Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.024
- 36.515
- 2.773
sabrın sonu selamet. efsanesi olduğu kulüpte 6 yıl sabredildiği için bu bile hoca zannedilmişti.
alman hocamıza sabır diyorsun yani
haklısın rengim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sabrın sonu selamet. efsanesi olduğu kulüpte 6 yıl sabredildiği için bu bile hoca zannedilmişti.
ya topu uzun oynayınca ne gzel oluyor hoca niye ısrarla pas pas pas yaptık o kdr maç ? hm ? hele rize maçı
vur topu ileri bang diye sonra bas
alman hocamıza sabır diyorsun yani
haklısın rengim
kim efsane, götz mü geliyormuş galatasaray'a.
gerçek cimbom efsanesi klopptur
Harbi bu maç evelemeden direk dikine oynadık. Sezon başından beri böyle oynasak şuan şampiyonduk. Tek dileğim şu saçma pas olayından kurtulmak.ya topu uzun oynayınca ne gzel oluyor hoca niye ısrarla pas pas pas yaptık o kdr maç ? hm ? hele rize maçı
bizden alkış bekleyenleri 3-1 le alkışladık demiş.Ne demiş çizik suratliya
ya topu uzun oynayınca ne gzel oluyor hoca niye ısrarla pas pas pas yaptık o kdr maç ? hm ? hele rize maçı
götelek götelek konusan bjk baskanının elinde mi göreydik. ikiside rakibimiz ikisinin de şampiyon olmasını istemeyiz. yatacak halimiz yoktu bu maç. aslanlar gibi oynayıp kazandık son iki maçın durumuna bakacağız.
keske bjk yenseydi mesajları görüyorum mallasmayın nolur
Ömer , Akbaba , Şener ile sözleşme yenileme lütfen.
Muhtemelen seneye hocaylayız gibi görünüyor , bu adım bile seviye atlatır.
boşa yoruyorsun kendini reisKeske bjkye yenilseydik demem mümkün değil. Sikinti şu ki lideri bu şekilde ezip gecebiliyorsan su anda şampiyonluğu kutlayacak puan durumunda olmamız lazımdı. Hocamiz eliyle bu iki serefsizden birine şampiyonluğu vermişken bjkyi yendik diye mutlu olacak değilim. Tam tersine kahroluyorum. Sonuc olarak tepkimiz bu maci niye kazandıgimiza degil, önceki maçların içine ederek ali ve emreyi sampiyon yapmamizadir.
Aytaç geldi gözüyle bakıyorum. Haberler bunu gösterior.Para sorunu ve ilk 11'e bir cok oyuncu gerektiginden ustune yabanci limiti gelecegi icin bence Akbaba kalmali uygun bir maasa.
Fenere döndük iyice yaw. Başarısızlık normallesiyor, küçük şeylerle kendimizi avutuyoruz. Turkiyenin bayerni olacağız derken arsenali olacağız galiba.boşa yoruyorsun kendini reis
şu mesajımda düşüncelerimi yazdım. biz sampiyon olamadıktan sonra kimin şampiyon olacağı umurumda değil. hatalarımızla hediye ettiğimiz bir sampiyonluk olacak eğer rakipler olursa ama buna da yapacak bir şeyimiz yok şu saatten sonra. bu sene olmasalar seneye olacaklar 30 sene sampiyon olmayacak halleri yok. hediye etmemiz burukluğumuz olsun. bir şeyler düzelsin de artık şampiyonlukta da değilim. ben her sene üzerine koyarak giden, oyuncularının sadece sahaya odaklandığı bir galatasaray görmek istiyorum.Keske bjkye yenilseydik demem mümkün değil. Sikinti şu ki lideri bu şekilde ezip gecebiliyorsan su anda şampiyonluğu kutlayacak puan durumunda olmamız lazımdı. Hocamiz eliyle bu iki serefsizden birine şampiyonluğu vermişken bjkyi yendik diye mutlu olacak değilim. Tam tersine kahroluyorum. Sonuc olarak tepkimiz bu maci niye kazandıgimiza degil, önceki maçların içine ederek ali ve emreyi sampiyon yapmamizadir.
Keske bjkye yenilseydik demem mümkün değil. Sikinti şu ki lideri bu şekilde ezip gecebiliyorsan su anda şampiyonluğu kutlayacak puan durumunda olmamız lazımdı. Hocamiz eliyle bu iki serefsizden birine şampiyonluğu vermişken bjkyi yendik diye mutlu olacak değilim. Tam tersine kahroluyorum. Sonuc olarak tepkimiz bu maci niye kazandıgimiza degil, önceki maçların içine ederek ali ve emreyi sampiyon yapmamizadir.
Aytaç geldi gözüyle bakıyorum. Haberler bunu gösterior.
Salihi alabilirsek bence Akbaba'ya gerek kalmayabilir.
Büyük ihtimal yenilenecektir ama.
şu mesajımda düşüncelerimi yazdım. biz sampiyon olamadıktan sonra kimin şampiyon olacağı umurumda değil. hatalarımızla hediye ettiğimiz bir sampiyonluk olacak eğer rakipler olursa ama buna da yapacak bir şeyimiz yok şu saatten sonra. bu sene olmasalar seneye olacaklar 30 sene sampiyon olmayacak halleri yok. hediye etmemiz burukluğumuz olsun. bir şeyler düzelsin de artık şampiyonlukta da değilim. ben her sene üzerine koyarak giden, oyuncularının sadece sahaya odaklandığı bir galatasaray görmek istiyorum.
yerimizde sayıyoruz bence. şampiyon olduğumuz sezonlarda da bu oyunu oynuyorduk. (bugünki maçı çıkar yani) benim kızdığım o dönemlerde alkıs tutup suan ölümüne hocaya sallayanlara. evet mükemmel değil ama şu şartlarda arkamıza rahat yaslanıp güvenebileceğimiz tek isim terimdir. sağlıklı ortam yok şuan kulüpte yarının ne olacağı belli değil. yapılanma yapmak için uygun zaman değil. şu aralarda da maksimum şampiyon olup arayı açmamız lazım ondan sonra kapatamayacakları maddi ve manevi ara olustugunda hoca gitsin tabi ki. gidecektir de. kaç senesi kaldı ki şunun şurasında. bunca seyi yasatmıs adama 2 sezon dayanamadılar ya. ona deliriyorum. fb 8 sezondur sampiyon olamadı. denemedikleri şey mi kaldı? ali koç gelecek dertler bitecek. he he bitti görüyoruz. şmidi bir havaya girdiler de buralardalar. yoksa bir bok oynadıkları da yok sağlıksız bir yapılanmaları da var. düşünsene sportif direktörün teknik direktörünün başını yedi takımın basına çöktü. çok profesyonelce dimi.Kimin sampiyon olacağı benim de umrumda değil yaw. Fenerin sampiyon olacağını düşündüğüm icin aliyle emre yazdim, bjknin sampiyon olacagini dusunsem masterchef junior jurisi kupayı kazanınca sevinirsiniz yazardım.
4 senedir her sene ileriye mi gidiyoruz geriye mi gidiyoruz peki?