Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GS ruhu online 😀😀
fatih terim'e destek devam ediyor

1619899566981.webp

gsli olmanın yolu ft'yi sevmekten geçer

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin BB Erzurumspor karşısında puan kaybetmesi halinde, Süper Lig şampiyonluk kupasının Türk Telekom Stadyumu'na getirilmesini talep edecek. (A Spor)

Bunu yasatirsan efsane degil teneke olursun

bizim sictigimiz periyodun benzerini bjk de yasayabilirdi kritik dönemde 2 maç ustuste berabere kaldılar üstüne takımı taşıyan adam nerdeyse sezonu kapattı ama sergen krizi iyi yönetti biz yonetemedik maalesef .. 2 hakem hatasıyla kötü oyunla çökecek takım değildik maalesef o periyodu yonetemedi hoca her sıkıştığında agresiflik yapayım ceza alayım bu şekilde takımı gazlayayim artık yemiyor be hocam somut bir planın olacak ..

Senin de GS renkdaş. Geç olmadan gel safimiza katil
Bak dedim ya işte saf felan o kelimeler bana ters geliyor :D
Sanki kendi içimizde bölünüyormuşuz gibi
Gerek yok bence böyle şeylere
Hoca bırakırsa niye bıraktın demem ben şu ortamda onu da geçen belirtmiştim.

Açıkçası hiç takılmıyorum şu kupa işine

Adamlar şampiyonluğu garantiler ise bizim statta kaldırmayı ister doğal olarak

bizim sictigimiz periyodun benzerini bjk de yasayabilirdi kritik dönemde 2 maç ustuste berabere kaldılar üstüne takımı taşıyan adam nerdeyse sezonu kapattı ama sergen krizi iyi yönetti biz yonetemedik maalesef .. 2 hakem hatasıyla kötü oyunla çökecek takım değildik maalesef o periyodu yonetemedi hoca her sıkıştığında agresiflik yapayım ceza alayım bu şekilde takımı gazlayayim artık yemiyor be hocam somut bir planın olacak ..

biz galibiyetleri de şansa almıştık zaten

baştan beri kötüydük ama skorlar kandırdı.

Bak dedim ya işte saf felan o kelimeler bana ters geliyor :D
Sanki kendi içimizde bölünüyormuşuz gibi
Gerek yok bence böyle şeylere
Hoca bırakırsa niye bıraktın demem ben şu ortamda onu da geçen belirtmiştim.
Bak sende gitse birsey demem diyorsun. Duyguların seni ele geçirmiş renktas.

Sürekli kadro kötü, yetersiz demek Terim’e en iyi kadro verilmezse bişey yapamaz anlamı çıkarıyor. Yani biz sürekli Terim’e ligin en iyi kadrosunu vericez gerisini ona bırakıcaz bizi şampiyon yapsın. O zaman ben ne anladım abi bu işten. Lucescunun 2002’de, Geretsin 2006da, Feldkampin 2008de yaptıklarını gördük kadrolar ligin en iyisi değildi ama şampiyon oldular.
Ft fiyat/performans olarak dünyanın en verimsiz td’si.

Muslera, Melo, Sneijder, Drogba, Eboue, Riera, Selçuk, Burak, Hamit’li kadroyla Aykut’a şampiyonluk kaptırıyordu neredeyse 2013’te.

İdman bilmez, taktik bilmez, transfer bilmez, geçim bilmez, evlatçılık sever, vs.

Bizde olmasının tek sebebi para ve hayranlarına “beton yetmez” muhabbeti yaptırıp keyif duymak!

Ders almam ders veririm?
Mayislar bizimdir?

Hadi dagilin beyler, son dönemde Mayis falan kalmadi.

3. bitirmemiz hayrimiza olacak, yoksa yine bizi incitirler Avrupa'da..
Zaten yeterince markamiz deger kaybetti, kendimizi unutturmak
en iyisi

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin BB Erzurumspor karşısında puan kaybetmesi halinde, Süper Lig şampiyonluk kupasının Türk Telekom Stadyumu'na getirilmesini talep edecek. (A Spor)

Bunu yasatirsan efsane degil teneke olursun
Bence iyi olur bizim herifin oynatmayacağı varsa bile oynatacağı tutar. Umarım fener yenilir ve bu istek gerçekleşir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt