaki salihe berkana sulanıyoruz bizde olsa gideceklet listesinin ilk sırasına yazarız,boklanan gedson bu sene bjkde oynasa şuan fiyatı 200 m euroydu

senin sistemin(hangi sistemse artık) iyi bir sistem değil,oyun gücü diye bişey yok,oyuncuları parlatan bir sistem değil,anca kuru,mohamed bireysel bişey yapıp maç alacakta iyi oynadık diye kendimizi kandırıcaz

kısaca iyi bi oyuna sahip olamadıktan sonra bireysel performansa mahkumsun,istediğin kadar melo al josef al boş,en fazla gomis kariyer rekoru kırar seni şampiyon yapar ama bi halt oynadık diyemezsin,rangers maçı gibi maçlardada takke düşer kel görünür

Aynen hocayı en çok savunanlardanım. Net gözüken bişeyi reddetmeye gerek yok herşeyden önemli olan Galatasaray. Eleştiri her zaman olmalı ama efsaneye de saygı göstermek lazım. Hoca ffpye rağmen kötü performans göstermedi son gelişinde genel olarak. Gelecek senede başarısız olursa kendi bırakacağını hocayı tanıyan herkes bilir.
'Efsane' liğine hiç sözüm yok, en ağır eleştirdiğimde bile bunu hep vurgularım. Ancak 4. sezonda hala bir oyun şablonu oturtamadığını, tek tek futbolcu performanslarının giderek yerlerde süründüğünü, böylesine maliyetli bir kadronun (Mesela bizim lig tarihinde Luyindama' dan başka 8 milyon Euro bonservis ödenen stoper hatırlamıyorum!) adeta ''Çöp ordusu'' na dönüştüğünü kabul ediyorsak, bir sezonu daha riske atmayı doğru bulmuyorum, kendisi de kulüp de yıpranmasın artık; ne değişecek ki?..

En akil bir futbol adamına şimdi yetkiyi verip kadro planlamasına başlatsak bile işler hiç kolay olmayacak; Hoca devam etse, daha geri dönülmez hatalar yapma potansiyelini oldukça yüksek görüyorum. Yönetime kimin geleceği belli değil vs vs...Velhasıl kendini gerçekçi-iyimser olarak tanımlayan ben, ciddi endişeliyim gelecek adına...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt