Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim başkan olsun diyenler terimin altında çalışan td rahat bırakıp işine karışmıcanımı düşünüyo acaba
Baskanligi tdliginden daha buyuk felaketlere yol acar. Altına duzgun bir td almaz ki zaten. Yalamalarindan birini koyar, hem başkanlık hem tdlik yapar.

Fatih Öztürk, Luyindama, Donk, Saracchi, Ömer, Linnes, Sener, Etebo, Akbaba, Babel, Arda, Feghouli ve Falcao ile devam etmeyi düsünüyorsa Kasimpasa veya Basaksehir'e gecsin.
Luyi gayet kalabilir. O mentali yeniden düzeltir halen korkarak oynuyor

En çok Hatay maçında kızmıştım mesela
O çıkan kadro , isteksiz oyun epey sinirimi bozmuştu
Wafor yerine Gedson'u stoper oynatması felan...
Gedson'u geri atıp Ömer'i os başlatınca bir nevi iki mevkimiz de gidiyor zaten

En çok Hatay maçında kızmıştım mesela
O çıkan kadro , isteksiz oyun epey sinirimi bozmuştu
Wafor yerine Gedson'u stoper oynatması felan...
Gedson'u geri atıp Ömer'i os başlatınca bir nevi iki mevkimiz de gidiyor zaten
Gedson’u stopere koyması gördüğüm en büyük futbol fiyaskolarından birisi. Gedson’u stoper oynatan adamın ruh hali tez konusu olabilir. Futbol nasıl oynanmaz tezi.

Son maçlarda her ne kadar sıvasa da dayanaksız eleştiriler kendi safına geçmemi sağlıyor tekrardan

futbolda geçmiş yoktur geçmişin sana şampiyonluk kazandırmaz. kabul edelim ki ganyancı fatih hocamızı madara etti neyazıkki. artık ocak temmuz bile diyemiyor

Sevgili 'Hocamız', 'İmparatorumuz', 'Efsanemiz' in artık bu işlerden çekilmesi, tüm Galatasaraylılar için en hayırlısı olacaktır. Devam etmesi kendisinin imajını ve camiayı daha da yıpratacaktır. Hakkında olumsuz cümleler kurduğum için inanın çok üzülüyorum...

Son gelişinde oynattığı futboldan hiç memnun olmayanlardanım. Ancak yine de dört sezonun ikisini şampiyonlukla tamamlamış olması başarıdır sonuç itibariyle; özellikle ilk sezonu başka herhangi biri kotaramazdı, belki daha iyi futbol oynatabilirdi ama şampiyon yapamazdı bana göre...

Düşündüm de TD lük dışında bir pozisyonda yapamaz gibi geliyor. Sportif Direktör olsa, TD kendisini rahat hissetmeyecek; başkan yahut yönetici olsa, profesyonellik döneminde bulduğu desteği bulamaz camiadan, o kulvarda dinamikler çok farklı...

Ali Sami Yen, (Baba) Gündüz Kılıç, Metin Oktay ile aynı kategoride sayılmayı haketmiştir benim gözümde. Öyle kalmasında fayda mülahaza ediyorum...

Neyse yavas yavas kadro kalitesizligimize deginenlerin sayisi artmis. Hoca formsuzdur, ancak bu kadro kalitemizin rakiplerimizden, atil oyunculari almis dahi olsalar alternatifi az ve kalitesi dusuk oldugu gercegini degistirmiyor.

1160006-728xauto.jpg

devam ederse acun ve hülya'ya da şampiyonluk kaptırır

Sarrachi: bu cocuk ilk geldiginde her ileri gittiginde orta yapmaz ceza sahasi icine golluk pas atardi BITTI

Onyekuru: bu cocuk ilk geldiginde direkt 9 puan aldi tek basina aralara kosu atip forveti rahatlatirdi suan sol kanatda cizgide top bekliyor eli belinde BITTI

Marcao: bu cocuk ilk geldiginde tek pasla golluk atak baslatiyordu 60 metreye adrse teslim ters top atiyordu artik sadece stoper partneriyle paslasarak flirtlesiyor BITTI

Luyindama: bu cocuk 9 aydir kendine gelemedi BITTI

Kerem: bu cocuk her gitdiginde fark yaratiyordu sampiyonluk gidince aklina geldi yakinda buda BITTI olur

Muhammed: bu cocuk ilk geldiginde sadece gol atmiyordu stoperleride sirtinda tasiyip takimi rahatlatiyordu artik sahada casper gibi BITTI

Feghouli: bu cocuk bu sezon 8/10 oynadigi donem bu sezon en guzel futbolumuzu oynadik sonra belhanda askina saga cekip BITTI

Omar: bu cocuk ilk geldiginde sag tarafi otoban gibi kullaniyordu tahlisiz kaza oncesi defansdan cikmaz olmusdu BITTI

Emre K: bu cocuk sivasda rakip takimi sut manyagi yapiyordu ya gol oluyordu ya korner yada donen top gol uyordu suan 3 macda 1 sut cekiyor BITTI

bu liste uzayip gider

ONUN ICIN FUTBOLCULARA SALLAMAK SACMA

BIZ BITTIK BIZ HOCAAAAAM! BIZI BITIRDIN

BIR FUTBOLCU BILE ILERLEMEZMI BEEE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt