Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onuru olsa istifa eder paranın tadı başka tabi şu ligde en fazla maaş alan td ama oynattığı oyun anadolu takımlarında 5 yermiyiz acaba diyoruz, yeni gelecek yönetimle son vurgunu yapıp kaçacak bodrum da zengin ettiği damadıyla tatilini yapar bizde ah vah ederiz batırıp kaçtıktan sonra, yalandan ağlayıp yeni gelecek td nin altını oymaya çalısır mamalı askerleri çok

gs tarihindeki başarıların yarısının ve türkiye futbol tarihinin en büyük başarısının altında imzası olan, bu camiaya çoğunuzun yaşından fazla süredir hizmet etmiş bir adama 2 sezon kötü performans gösterdiği için teneke bağlayıp, hakaretvari cümlelerle istifaya davet etmek sadece ortadoğu toplumlarında görebileceğimiz bir seviyedir.

üsturuplu şekilde emekli olmasını isteyen arkadaşları ayrı tutarak söylüyorum...
Evet bekleyelim bi 40 sene bakalım nolcak, nede olsa terim > Galatasaray

Ligde eyyam var mı -> %100 hem de kralı var
Primle maç ayartma var mı -> %100

Ama senin de hatan var be hocam. Yönetimin de var , futbolcuların da var.
Kaç kere aldığımız fırsatı geri sunduk altın tepside
Gerçek bu maalesef
Sakatlığı ayrı, covidi ayrı
Yönetimin kendi içinde çatışması ayrı
Rakiplerin çirkeflikleri ayrı
Bu sene ayrı bir uğursuz yıl oldu
Ama senin de hataların var. Özellikle o mağlubiyet serisinde

gs tarihindeki başarıların yarısının ve türkiye futbol tarihinin en büyük başarısının altında imzası olan, bu camiaya çoğunuzun yaşından fazla süredir hizmet etmiş bir adama 2 sezon kötü performans gösterdiği için teneke bağlayıp, hakaretvari cümlelerle istifaya davet etmek sadece ortadoğu toplumlarında görebileceğimiz bir seviyedir.

üsturuplu şekilde emekli olmasını isteyen arkadaşları ayrı tutarak söylüyorum...
Bir kere önceliğin GS olsun

Kimse başarılarına laf etmiyor

Ama başarısız ise babamın oğlu olsa gözünün yaşına bakmam

Başarısız olduğu için gitmesini istemekte de abes bir durum yok

Yazin os almayanlari da unutmayin

Bir kere önceliğin GS olsun

Kimse başarılarına laf etmiyor

Ama başarısız ise babamın oğlu olsa gözünün yaşına bakmam

Başarısız olduğu için gitmesini istemekte de abes bir durum yok
Evet bekleyelim bi 40 sene bakalım nolcak, nede olsa terim > Galatasaray

arkadaşlar önce yazılanı anlamanız gerek. hocanın tabi ki istifasını isteyebilirsiniz. lafım 2 sezondur süren kötü futbol sonucu hocayı onursuzlukla, gs altını oymakla suçlayan dengesizlere.

ben de emekli olmasını istiyorum, bu saatten sonra faydası olacağını da düşünmüyorum. fakat tutup saçma sapan argümanlarla karalamıyorum.

taylan başlığında taylan övüp burada beşiktaş'ın kadrosu daha iyi demek saçma

1619894233392.webp

Bedava jozefi niye istemedi de gitti eteboyu aldı. Ardimizi yırttık burada cozef cozef diye. Mensaha 4 milyon gomdurecekti az daha. Oynadığı maclarda gördük mensahi. Adamların kulübesinde mensah var yaee diye geniş kadro muhabbeti yapılıyor. He var mensah muthis topcu keşke 5 verip alsaydık.

Bedava jozefi niye istemedi de gitti eteboyu aldı. Ardimizi yırttık burada cozef cozef diye. Mensaha 4 milyon gomdurecekti az daha. Oynadığı maclarda gördük mensahi. Adamların kulübesinde mensah var yaee diye geniş kadro muhabbeti yapılıyor. He var mensah muthis topcu keşke 5 verip alsaydık.
Yönetim tepki gelmese Mohamed'i felan da almayacaktı rtaş ne diyorsun sen

2 senedir olan vaziyetlerin hesabını militant bi şekilde hocaya fatura etmeyen (19-20 başındaki planlama ve onu müteakip ilk yarı hariç) insanlara neden terim > gs dionuz gibi aslı astarı olmayan mal şeyler yazılıyor anlamadım. sevmeyen istemeyen hakaret değil isterse direkt küfür etsin mevzunun ftye saygı duyacaksınız kısmı ilgilendirmiyor ama hocanın sorumluluğunu sıfırlamayacak lakin hayli indirgeyecek pek çok aksilik handikap bahtsızlık varken hocaya bu kadar abanılması manasız. o sebeplerin hepsine girmeyecem. sadece atış serbest başlığına ne yazdığınızı hatırlayın yeter. bu takım daha önce de 2 sene üst üste şamp olmadı, ilk defa olmuyor. yine de seneye şamplık için benim için en doğru adam ftdir. arzu eden bunu istediği şekilde yaftalayabilir adam gibi yaptığı sürece. bu iş yok julian stephen gelsin rui patricio gelsin ömer erdoğan gelsinle olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt