- 5 Eylül 2014
- 85.646
- 71.750
- 4.513
yok safsataları yazdımHocadan vaz mi gectin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok safsataları yazdımHocadan vaz mi gectin
Evet bekleyelim bi 40 sene bakalım nolcak, nede olsa terim > Galatasaraygs tarihindeki başarıların yarısının ve türkiye futbol tarihinin en büyük başarısının altında imzası olan, bu camiaya çoğunuzun yaşından fazla süredir hizmet etmiş bir adama 2 sezon kötü performans gösterdiği için teneke bağlayıp, hakaretvari cümlelerle istifaya davet etmek sadece ortadoğu toplumlarında görebileceğimiz bir seviyedir.
üsturuplu şekilde emekli olmasını isteyen arkadaşları ayrı tutarak söylüyorum...
Bir kere önceliğin GS olsungs tarihindeki başarıların yarısının ve türkiye futbol tarihinin en büyük başarısının altında imzası olan, bu camiaya çoğunuzun yaşından fazla süredir hizmet etmiş bir adama 2 sezon kötü performans gösterdiği için teneke bağlayıp, hakaretvari cümlelerle istifaya davet etmek sadece ortadoğu toplumlarında görebileceğimiz bir seviyedir.
üsturuplu şekilde emekli olmasını isteyen arkadaşları ayrı tutarak söylüyorum...
Hepsi gidecek lamı cimi yok
Yazin os almayanlari da unutmayin
Bir kere önceliğin GS olsun
Kimse başarılarına laf etmiyor
Ama başarısız ise babamın oğlu olsa gözünün yaşına bakmam
Başarısız olduğu için gitmesini istemekte de abes bir durum yok
Evet bekleyelim bi 40 sene bakalım nolcak, nede olsa terim > Galatasaray
taylan başlığında taylan övüp burada beşiktaş'ın kadrosu daha iyi demek saçma
Lafım 4(!) sezondur süren kötü futbol sonucu hocayı onursuzlukla,lafım 2 sezondur süren kötü futbol sonucu hocayı onursuzlukla, gs altını oymakla suçlayan dengesizlere.
Yönetim tepki gelmese Mohamed'i felan da almayacaktı rtaş ne diyorsun senBedava jozefi niye istemedi de gitti eteboyu aldı. Ardimizi yırttık burada cozef cozef diye. Mensaha 4 milyon gomdurecekti az daha. Oynadığı maclarda gördük mensahi. Adamların kulübesinde mensah var yaee diye geniş kadro muhabbeti yapılıyor. He var mensah muthis topcu keşke 5 verip alsaydık.
Aldik da ne oldu hocamizin elinde çöpe döndü. Yazın kaçıp gider mi belli değil.Yönetim tepki gelmese Mohamed'i felan da almayacaktı rtaş ne diyorsun sen
Yav yapma rtaş şu yazdığına inanıyormusun gerçektenAldik da ne oldu hocamizin elinde çöpe döndü. Yazın kaçıp gider mi belli değil.
Yazin os almayanlari da unutmayin
Mohameddeki düşüşün sebebi ne senceYav yapma rtaş şu yazdığına inanıyormusun gerçekten
Gedson geldiğinde de kız diyordun mesela onu da hoca mı iyi etmiş oluyor