Getirebileceğimiz yerli/yabancı hocalardan bunu getirirsek bizi uçurur diyebileceğimiz bir hoca var mı? FFP belası, TFF belası, malum kulübün malum başkanı, bizim pısırık yönetim varken.
Söylediklerim Fatih Terim’le şu anda mükemmel futbol oynuyoruz demek değil. Yollar ayrılsın sorun da değil ama Nagelsman, Klopp gelmeyeceği için 3 ay sonra bugün gitsin diyenlern en az yarısı Fatih Terim geri gelsin diye ağlayacak bundan eminim. Hep böyle oldu.
Rijkaard’ı getirdik, herkes önce 2 sene içinde Bir UEFA Kupası, 5 sene içinde CL Kupası hayalleri kuruyordu, mor forma kovalıyorduk kulübe katkımız olsun diye, bulamıyorduk falan. Ligde de 8/8 mi 9/9 mu ne gelmişti başlangıçta, tamam dedik yeni Barcelona biziz. Sonra nanay. Niye biliyor musunuz? Hakemler falan ebemizi belliyordu Rijkaard çıkıp çalışıp düzelteceğiz diyordu. Adamın ülke futbol şartlarından zerre haberi yok. Barış Özbek’le de ne çalışıp düzeltecekse artık. Sonra futbol olarak da kötüye gittik gerçi. Futbol kimseyi tatmin etmiyordu. Lucescu bile futbol olarak bizi tatmin etmedi. Hatta Gerets dışında taraftarın iyi futbol oynattığı konusunda hem fikir olduğu hoca olmadı bence.
Şu anda övülen Sergen varya misal, şampiyon olsun seneye CL, Türkiye kupası, lig vs derken ligi 5. bitirir, 2. yarı kovulur zaten.
Ben hoca gitsin istemiyordum ama artık istiyorum cidden. Gitsin de herkes bir rahatlasın bakalım hangi hoca gelecek, ne yapacak, kimleri isteyecek, yönetim kimleri alacak bir görelim. Ontiverolar, Hayroviçler dolmaz umarım takım. Favre midir nedir o gelsin, herkes hayran; ya da bir tane Alman gelsin evet evet Alman gelsin. Bundesliga’daki Alman hocaların en kariyerlisinden başlayalım teklif yapmaya, Bundesliga olmazsa Bliga2, 3 diye gideriz zaten Alman olması yeterli.
2 tane Alman gemisi de Galatasaray Adası’na sığınır, gemilere de “Ali Sami Yen” ve Metin Oktay” isimlerini veririz, sonra o gemiler Kadıköy açıklarında havai fişek patlatır, Kadıköy’deki boğaya top atar, resmen Almanları da arkamıza almış oluruz. Bayern, Dortmund falan kullanmadığı oyuncuları bize kiralar. Başkan da Enver Paşa.
Hadi bakalım gelsin kupalar.