Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih terim bi git de şunlardan da kurtulalım yav

arena´ da şampiyon olursa bjk hocayı ne müridi ne mürşidi kimse tutamaz takımda. geçen sene okan bu sene sergen. yok durup ne halt edecek ki. sistem kuracak adam 4 senede kurardı. futbolcu parlatıp sattırsa diyeceğim yine kulübün iyiliğine dursun. geçtim oyuncu parlatmayı bir tarafımızda patlıyor bonservisli oyuncular. plaket mi verilecek, danışman mı yapılacak bir an önce hocalıkla ilişiği kesilsin.

Herif lemina ve seri ile bu ligin icinden gecemedi ve rezil oldu. Zaten Sarrachi yerine ömer oynatmasi herseyi belli ediyor
Eline bayerni ver alman liginde ilk 5e sokamaz renkdas terimin tdligi tartışılacak bir konu değil.

4. döneminde Tudor'un ekmeğini yedi sezonunun 2.yarısı b.k gibi oynadık şampiyon olduk 2. sezonunda rakipler b.k gibiydi bizde yine kötü oynayarak keyif vermeyen bir futbol ile şampiyon olduk. Geçen bir dönem hariç yine b.k gibiyiz bu sezonda da yine aynı b.k göze hoş gelmeyen futbol oynayan amatör futbolcularda ısrar eden bir teknik adam. Onay verdiği transferler oynattığı oyuncular, kontrat uzatılmasına onay verdiği futbol bozuntuları ile buralara geldik

Ama pandemi bir tek bizi etkiledi,
zeminler çok kötü,
Benim istediğim hakemleri bizim maçlara vermiyorlar,
İstediğim çöpleri almıyorlar,
Haziran-ocak
Bodrum,ABD'ye yeteri kadar gidemiyorum,
Evlatlarıma daha fazla maaş verilmeli,
Yeteri kadar Doğum günü ve mangal yapamadık
Ayak tenisi futbola adapte edilinelce uçacağız,
Beni buz kovasının üstünde yanlız bıraktılar...

bla blaa blaaa blaa....

İnggaaa inggaaaaa şeklinde ağlaya ağlaya yeteneksizsiniz jürisine şampiyonluk verdi.

Alanya'nin çöpleri ve neciple forvetsiz şampiyon oldu herifler, helal olsun.

Bazıları da milyonları cebe indirip ,
managerleri zengin etmeye devam etsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt