Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taylan başlığında taylan övüp burada beşiktaş'ın kadrosu daha iyi demek saçma

burdaki bazı tipler taylanı letonya maçından sonra 2. lig topçusu yapmışlardı aslında kendilerini ele weriolar takımdaki tek orta saha bu kadar kötüyken hocadan mucize bekliolardı demek ki (y)

burdaki bazı tipler taylanı letonya maçından sonra 2. lig topçusu yapmışlardı aslında kendilerini ele weriolar takımdaki tek orta saha bu kadar kötüyken hocadan mucize bekliolardı demek ki (y)

taylan hala 2. lig topçusu. orta saha olmadığı için iyi sanılıyor.

ama bunlar ft'nin başarısız olduğu gerçeğini değiştirmez.

Mohameddeki düşüşün sebebi ne sence
Ne bileyim her şey olabilir
Futbolcuların formu değişiyor sürekli.
Td sorunu da olabilir dediğin gibi ama bazı şeyleri sırf hocaya söylenmek için abartıyorsunuz gibi geliyor
Son maçı izleyemedim ama Antalya maçında girdikten sonra gayet istekli oynamıştı mesela
Gedson için ne diyebiliriz bu durumda ?
Mohamed'in ailesi kaç aydır ayrı mesela onun da etkisi olabilir. A.gücü maçında haksız kırmızı vs vs bir çok etmen olabilir.

Benim söylediğimi destekleyen bir soru degil mi bu?

İyi de argümanın neden sadece Mohammed üzerinden onu anlamadım hoca özellikle kötü oyna demiyor takımda farklı problemler var. Hocanın da yaptığı saçma sapan tercihler üstüne tüy dikti. En önemlisi şampiyonluk bilincini taşıyacak ona göre mücadele edecek futbolcu grubu değil takım anlaşılan o.

aglamaduvari.webp

Şunun kadrosu daha iyi olayına girmiyorum hocanın bu sene ki en büyük hatası ilk 11i belirleyememek. Her hafta 11 değişiyor. Bu kadar takımla oynanmaz. Ayrıca taktığına takıyor irfan olayından sonra Taylan kaç hafta forma giymedi. Etebo ile takır takır puan kaybı gelince geri Taylan'a döndü. Bu sene şampiyonluğu hoca elleriyle vermiştir. Bazı maçlarda saçma değişiklikler ile kaç puan bıraktı. 4 senedir takımın başında bir ton transfer yapıldı birinin bile sorumluluğunu üstüne almıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt