- 1 Ağustos 2014
- 63.850
- 75.054
- 4.338
Burak Elmas ve ekibiyle Galatasaray'ımızın geleceğini oluşturacak İmparator
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terimi eleştirmek hakaret sayılıyor tabii. Millet şampiyonluğun gittiğinin üzüntüsünde, çok kolay bir şampiyonluk gitti ve çok para kaybetti kulüp. Derbi kazandık diye göbek atacak halde değiliz yani. Hadi iyi akşamlar.Asıl ikilik sen ve senin gibiler yüzünden çıkıyor..eleştiri adi altında yapmadığınız hakaret kalmadı.. son 20 yılın kötülüğü bile dediniz terim için..kimsenin son zamanlardaki başarısızlıktan memnun olduğu yoktu ki..aklı başında olan her taraftar zaten terimin hatalarını görüyor yazıyordu.. ama kalkıp iş hakaretlere varınca o is eleştiri değil irlandalilik oluyor...sırf terim nefreti ile yazılan mesajlara tepki göstermenin adı terimcilik değil galatasarayliliktir.elestiri başka hakaret başka..
Herkeste var o problemler. Lig les lig. Avrupa için bunu söylersen sana katılırım. Bu lig için geçersiz bahaneler bunlarYedlin kötü bir defansif bek. Bence bek bile. Maçta donk kaç kez uyardı. Pozisyon bilgisi ve defansif farkındalık ikinci lig seviyesinde. Beşiktaş’ın elzem yerlerinde iyi oyuncular var. Bizde de var ama eksik olan bir orta saha ve bek problemimiz var.
%100 doğrudur renktaş.. Hocanın başarılı olması için rakibin Başakşehir ve Tolga Ciğercilere meftun haşortmanlılar olması lazım ki hocamız supreme mertebesine ulaşabilsin.. Eline Avrupadan yeni gelen Gomisleri , Feghouli , Rodriguezleri vermeden olmaz tabi.. Arkana GS camiasını da aldığın zaman kulübede kimin olduğu önemli değil..Enayi basaksehir olmasa oda olmiyacakti.
Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
galatasaray'ın halka inmemesine insanı sevindiren anelizler.
götelek götelek konusan bjk baskanının elinde mi göreydik. ikiside rakibimiz ikisinin de şampiyon olmasını istemeyiz. yatacak halimiz yoktu bu maç. aslanlar gibi oynayıp kazandık son iki maçın durumuna bakacağız.Aliyle emrenin elinde kupayı görünce sevinirsiniz.
Biz kötü oyunda eleştirdiğimiz halde biatçı oluyoruzyahu takım aynı oyuncular aynı hoca aynı yönetim aynı hersey aynı. sahada oyuncuların da defalarca oynadığını biliyoruz. hocamı oynuyor sahaya çıkıp. oyuncular konsantre olmuş hedefe kitlenmiş. kaçan maçlar için yanmamak mümkün değil. ama hadi mağlubiyetten sonra vuruyonuz şu oyun ve mactan sonra tebrik edin.
elit bir kulüp olmamız bir ayrıcalıktır
Herkeste var o problemler. Lig les lig. Avrupa için bunu söylersen sana katılırım. Bu lig için geçersiz bahaneler bunlar
yabancı hocayı kaldıracak zemin oluşmamış daha. terim'e bunları yapanlar bir tane garibanı 2 maça halıya sararlar. bir gün aysal gibi bir başkan veya allegri gibi bir hoca masada olmadığı müddetçe hayal dünyasından bir an önce uyanmanızı tavsiye ederim sayın tudorsever renktaşım.
onların ruhsal problemlerini burda çözemeyiz malesef. profesyonel destek şart. bende terimciyim mesela. ama hatası varsa da evet haklısınız diyebiliyorum. sırf benim ve benim gibi düşünenlerin yaptıklarını yapmadıkları için insanın terimi hatasıyla da savunası geliyor. bunu da yapmayacağız ama farkımız kalmıyor çünkü onlardan.Biz kötü oyunda eleştirdiğimiz halde biatçı oluyoruz
Her türlü hocayı gömüp kendi fikirlerine tapanlar ne oluyor çok merak ediyorum