- 8 Temmuz 2015
- 35.823
- 70.675
- 3.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamı linçlemişler vallahi bu GS taraftarı adam olmaz
Alıntılara ve altındaki menşınlara baksanadövmüşler mi
Alıntılara ve altındaki menşınlara baksana
Seni de mi lincliyorlar rtsAlıntılara ve altındaki menşınlara baksana
Hatay maçında mıydı neydi bi kere Tudor twiti atmıştım terimciler damladı 10 unf yedim neyse profili temizlemiş oldum bu sayedeSeni de mi lincliyorlar rts
ego tweeti atan adam da dahil değil mi ahberbs buna
ego tweeti atan adam da dahil değil mi ahberbs buna
reale karşı ilk 30 dakika iyi oyun kötü şansın ardından farka giden 1 maçı böyle yorumluyor zaten işine gelince iyi oyun olsun da kötü skor farketmez futbol izlemek istiyoruz, reale karşı iyi oyun için açık futbol olunca ego
Ben dediklerime cevap alamamışımki- 2002'de 10 yaşındaydım luce'nin gitmesi ya da kalması ile ilgili bir tasarrufum yoktu ama yakın zamanda o zaman terim için lucescu'nun harcanmasının saçmalık olduğunu belirtmiştim.
-terim'in sabra muhtaç olmadığı 2 yılında burda herkes kadar ve hatta pek çoğundan fazla eleştirmiştim. çünkü 2 yılda elinde gerçekten iyi kadro olmasına ve istediği transferler yapılmasına karşın pragmatist ama genel toplamda verimsiz bir oyun vardı. zaten o yüzden de tarihin en kek gruplarından birinden güç bela 3. olarak çıkıp uefa'da da benfica'nın toylarına güle oynaya elenmiştik.
-ilk 2 seneyle şu anda elinde olan kadro arasında alaka bile yok. tudor'un ekibinin hakikaten işe yarayan 3 verimli oyuncusunu (fernando, mariano, gomis) o ve bu nedenle kaybettik. bu oyuncuların yerleri pek tabii ki o tarz bir bütçe ve transfer becerisi olmadığı için dolmadı. ha diagne kazığı yerine hocanın istediği tek haneli alan-tetteh-modeste transferlerinden biri yapılsa belki sağbek iyi seçilip orta da geçen yıl olduğu gibi seri gibi has bir regista'yla doldurulabilirdi. ki yeri dolmadan bile geçen yılın 8 haftası ve bu yılın ilk yarısında oynanan oyun belli. yıllarca kazanmaya hasret kaldığımız onca zor deplasman galibiyetin bu 1 yıl içine doluşması sadece kader kısmetle açıklanabilecek bir durum değil.
-bu kadroyla oynanacak oyunun zirvesi terim'in ilk yarı taylanlı kadroyla oynatabildiği kadardır. takımın son 10 yılının liderinden yarım sezon, en kreatif oyuncusundan nerdeyse 1 sezon yararlanamamışsın, takımı bu şartlarda potada tutabilmek bile bir başarıdır. bugün şampiyonluğa giden sergen'in terim'e göre tek başarısı elindeki sakatlığa yatkın oyuncuları mümkün mertebe sağlıklı tutmasıdır, gelgelelim hocanın elinde de atiba, o olmazsa llajic, o da mı yetmedi mensah olsa feghouli'nin kronik karın ağrısını da daha az zararla kapatabilirdik.
-oyun var yani, yok demek kötü niyetten başka bir şey değil benim gözümde. ilk 2 yılda iyi kadroya rağmen oyun yoktu ve hatta geçen yılın ilk yarısında da. o yüzden zonzi'yi kullanamadık, avrupa'da elenmemizin ayıp olmadığı grupta bile rezilleri oynadık ama hoca seri'yle bir oyun tutturmuştu, onun yarı kalitesindeki taylan'la da arayı bozana veya oyuncu sakatlanana kadar o oyun istikrarını sürdürdü. ne zaman taylan'la ara açıldı tökezlemeye başladık. burda tüm suçu hocanın üstüne yükleyip kolaya kaçabilirdim ama taylan'a da günah çıkarmadan hocanın devre arası berat-yusuf ve irfancan transferlerini istediğini yineleyebilirim. hadi irfancan uçuktu ama 2.5 milyon eurolardan kasa kolaylığı sağlanıp berat ve yusuf'tan en azından birinin kadroya dahil edilmemesi bizi taylansız dönemde fazla kötürüm bıraktı.
-tudor çok iyi kadroyla mağara futbolu oynatan bir adamdı. o futbolda bir hikmet olsa işin piri fatih terim 4 yılda başka bir şey oturtmaya çalışılmazdı. zaten tudor daha sonra udinese'den 1 yılda 2 kez kovulup 5 yıllık antrenörlük kariyerini yardımcı antrenörlükle pekiştirerek çapını ispatladı. bilic de tudor'un aza tamah eden yapısındaydı. zaten her büyük maçta taraftarına illallah ettirdiği için de bir daha dönüp yüzüne bakılmadı. tudor'un ilk kadrosu bugün terim'in elinde olsaydı galatasaray o zaman başarısızlıkta ilk günahın antrenöre atıldığı bir yapıya sahip olurdu. 1.5 yıldır elindeki komik kadroyla galatasaray'ı terim'den iyi yönetebilecek bir adam dünya üzerinde yoktur diye düşünüyorum. çünkü daha iyi taktisyen bu yönetimle çay içmeye oturmaz, daha az galatasaraylı da bu şartlarda dümenin başında durmaz.
terim sağlıklı olduğu müddetçe galatasaray'a bir şekil katkı vermeye devam etmeli. başkan olur, yönetici olur, td olur, sd olur. ama elinde terim gibi bir değer varsa bunu sonuna kadar kullanmak durumundasın çünkü kullanmadığımız şartlarda nasıl dönemlerden geçtiğimiz de tarihin yakın dönemlerinde üst üste kanıtlanmış durumda. galatasaray'ın terim'den başka bir çözümle ilerleyebileceği tek şart ilk aysal yönetimi gibi güçlü bir yönetimin başa geçmesiyle çıkar. galatasaray'da o kadar güçlü yönetim de kulüp bünyesinden sadece terim varlığıyla çıkar. gelen adayların tamamı zaten terim'le çalışıp işini yarı yarıya kolaylaştırmak isteyecektir o ayrı mesele de saydığım şartlardan dolayı taktiksel ve kriz yönetimi anlamında daha iyi bir çözümün zaten söz konusu olmadığı da ortadadır.
Ben dediklerime cevap alamamışımki
zaten ilk paragraftan kaçırmışsın aga konuyu
ben sana 2002de luce gönderilip terimin gelmesinden bahsetmedim,terim gibi kariyeri başarılarla dolu birine sabredilmiyo yerine gelene hiç sabretmezsiniz dedin,bende sana kariyeri başarılarla dolu lucenin türk milli takımında görev yaptığı o leş dönemde kendisini destekledinmi diye sordum,burdan açıldı yani konu,1 allahın kulu yoktu bunu köyüne gönderin bunamış demeyen,ee başarılarla doluydu kariyeri,niye sabretmedin/sabretmedim
taraftar sabır taşı değil,işler kötü giderken sorgulayacak tabi,yanlışları hataları konuşacak,zaten işlerin kötü gitmesi ortada bir sorunun olduğuna işaret,işler kötü giderken sorunun olmaması gibi bir mantık olabilirmi yaw,rijkaarda niye sabredilmedi,hagi üstada niye sabredilmedi,manciniye prandelliye kupalar almasına rağmen hamzaya niye sabredilmedi,biraz hagiyi ayırıyorum diğerleri sabrı hakedicek birşey yapmadılar çünkü,sabır kime gösterilir biliyomusum ligde şampiyonluk şansı kalmayan avrupada olmayan ama fişek gibi top oynatan gasperiniye bu sezon sabır gösterilir,ligde zaten şampiyon olan ama şlye çeyrekte veda edip başarısız kabul edilen flicke bu sezon sabır gösterilir,bunlar uç örnekler oldu diğer takımlardaki benzer durumda olanlara sabır gösterilir
3.paragrafına gelince iyiyiz dediğin dönemde rangersla karşılaştık dimi biz,noldu o maçta peki,2-0 geriye düşmüşsün ve atağın bile yok iyi oyunu geçtim,tokatlandık anamızın ligine döndük yine,serili 8 haftadan bahsetmişsin evet o dönemde kötü değildik ama çok mu iyiydik sence,futbol falcao alan açsın kuru koşsun seride ona pas atsın gibi bir oyunmu sadece
1-2 maç 3-4 maç iyi oynadığımız maçlar seriler oldumu tabikide oldu,özellikle bu seneki rize deplasmanıyla başlayan 3-4 maçlık iyi bir oyun vardı,burdada yazdım,hatta kayseri maçında berabere kalmamıza rağmen oyunu beğenmiştim ama sonra noldu yine eski tas eski hamam 3-4 maçlık kıpırdanmanın esas sorunu çözmediği çok net artık
hala iyi bir sağbek alsaydık diyorsun,yahu mariano emekli muamelesi görmedimi terimle gönderdik,şeneri aldırdı tamamen fiyasko,linnesin sözleşmesini uzattırdı,hem leş hemde terimde beğenmiyo,omar geldi tempolu ama zeki değil muamelesi gördü,eğer kaza geçirmeseydi oda şuan boklanıyodu ve yerine çoktan adam aramaya başlamıştık,e onuda yedik gitti yedlini aldı ve yine memnun değil ,memnun olmadığı anlaşılıyo zeten daha önce de söyledim burada ve daha bugünde ali nacinin haberinde sağbek baktığı söyleniyomuş :red: forvete cagne alıyo kötü,mitro alıyo kötü,muğdat alıyo kötü,falcao alıyo kötü,babeli deniyo kötü,mohamedi alıyo kötü(performansı düşüyo anlamında) daha bunun başka mevkilerde de aynı skandallardan var oğlu var şimdi burda bu kadar oyuncu denenmiş,çöpe atmışız,sorun sadece oyuncuda mı
bu kadronun maksimumu bu diyosun,evet bencede bu,peki kim kurdu kadroyu
hoca keşke başarılı olsa burda en çok ben savunurum,zamanında da en çok savunanlardan biriydim parator lafı çıktığı dönemlerde, ama şuan oynanan oyundan ve çoğu şeyden mennun olmayan insanları çok iyi anlıyorum
bu kadroyu hoca kurdu ama eldeki yönetim de hocaya daha iysini kurmak için fırsat vermedi. sadece bu sezon galatasaray'dan ettikleri oyuncular berat, irfancan, yusuf, mert hakan, mensah. en zayıf pozisyonumuz orta saha, millet belhanda'yı filan saygıyla anmaya başladı. daha hocanın yoktan kazandırıp pozisyonunda milli ettiği taylan ve kılınç da var. bu oyuncular da parlamasa hepten felaket bir takım olup çıkardık. bu yönetim gitsin, en azından bonservissiz transfeleri yapabilecek bir yönetim gelsin ve hoca yine başarısız olsun o zaman faydasını tartışırız. şu yönetim ve şartlarda bu adamlarca yönetilen geri kalan 10 amatör branşa da gözünü kapatıp sanki sadece terim zorluk çıkartıyormuş gibi bir algı yaratılmasını doğru bulmuyorum. galatasaray yarıştığı tüm branşlarda rakiplerinin hem ekonomik, hem prestij, hem de kadro olarak geride kalıyorsa burada antrenörlerden önce fatura çıkarılması gereken isimler vardır diye düşünüyorum.
belhanda almadıklarımızın hepsinden daha iyi oyuncu zaten
ha bizim taraftar anlamıyor o ayrı
ama alınmayanlara bakınca da açıkçası paramız cebimizde kalmış diyebilirim
makul ücrete gelme ihtimali olsa belki diyebileceğimiz irfan dışında hiç birinden bir şey olmaz
luyiler marcaolar falcaolar feghouliler beğenilmiyor ki bunlar bir iş yapsın
kaldı ki gittikleri yerde de bir halt oynamıyorlar zaten
topa 1 yıl boyunca değmemiş adamları devre arası kurtarıcı diye sahaya attık. allah var ellerinden gelenin en iyisini de yapıyorlar. bir de önceki takımlarında forma giyen bu adamlardan 1-2'sini getirseydik bugünden daha kötü olmazdık zannediyorum.
neyse belhanda hepsinden iyi zaten.
gerçekten iyi ya
hatta burdaki herkesin aksine belhanda konusunda hocanın haklı olduğunu düşünüyoum oynattığı için
en iyi oyunlarımız hep belhanda emrenin yan yana oynadığı maçlar
1 haftaya tabiki netlesecek. 7.5 liste verme deadline'iReha Kapsal kekosu Hoca başkan olacak diyor. O yüzden sahaya odaklanamıyormuş![]()
![]()
Kaynağı çok sağlammış 1 haftaya netleşçekmiş
Kolpa herif