Gökhan merak ettim
2002deki toplama takımla şampiyon olup 3.yıldızı taktıran,avrupa süper kupasını alan,avrupada başarılı olan,shaktharı başarıdan başarıya koşturup avrupa kupası alan,şimdi gittiği dinamo kievide şampiyon yapan lucescuyu,milli takımda tdlik yaparken desteklemiş,sabır göstermiş,kalsın demişmiydin ?
Terimin bu 4. Senesi daha neyin sabrı gösterilecek allah aşkına,bir arpa boyu yol gidememişiz,gidicez gibi de gözükmeyi bırak yol bile yok ortada, yendiğimiz maçlarda bile iyi oynadığımızı falan mı zannediyosunuz,çoğunuz başka ligden maçlarda izleyen adamlarsınız aradaki seviye ve kalite farkını görmüyormusunuz,görmeseniz bile avrupada nal topladığımız apaçık ortada belgeli ispatlı bir şekilde
artık avrupada nal toplamaya alıştık da ligde erzuruma paşaya gümrüğe bile diş geçiremiyoruz,daha rezillikleri sıralarım biliyosun zaten mevcutları
Sabır gösterilir ama ortada sabır gösterilicek birşey varmı,bak biraz bişey görsem tamam kalsın diyicem,ortada bir oyun falan yok kendinizi kandırmayın,marcaoyla donkun birbiriyle 200 kere paslaşmasını terimball ve pas oyunu diye kakaladılar bize oyun yok ortada,olmadığı gözüken o oyunu sırf gözüktüğü için var mı kabul edicez,en kötü karar kararsızlıktan iyidirde kararsızlığında aslında bir karar olmasını söylemek gibi birşey bu
oyun yok,altyapıdan özgürcan cafercanmı fışkırttın oda yok,en azından şu kayıp sezonda 10 tane oyuncum takıma alıştı bundan sonraki seneler için kadromda yer veririm diyebiliceğin bi topluluk varmı oda yok,falcaolar babeller fegler almış başını gitmiş en azından para harcamıyoruz diyebiliyomusun onada hayır,neye sabır gösteriyim şimdi ben
karabüklü kondisyoner tudor bile maliyetli takım kurmasına rağmen ve toplama olmasına rağmen tabanca gibi bi takım yapmıştı ama gönderilmesi bana göre doğru olsada tudor savunulsa kalsın dense anlarım çünkü elde tutulacak birşey vardı,rock grubu solisti akşam maça gece rock bara şarkı söylemeye çıkan bilic bile bjkde bir oyun oturttu,iskelet kurdu o savunulsa onuda anlarım ama terimin savunulmasını anlayamıyorum,terime sabredilsin diyenlerde ya beyler bi durun şunu şunu yaptı şunu şunu yapacak bile diyemiyor,bi dursun belki düzelir e döndü iş