Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne bileyim her şey olabilir
Futbolcuların formu değişiyor sürekli.
Td sorunu da olabilir dediğin gibi ama bazı şeyleri sırf hocaya söylenmek için abartıyorsunuz gibi geliyor
Son maçı izleyemedim ama Antalya maçında girdikten sonra gayet istekli oynamıştı mesela
Gedson için ne diyebiliriz bu durumda ?
Mohamed'in ailesi kaç aydır ayrı mesela onun da etkisi olabilir. A.gücü maçında haksız kırmızı vs vs bir çok etmen olabilir.

Ailesel nedenler vs ben kitlendim renkdaş diyecek bir şeyim yok.

Bedava jozefi niye istemedi de gitti eteboyu aldı. Ardimizi yırttık burada cozef cozef diye. Mensaha 4 milyon gomdurecekti az daha. Oynadığı maclarda gördük mensahi. Adamların kulübesinde mensah var yaee diye geniş kadro muhabbeti yapılıyor. He var mensah muthis topcu keşke 5 verip alsaydık.
500 bine kiraladılar herifi berna sağolsun. fazla kayıplari yok geri postalarlar

500 bine kiraladılar herifi berna sağolsun. fazla kayıplari yok geri postalarlar
Bize girmediği için bernaya tsk edelim. Hocamız yusufu da sokacakti bize. Irfana odaklandigimiz icin arada kacirdik onu. Ligimizde nerede çöp yabanci var hepsi hocamizin listesinde.

demek ki mesele neymiş hoca
mesele o şampiyonluğu kaybettiğini anladığın gün etrafa saldırmak değilmiş mesele
neymiş mesele biliyor musun hoca

şurada net kaybettiğimiz tek maç hatay maçı. Ankaragücü maçında emre kılınç ve onyekurunun karşı karşıya pozisyonları var maç 0-0 iken atamadılar ayaksız köpekler.

sivas maçı halil boş ceza sahasıında atsa kazanıyorduk

rize maçı zaten....
Brb giden maclarda bis bos hirs yapip yenildik. Onlari kitlesek bile tamamdi

ardanın akbabanın ömerin sözleşmesini uzatır emre çolak ile sözleşme yapar rezil transferlere devam eder ve her maç sonu suçu başkasına atar. Seneye olacakları özet geçtim
Mac kafilesine baktim. Gercekten Genclerbirligi'ne fazlasiyla yetecek bir malzeme var. Kadroda 1-2 önemsiz oyuncu disinda eksik yok. Buna ragmen Sener, Ömer, Arda, Babel ve Akbaba gibi herifleri ilk 11 baslatacagi neredeyse kesin gibi.

Bize girmediği için bernaya tsk edelim. Hocamız yusufu da sokacakti bize. Irfana odaklandigimiz icin arada kacirdik onu. Ligimizde nerede çöp yabanci var hepsi hocamizin listesinde.

Yussufu hiç deme cidden o yetenek ozurludr ne görüp de istediler acquah ondan kat kat iyi topcuydu kafa kırık sadece

1619896738133.webp

Bence hoca bu hafta yenersek bıraksın .Mutlu bir şekilde ayrılalım .Sergen maç sonu terim için birşeyler söyler mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt