Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Elmas ve ekibiyle Galatasaray'ımızın geleceğini oluşturacak İmparator

Asıl ikilik sen ve senin gibiler yüzünden çıkıyor..eleştiri adi altında yapmadığınız hakaret kalmadı.. son 20 yılın kötülüğü bile dediniz terim için..kimsenin son zamanlardaki başarısızlıktan memnun olduğu yoktu ki..aklı başında olan her taraftar zaten terimin hatalarını görüyor yazıyordu.. ama kalkıp iş hakaretlere varınca o is eleştiri değil irlandalilik oluyor...sırf terim nefreti ile yazılan mesajlara tepki göstermenin adı terimcilik değil galatasarayliliktir.elestiri başka hakaret başka..
Terimi eleştirmek hakaret sayılıyor tabii. Millet şampiyonluğun gittiğinin üzüntüsünde, çok kolay bir şampiyonluk gitti ve çok para kaybetti kulüp. Derbi kazandık diye göbek atacak halde değiliz yani. Hadi iyi akşamlar.

Yedlin kötü bir defansif bek. Bence bek bile. Maçta donk kaç kez uyardı. Pozisyon bilgisi ve defansif farkındalık ikinci lig seviyesinde. Beşiktaş’ın elzem yerlerinde iyi oyuncular var. Bizde de var ama eksik olan bir orta saha ve bek problemimiz var.
Herkeste var o problemler. Lig les lig. Avrupa için bunu söylersen sana katılırım. Bu lig için geçersiz bahaneler bunlar

Kafayi verdigi zaman konsantre oldugu zaman neler yapabildigini gorebiliyoruz. Elestirsek de 1 sene daha kalmasi lazim.

yahu takım aynı oyuncular aynı hoca aynı yönetim aynı hersey aynı. sahada oyuncuların da defalarca oynadığını biliyoruz. hocamı oynuyor sahaya çıkıp. oyuncular konsantre olmuş hedefe kitlenmiş. kaçan maçlar için yanmamak mümkün değil. ama hadi mağlubiyetten sonra vuruyonuz şu oyun ve mactan sonra tebrik edin.

Enayi basaksehir olmasa oda olmiyacakti.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
%100 doğrudur renktaş.. Hocanın başarılı olması için rakibin Başakşehir ve Tolga Ciğercilere meftun haşortmanlılar olması lazım ki hocamız supreme mertebesine ulaşabilsin.. Eline Avrupadan yeni gelen Gomisleri , Feghouli , Rodriguezleri vermeden olmaz tabi.. Arkana GS camiasını da aldığın zaman kulübede kimin olduğu önemli değil..

Aliyle emrenin elinde kupayı görünce sevinirsiniz.
götelek götelek konusan bjk baskanının elinde mi göreydik. ikiside rakibimiz ikisinin de şampiyon olmasını istemeyiz. yatacak halimiz yoktu bu maç. aslanlar gibi oynayıp kazandık son iki maçın durumuna bakacağız.

keske bjk yenseydi mesajları görüyorum mallasmayın nolur

yahu takım aynı oyuncular aynı hoca aynı yönetim aynı hersey aynı. sahada oyuncuların da defalarca oynadığını biliyoruz. hocamı oynuyor sahaya çıkıp. oyuncular konsantre olmuş hedefe kitlenmiş. kaçan maçlar için yanmamak mümkün değil. ama hadi mağlubiyetten sonra vuruyonuz şu oyun ve mactan sonra tebrik edin.
Biz kötü oyunda eleştirdiğimiz halde biatçı oluyoruz
Her türlü hocayı gömüp kendi fikirlerine tapanlar ne oluyor çok merak ediyorum

elit bir kulüp olmamız bir ayrıcalıktır

yabancı hocayı kaldıracak zemin oluşmamış daha. terim'e bunları yapanlar bir tane garibanı 2 maça halıya sararlar. bir gün aysal gibi bir başkan veya allegri gibi bir hoca masada olmadığı müddetçe hayal dünyasından bir an önce uyanmanızı tavsiye ederim sayın tudorsever renktaşım.

Herkeste var o problemler. Lig les lig. Avrupa için bunu söylersen sana katılırım. Bu lig için geçersiz bahaneler bunlar

Degil cunku cok ciddi hatalar yapti ki bunlar "basic" temel bek aksiyonlari. Onlardan bir/birkacinda gol yeseydik bugun cok farkli birseyden bahsediyorduk. Keske kayit etme yada birsekilde paylasma sansim olsa.. Ozellikle izledim ilk yari 2 ikinci 1 cok net temel bek hatasi yapti. Ilk yari Donk cok uyardi bunu ses TV'ye yansidi hatta.

Alkış bekleyenleri 3-1 ile uğurladık.

Başkanın yapamadığını FT yapmış, saplamış.

İşte bu yüzden KALACAKSIN hocam.

yabancı hocayı kaldıracak zemin oluşmamış daha. terim'e bunları yapanlar bir tane garibanı 2 maça halıya sararlar. bir gün aysal gibi bir başkan veya allegri gibi bir hoca masada olmadığı müddetçe hayal dünyasından bir an önce uyanmanızı tavsiye ederim sayın tudorsever renktaşım.

Aynenm Gokhan. Yazalim yine yazalim..

Farkli ve genc/modern bir hocamiz olsun isterim. Tempolue bir takimimiz olsun ancak ne o vizyonda bir Yonetim potansiyeli var (suanki +adaylar) ne de oyle bir hoca getirip ona istedigi oyunculari alacak (network) ne de lig maclarinda haklarimizi savunacak, medya'ya onu yedirmeyecek yontici grubu var. Bu sartlar disinda sonu maalesef husran. Bakin, Senol bile dayanamadi. Once iyi bir yonetim, gorelim hele sonra isteriz su gelsin bu gitsin. Hoca basarisiz mi ? -evet, daha iyisi var mi ? -gecen isimler arasinda yeni ve potansiyel yoneticilerle pek bir isik yok.

Biz kötü oyunda eleştirdiğimiz halde biatçı oluyoruz
Her türlü hocayı gömüp kendi fikirlerine tapanlar ne oluyor çok merak ediyorum
onların ruhsal problemlerini burda çözemeyiz malesef. profesyonel destek şart. bende terimciyim mesela. ama hatası varsa da evet haklısınız diyebiliyorum. sırf benim ve benim gibi düşünenlerin yaptıklarını yapmadıkları için insanın terimi hatasıyla da savunası geliyor. bunu da yapmayacağız ama farkımız kalmıyor çünkü onlardan.

dünü değiştiremeyiz bugün ve sonrasına bakacağız. tebrikler yazamadıkları için bugün buz kovasına neden oturmadı diye elestirecekler neredeyse. mesaj veriyormus ya verdi mesajı işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt