Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya topu uzun oynayınca ne gzel oluyor hoca niye ısrarla pas pas pas yaptık o kdr maç ? hm ? hele rize maçı
vur topu ileri bang diye sonra bas

beşiktaş'ın pres yapması ve bekleri öne çıkarması bu oyuna ortam hazırladı bence reis

rakip kapanınca üretemiyor bizim takım.

bunu hocaya mı oyunculara mı yıkarız bilmiyorum ama en büyük sorunumuz bu.

Fenere döndük iyice yaw. Başarısızlık normallesiyor, küçük şeylerle kendimizi avutuyoruz. Turkiyenin bayerni olacağız derken arsenali olacağız galiba.
tam da bu renktas, her şeyi diş mihraklara bağlamakla başladı şimdide hoca kaslın 6. da olabiliriz, hoca olmasa kim savaşacak diş mihraklara diye bir algı oluşturuyorlar, su cöp liginde ha şampiyon olmadın ha oldun, avrupada avaraj takımı kalacan mi ? evet.... yazik.

beşiktaş'ın pres yapması ve bekleri öne çıkarması bu oyuna ortam hazırladı bence reis

ewet g.gel ahbapım da buna değindi kapanan takıma karşı onu yapmak zor olur. ortada bi kreatif baron tarzı bi herif olsa iyi olurdu. feguli şoparı sakatlanana kadar ortada o işi idame ettirebilir gibi duruordu

Özellikle de 4. sezondur iyi ve tutarlı bir oyun oynatamadığı için çokça eleştirenlerdenim. Ancak bu maçın oyun ve skor olarak böyle net lehimize seyretmesine en çok da Hoca için sevindim. Dediğim gibi, kendisi hep ''Efsane'' olarak kalacaktır gözümde...

FB şampiyon olacak diye endişelenmeye, yahut acaba biz mi? diye ümitlenmeye gerek yok. KG ve Göztepe' nin ne yapar eder içinden geçer BJK...

Yönetim belirsizliği çok kötü denk geldi. Terim ile, yahut Terimsiz, hayırlısı olsun inşaallah...

ewet g.gel ahbapım da buna değindi kapanan takıma karşı onu yapmak zor olur. ortada bi kreatif baron tarzı bi herif olsa iyi olurdu. feguli şoparı sakatlanana kadar ortada o işi idame ettirebilir gibi duruordu

+ kapanan takimlara karsi en etkili silah "duran toplardir". Ilk ve en etkili silah.. Yan ve duran toplar. Ikisinde de ligin en kotusuyuz demek yanlis olmaz. Bugun bile delirdik, penaltimiz oncesi de Onyekuru les gibi vurdu yine. Rakipler ozellikle fener bu tip gollerle "direkt" 10-15 puan almistir ki bence daha da fazladir. Bjk'de boyle, 2-1 biten birkac maclari aklimda, Atiba/Larin/Vida falan duran toplarla actilar o kilitleri.. Biz ne yaptik, yan pas geri pas (tamam bu da bir tercih top bende kalsin) ama kiliti acamadikca, rakibin istahlanir ve gol arar. Sonuc, puan kaybi.

Derbi maçından sonra bile keyiflenileceğine başlığa kin kusmaya gelenler olmuş, yeni gelecek disiplinli alman hocamızı 2 olumsuz sonuçla birlikte üstüne toprak atarız herhalde
Sergey bacım ins haftaya olumsuz bir yorumunuzu okumayız.

Yetenek giriyor orada da devreye. Feghouli bey bu sezon sermese en değerli assetimiz olurdu o oyunda. Geçen şablon attım dalga geçildi. Bölgelerde sayısal üstünlüğü pas yaparak kazanıyoruz ancak devamı gelmiyor. Geçiş kovalayacak kadar atletik de değiliz. Eldeki oyuncular buna mecbur kılıyor biraz. Yeni sezon transferlerine göre bekletiyorum o yüzden eleştirilerimi.

Derbi maçından sonra bile keyiflenileceğine başlığa kin kusmaya gelenler olmuş, yeni gelecek disiplinli alman hocamızı 2 olumsuz sonuçla birlikte üstüne toprak atarız herhalde
çok güzel bir skor olmasına rağmen çok üzücü bir akşam ne yazıkki. rize a.gücü karagümrük maçları gözümün önünden film şeridi gibi geçti

Devşirme mevkiler, Kerem'in Fatih Karagümrük'te kaçırdığı pozisyon, Halil'in vuramadığı pozisyon, 1 maçta Marcao + Luyindama geri pas hatası, Diagne 8taş kırmızı kart, Gedson stoper çıkması, kötü oyuncu değişikliklerini unutmayacağım bu sene...

Hediye ettik gibi biraz...

1620509217761.webp

çok güzel bir skor olmasına rağmen çok üzücü bir akşam ne yazıkki. rize a.gücü karagümrük maçları gözümün önünden film şeridi gibi geçti
Rize maçını hala düşündükçe içim acıyor valla, Sivas'ta linnes in pası vs...Bir puanın bazen altın değerinde olabildiğini öğrendik bence bu sezon.Yani 10 kişi kalınca hurraa galibiyet golü aramamak, elindeki skoru korumak da önemlidir umarım acı da olsa ders almışızdır

Kuzen ben pes ediyorum. Bu kafalarla bas edilemez.

Çoluk çocuk olsa hadi neyse de nerdeyse aşı sırasında öncelikli yaş grubuna girecek herifler eğip büküyorlar kendilerini trollük ayağına.
İletişim başkanlığı şu konuyu tarayıp bakanlık kadrolarına adam devşirse de biz de kurtulsak. Vatani hizmetlerini başarıyla yerine getireceklerden zerre şüphem yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt