Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gedson-belhanda değişikliği bize bir şampiyonluğa mal olacak gibi kahrolası alanya maçı...

Ortasaha için hiçbir fikrim yok. Bizle ismi geçenlerden de bir tek Salih var işte ona da ne kadar güvenip sezona başlarsın soru işareti
Hocanın/yönetimin yerinde olsam taylanı piyasası varken okutup a kaliteye yakın bir ismi kovalardım. Oyun çok değişirdi sağlam bi os olsa
Belhanda yokken Ankaragücü dışında puan kaybı yokki? Sivasta oynadı ve kovdular herifi.

O süreçlerin ana sorumlusu Emre Kılınç ve Kerem. Kritik anlarda bomboş kaçırdıkları 3 net gol olmasa bugün +7 puan fazlamız vardı.

Belhanda yokken Ankaragücü dışında puan kaybı yokki? Sivasta oynadı ve kovdular herifi.

O süreçlerin ana sorumlusu Emre Kılınç ve Kerem. Kritik anlarda bomboş kaçırdıkları 3 net gol olmasa bugün +7 puan fazlamız vardı.
gedson kendine gelene kadar oyun olarak çok geriye gittiğimizi düşünüyorum
sadece belhanda da değil aslında eksik yazmışım
belhanda kılınc taylandan
etebo gedson kılınça döndük

ha kılınç a.gücü maçında boş kaleye atsa kerem 6 pasta kaleciye nişanlamasa bunları konuşmazdık muhtemelen orası dogru

oyun olarak en iyi maçlarımız belhanda emrenin ortada oynadığı oyunlardı bence

bütün kekoluğuna rağmen belhandadan daha iyi orta sahamız olmadı malesef

gedson kendine gelene kadar oyun olarak çok geriye gittiğimizi düşünüyorum
sadece belhanda da değil aslında eksik yazmışım
belhanda kılınc taylandan
etebo gedson kılınça döndük

ha kılınç a.gücü maçında boş kaleye atsa kerem 6 pasta kaleciye nişanlamasa bunları konuşmazdık muhtemelen orası dogru
Bence mevzu Gedson değil yani tek o oynadı diye o maçları kaybettik demek büyük haksızlık.

Rize maçı bariz hocanın saçmalamasıydı, Sivas'a yorumum bile yok.
Hatay maçına yorum yok yine.
Ts maçında yine kötüydük Gedson sakatlandı çıktı.

Kalan maçların da hepsinde iyi oynadı çocuk zaten. Gümrük maçında da iyidi.

Ha eleman 4 maçtır iyi oynuyor ama biz yine bir garip ve saçma bir takımız zaten Gedson, Belhandayla ve Taylan beraber oynamalıydı, herhalde bu hiç gerçekleşmedi.

Etebo var bir kere yani o varken maç kazanmak büyük lüks.

Bence mevzu Gedson değil yani tek o oynadı diye o maçları kaybettik demek büyük haksızlık.

Rize maçı bariz hocanın saçmalamasıydı, Sivas'a yorumum bile yok.
Hatay maçına yorum yok yine.
Ts maçında yine kötüydük Gedson sakatlandı çıktı.

Kalan maçların da hepsinde iyi oynadı çocuk zaten. Gümrük maçında da iyidi.

Ha eleman 4 maçtır iyi oynuyor ama biz yine bir garip ve saçma bir takımız zaten Gedson, Belhandayla ve Taylan beraber oynamalıydı, herhalde bu hiç gerçekleşmedi.

Etebo var bir kere yani o varken maç kazanmak büyük lüks.
Zulüm gibi bi herif. 10 defa dürtmeden pas veremiyor

Gedson konusunda da haklısın tek ona yüklemek ağır olur ben orada aslında komple değişen ortasahayı kastetmiştim

Zulüm gibi bi herif. 10 defa dürtmeden pas veremiyor

Gedson konusunda da haklısın tek ona yüklemek ağır olur ben orada aslında komple değişen ortasahayı kastetmiştim
Sivas maçında o üçlü oynamış. O maç Donkla Linnes o mallıkları yapmasa ve kazansak o orta sahayla devam ederdik ve şampiyonluğa giderdik.

Rize maçı bizi koparttı diyordum da asıl kopma o maç yüzünden olmuş gibi, gerçi FT yine Falcao oynasın diye çift forvete dönebilirdi.

Sivas maçında o üçlü oynamış. O maç Donkla Linnes o mallıkları yapmasa ve kazansak o orta sahayla devam ederdik ve şampiyonluğa giderdik.

Rize maçı bizi koparttı diyordum da asıl kopma o maç yüzünden olmuş gibi, gerçi FT yine Falcao oynasın diye çift forvete dönebilirdi.
bu kadar hataya meyilli bir geri 4lüyü sezon sonunda dağıtırız umarım. Çok korkuyorum sözleşme uzatacağız diye

leicesterin ve premier ligin yıldızı son 2 sezon ligde koskoca 5 maça 90 dk başlamış rachid mahrez salaha sahip sergenle baş edememiz gayet normal bir de üstüne Portekiz'in en kral sağ beki rossier vardı yıllardır hiç sakatlık yüzü görmeyen ve barça ve cityyi peşinden koşturan aboubakar ve larinle şampiyon olamayana da mal derlerdi zaten ... Kağıt üstünde bu kadar harika isimler yetmezmiş gibi Alanya Münih'in stoperi wellington ve sol beki alphonso nskalayi da kadrosuna kattı.. Bir de şanslılar kalede ersin donnaruma vardı alt yapı ürünü..
Fatih hocam ne yapsın bok gibi kadroyla bu kadar işte .

leicesterin ve premier ligin yıldızı son 2 sezon ligde koskoca 5 maça 90 dk başlamış rachid mahrez salaha sahip sergenle baş edememiz gayet normal bir de üstüne Portekiz'in en kral sağ beki rossier vardı yıllardır hiç sakatlık yüzü görmeyen ve barça ve cityyi peşinden koşturan aboubakar ve larinle şampiyon olamayana da mal derlerdi zaten ... Kağıt üstünde bu kadar harika isimler yetmezmiş gibi Alanya Münih'in stoperi wellington ve sol beki alphonso nskalayi da kadrosuna kattı.. Bir de şanslılar kalede ersin donnaruma vardı alt yapı ürünü..
Fatih hocam ne yapsın bok gibi kadroyla bu kadar işte .

orta sahaları da say az da biz eğlenelim.

Bjk de 1.68m harcamis transfere
Epl sanki burasi herkes 200m harciyor

Altyapidan solbek+kaleci
Alanyadan solbek + stoper
1 sene onceye kadar burada dalga gecilen larin
50 yaşindaki atiba

Hoca başarisiz oldu iste ne var yani olamaz mi kusursuz mu bu adam ne diye bu kadar direniliyor bu konuda anlamiyorum.

Hayir tutarli bir uslupla arguman sunup hocayi savunanlara okeyim de 1 yil once cikip hocaya cagdisi kalmissin istifa da bir hizmettir demissin sonra gelip burada ölümüne savunuyorsun. Komik yani
Kuzen hala bu trollere laf mi anlatıyorsun

gedson-belhanda değişikliği bize bir şampiyonluğa mal olacak gibi kahrolası alanya maçı...

Ortasaha için hiçbir fikrim yok. Bizle ismi geçenlerden de bir tek Salih var işte ona da ne kadar güvenip sezona başlarsın soru işareti
Hocanın/yönetimin yerinde olsam taylanı piyasası varken okutup a kaliteye yakın bir ismi kovalardım. Oyun çok değişirdi sağlam bi os olsa

bir tane ayağı düzgün herif bulup (sosa'nın bjk zamanı gibi) etrafını atlet adamlarla doldurarak şu ankinden farklı bir orta saha kurgusu oluşturulabilir.

fiziksellik bizim ligde her zaman iş yapar. ki bizim de kimliğimizde var aslında. feldkamp'ın her iki döneminde de, ft'nin efsane zamanlarında da gs takımı yoğun baskı yapan, fizikselliği üst düzey, çok top çalan bir takım oldu. tabi bunu yeteneği ile süsleyecek baba orta sahayı da bulmamız lazım.

Tabi ki 20 yaşındaki atiba kimmich real ahliden gelen josef de kross bir de üstüne yılların eskitemedigi regista necipinho var

doğru sergen'in yararlanamayıp bizim orta sahayı baştan aşağı oluşturabilecek şifozren llajic, pastırma mensah, fenerli dorukhan'ın bir hükmü yok yani. çünkü senin elinde sivaslı efsane kılınç, erzurum'un wonderkid'i taylan, en son maçını 1.5 yıl önce halı sahada oynamış gedson filan var. ha bir de belhanda üstad vardı. senin saydığın adamlarda ghezzal dışında fark yaratan bir adam yok. rosier'in şaibesi yeter, aboubakar oyuna çok şey katsa da bizim kazma diagne de yarım sezonda ghezzalsiz ondan çok daha az gol atmadı, josef'in verebileceğinin tamamı taylan'dan sağlandı. senin elinde ghezzal kadar adam vardı ama tarih tekekkür etti gene tüm sezon yararlanamadın. feghouli'ye güvenip yine yola çıkmak bir mesele, ki çokları gibi oğulcan'ın emeklerine gene yazık etmek de istemem ama önündeki herif yılda 3.750'ye oynarken arkasına kimi alıp da getirebilecek, hele ki bu yönetimle bilemiyorum. zaten oraya ghezzal'i hazır da getirsen bu geliştirmene rağmen ortada bariz duran orta sahadaki kalite farkını kapatabilir miydin emin değilim. yani ben değilim, sizin için doğru yanlış fark etmiyorz aten.

Geçen Ömer Marcao Luyi Şener oynadı galiba, aşırı kötü defans hattı. Önlerinde Eteboyla bir de :asd:

hazır 1 boss, ve marcao ikilisinin önüne sağlam 1 orta saha hattı kurup izlemek lazım.

Nasıl bu kdr geri giderler aklım almıyor. Luyindama özellikle. hoca özel çaba harcadı bunun için sanırım.

hazır 1 boss, ve marcao ikilisinin önüne sağlam 1 orta saha hattı kurup izlemek lazım.

Nasıl bu kdr geri giderler aklım almıyor. Luyindama özellikle. hoca özel çaba harcadı bunun için sanırım.

marcao bence kötü değil. bu sezonu genel olarak iyi geçiriyor.

bir kaç kez mala bağlasa da kritik müdahaleleri vardı. takım kötü olduğundan göze batmadı fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt