Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Emre Akbaba
-Martin Linnes
-Ömer Bayram
-Sener Özbayrakli
-Sofiane Feghouli
-Arda Turan
-Fatih Öztürk
-Ryan Babel
-Ryan Donk
-Radamel Falcao

Bunlardan kurtar bizi hoca

-Emre Akbaba
-Martin Linnes
-Ömer Bayram
-Sener Özbayrakli
-Sofiane Feghouli
-Arda Turan
-Fatih Öztürk
-Ryan Babel
-Ryan Donk
-Radamel Falcao

Bunlardan kurtar bizi hoca

Yanlış kişiye bu talepte bulunuyorsun Murph. En az 3 tanesinin devam etmesiyle ilgili bir düşüncesi olduğuna eminim.

Ne kavgam bitti, ne sevdam😥
Umarım her şeye rağmen bu sene bizi şampiyon yaparak kariyerini kendisine yakışır bir şekilde tamamlar.
Son zamanlardaki düşüşüne rağmen Türk futboluna bir daha böyle bir figür 50 senede gelmez.
Bugün duygusalım hocaamm olmasaydı sonumuz böyle...Son bir şarkı

Ne kavgam bitti, ne sevdam😥
Umarım her şeye rağmen bu sene bizi şampiyon yaparak kariyerini kendisine yakışır bir şekilde tamamlar.
Son zamanlardaki düşüşüne rağmen Türk futboluna bir daha böyle bir figür 50 senede gelmez.
Bugün duygusalım hocaamm olmasaydı sonumuz böyle...Son bir şarkı
inşallah gelmez.

Şimdiye kadar hep saçma sapan forvet ikilileri ile denedi çift forvet oynamadı kırk yılın başında birlikte kullanabileceğimiz bir forvet ikilisi var Mohamed & Halil hatta Halil'i doğrudan 9.5 numara gibi kullanabilirsin

Lütfen yorma artık bizi hocam

Şimdiye kadar hep saçma sapan forvet ikilileri ile denedi çift forvet oynamadı kırk yılın başında birlikte kullanabileceğimiz bir forvet ikilisi var Mohamed & Halil hatta Halil'i doğrudan 9.5 numara gibi kullanabilirsin

Lütfen yorma artık bizi hocam
Babel ve Feghouli'yi geçen maçta oynatmasaymış Trabzon'u yenermişiz kesinlikle. Saçma sapan kadrolar çıkarmayıp mevcut malzemenin en iyisini sahaya sürse kesinlikle şampiyonduk. Hocanın adalet terazisi bozulduğundan beri başarımız yok. Dar kadro lazım hocaya. Fazla opsiyonu olunca batırıyor.

Babel ve Feghouli'yi geçen maçta oynatmasaymış Trabzon'u yenermişiz kesinlikle. Saçma sapan kadrolar çıkarmayıp mevcut malzemenin en iyisini sahaya sürse kesinlikle şampiyonduk. Hocanın adalet terazisi bozulduğundan beri başarımız yok. Dar kadro lazım hocaya. Fazla opsiyonu olunca batırıyor.
Umarım sezonun kalan 5 maçında Halil & Mohamed ikilisini ve kanatlardan birinde Kerem'i izleme şansı buluruz

Bu maçta kısa sürede bile ne kadar etkili olabileceğimizi gösterdi

Forumda seviyeyi bir tek biz düşüyoruz demek.
Hemen hemen bütün terimciler ,onu eleştirenlere her türlü hakareti
rahat rahat edip ne uyarı ne de ceza alıyor ama biz eleştiri yapınca pusu da bekleyenler daha saniye geçmeden cezayı kesiyor.

Neyse hocaniz gibi sizin de sonunuz gelecek az kaldı .
Onunla birlikte siz de rezil olacaksınız

Dün büyük GALATASARAY'li Poldi olmasaydı eğer bu reziliik bir kez daha gün yüzüne çıkacaktı.
Neyse biatcilara gün doğdu hemen terimball diye güzellemelere devam etsinler.
Sene sonu Ömer,akbaba,arda ile hepiniz yolcusunuz

Forumda seviyeyi bir tek biz düşüyoruz demek.
Hemen hemen bütün terimciler ,onu eleştirenlere her türlü hakareti
rahat rahat edip ne uyarı ne de ceza alıyor ama biz eleştiri yapınca pusu da bekleyenler daha saniye geçmeden cezayı kesiyor.

Neyse hocaniz gibi sizin de sonunuz gelecek az kaldı .
Onunla birlikte siz de rezil olacaksınız

Dün büyük GALATASARAY'li Poldi olmasaydı eğer bu reziliik bir kez daha gün yüzüne çıkacaktı.
Neyse biatcilara gün doğdu hemen terimball diye güzellemelere devam etsinler.
Sene sonu Ömer,akbaba,arda ile hepiniz yolcusunuz
Sen kimsin ya da siz kimsiniz ? Siz diye hitap ettiklerin kimler..nasil bir akıl tutulması bu arkadaş.. hoca begenilmez eleştirilir de bu yazdigin mesajın elle tutulur tarafı yok.. su an galatasaray in başında olan hocası rezil olunca bundan kendine övünç ve bilgelik taslamak makul bir tutum mu.. siz de egolarınızın biatcisi olmuşsunuz..lig bitmemiş daha iyi ya da kötü takim hala yarış içinde degilmi..bende şampiyonluğu zor görüyorum da olamayınca kına mı yakacaksın.. hoca başarısız olsun da burada caka mi atmayı bekliyorsun 4 gözle..hocayı beğenmediğini herkes biliyor zaten de eleştir ona da söz yok ama eleştirilerinde ölçü yok senin..bu da bir gerçek..

hatayı kendinizde arayın hep başkasını suçluyonuz

Sen kimsin ya da siz kimsiniz ? Siz diye hitap ettiklerin kimler..nasil bir akıl tutulması bu arkadaş.. hoca begenilmez eleştirilir de bu yazdigin mesajın elle tutulur tarafı yok.. su an galatasaray in başında olan hocası rezil olunca bundan kendine övünç ve bilgelik taslamak makul bir tutum mu.. siz de egolarınızın biatcisi olmuşsunuz..lig bitmemiş daha iyi ya da kötü takim hala yarış içinde degilmi..bende şampiyonluğu zor görüyorum da olamayınca kına mı yakacaksın.. hoca başarısız olsun da burada caka mi atmayı bekliyorsun 4 gözle..hocayı beğenmediğini herkes biliyor zaten de eleştir ona da söz yok ama eleştirilerinde ölçü yok senin..bu da bir gerçek..
Bosa ugrasma oksijen gitmiyor onun beyinine

Bu forumda kim siz , biz diye bahsediyorsa..
Sizin sonunuz gelecek diye ikilik çıkartmaya çalışıyorsa onun Galatasarayliligindan şüphe ederim
Yeter artik
Buradaki kavgalardan zevk mi alıyorsunuz
Şu adamı ne zaman forumdan atacaksınız merak ediyorum

Biz gerçek GALATASARAY sevdalılarıyiz.
Birilerine ders vermek için veya trip atmak için başarısız olmak istemeyenlerin.
Kulübe dolaylı olarak katkısı olanlariz. Kulübü sömürenlerden değiliz.
Bizim derdimiz lig filan değil yemişim ligi bizim tek derdimiz düzgün futbol ve Avrupa'da başarı
Bugüne dek puan kaybedettiğimiz için bir gram sevinmedim sevinemem de.

EusKbn0XAAM1NIL.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt