- 6 Eylül 2014
- 94.260
- 65.043
- 4.608
Peter pan kim laPeter adli eleman bugün yine göz boyadi, umarim haftaya oynatmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peter pan kim laPeter adli eleman bugün yine göz boyadi, umarim haftaya oynatmaz.
Maçın 90 dakikasını izledim. Ömer'in bir ortası, Şener'in bir ortası var. Bir pozisyonda Kerem'in kişisel çabasıyla çizgiye indi. Çizgiye inip 2-3 orta açsak goller daha erken gelirdi.Bu yorum art niyet içeriyor. Maçı izlemediysen bari özeti izle. Kanat organizasyonlarıyla kaç tane topu kaleye atamadı oyuncular. Merkez e kaç tane top indi. Boş kalelere kafaları out a atan oyunculara dert yan bari. Bu yorum komik olur bu maç için. Ts maçı için söylesen neyse.
ortada halil varken çok mümkün değildi. akbabanın halil in kaçırdığı net pozisyonlar vardı kafa olarak. her açıdan verimli maç çıktı bana kalırsa. muhammed ile o bahsettiğin atakları da yaparız. sorun şu ki beklerimiz orta açamıyor bir deniyorlar iki deniyorlar üçü denemeye motivasyonları kalmıyor. taç çizgisinin ordan açılan neredeyse her top sacma sapan yerlere gidiyor çünkü.Maçın 90 dakikasını izledim. Ömer'in bir ortası, Şener'in bir ortası var. Bir pozisyonda Kerem'in kişisel çabasıyla çizgiye indi. Çizgiye inip 2-3 orta açsak goller daha erken gelirdi.
Sucukcular lucien favre diyor

Reha Kapsal kekosu Hoca başkan olacak diyor. O yüzden sahaya odaklanamıyormuş![]()
![]()
Kaynağı çok sağlammış 1 haftaya netleşçekmiş
Kolpa herif
kimi oynatmasını isterdin sir alex. akbaba hariç iyiydi takım.posasi cikmis herifleri oynatmaga devam ediyo
Bunları kim okuyacak yaw. Onu bırak da sampiyon olur muyuz onu söyle.kimi oynatmasını isterdin sir alex. akbaba hariç iyiydi takım.
taylan ın sakatlık riski varmış.
linnes son dk kadrodan cıkarılmıs ağrı hissetmiş.
sener sağ adele de problem olmasına rağmen oynatılmış. allahtan sıkıntı cıkmadı da golü servis edebildi.
muhammed kovidden cıktı takımla antrenman bile yapmadan maç günü antalya ya gelip oynadı. sen bu hafta kal da diyebilirdi hoca. normal bir takımda olması gereken budur mesela? maça saatler kala ucakla oyuncunun gelip oynadığı nerde görülmüş? geldi golünü attı. bu golü de terim e yazalım o zaman? anormal bir şey denedi çünkü.
luyindama nın nefes alması zarar hale geldi. oynanaması kadar doğal bir şey yok.
feguli yokları oynuyor sahada olduğu vakit. mücadeleci gücü de olmadığından çok mantıklı değil şu sıralar forma alması.
nenemin tsakları olsa dedem olurdu demekten vazgeçelim artık. bugün bambaska senaryolar olabilirdi maç 3 e 4 e de gidebilirdi. rakip dağılacağı için görsel olarak da baska bir sey izleyebilirdik ama bugün böyle olması gerekti böyle bitti.
sahadakiler verimli miydi? evet. 3 puanı aldık mı? evet. geçiniz o zaman şunu alsaydı bunu oynatsaydı demeyi. haftayı sen ben geçirmiyoruz floryada takımın basında hoca geçiriyor. robot değil olm topçular anlayın artık şunu. konsol oyunlarındaki gücüne göre sahaya serpiştiremiyorsun.
bu arada hoca takımı antalya ya erken tatile götürüyor diyen aveller nerede? çıksın onlarda ortaya yüzleri varsa azıcık.
bakın altını çizerek söylüyorum takımın potansiyeli bundan cok cok fazla. bende halen memnun değilim. o şampiyon olduğumuz yıllarda da memnun değildim. hala sürekliliğimiz yok düzelmesi gereken tonla sey var. o senelerde kupa geldi diye sesi çıkmayanlar bugün klavye basından felaket tellallığı yapıp herkesi istifaya davet ediyor.
sözün özü, maç skor olarak ters gittiğinde burda bık bık ötenler maç kazanıldığında da delikanlı gibi çıkıp mesajlarını paylassınlar. yorumlarını ciddi görmek istiyorum o arkadasların. (onlar biliyor kendilerini üstte yazan bazı kişiler alınmasın)
min su mactaki kadar oynasak oluruz. ama o kadar tutarsız ki takım önümüzdeki maç ne yaparız kestiremiyorum. inancım her zaman ki gibi var.Bunları kim okuyacak yaw. Onu bırak da sampiyon olur muyuz onu söyle.
min su mactaki kadar oynasak oluruz. ama o kadar tutarsız ki takım önümüzdeki maç ne yaparız kestiremiyorum. inancım her zaman ki gibi var.
Etebo kazması.Peter pan kim la
Ayağı odun ama bugün iyiydiEtebo kazması.
Sırf ayağı değil direkt kendisi odun zaten kank.Ayağı odun ama bugün iyiydi