Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.838
- 25.815
- 2.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaptığınız şey komik mi şimdi?Ne diyorsunuz diye soruyorum saçma sapan hadsiz cevaplar atıyorsunuz.Anladığım kadarıyla başka biri olduğumu düşünüyorsunuz o zaman ben de sitenin moderatörlerine sormak istiyorum ben böyle aptal saptal ithamlarla karşılaşacaksam neden kayıt olurken sosyal medya hesaplarım istendi cevap bekliyorum.Bunun önünü alamayacaksınız neden anonim olamıyoruz?çıtır tavuk topu sever misin renktaş
hallediyorum azra hanım hiç merak etmeyin.Yaptığınız şey komik mi şimdi?Ne diyorsunuz diye soruyorum saçma sapan hadsiz cevaplar atıyorsunuz.Anladığım kadarıyla başka biri olduğumu düşünüyorsunuz o zaman ben de sitenin moderatörlerine sormak istiyorum ben böyle aptal saptal ithamlarla karşılaşacaksam neden kayıt olurken sosyal medya hesaplarım istendi cevap bekliyorum.Bunun önünü alamayacaksınız neden anonim olamıyoruz?
@Hayri Cund ne demek istediniz tekrar yazar mısınız kahkaha atıp geçtiniz ama cevap alamadım
Yaptığınız şey komik mi şimdi?Ne diyorsunuz diye soruyorum saçma sapan hadsiz cevaplar atıyorsunuz.Anladığım kadarıyla başka biri olduğumu düşünüyorsunuz o zaman ben de sitenin moderatörlerine sormak istiyorum ben böyle aptal saptal ithamlarla karşılaşacaksam neden kayıt olurken sosyal medya hesaplarım istendi cevap bekliyorum.Bunun önünü alamayacaksınız neden anonim olamıyoruz?
@Hayri Cund ne demek istediniz tekrar yazar mısınız kahkaha atıp geçtiniz ama cevap alamadım
Güzel futbol izlemek isteyen,terimin bunu yapacağına inanmayan,hedefi avrupa olan,çabası sadece gs olan taraftar listesi :bu maç sizce alt tarafı 3 puan mıydı?günlerdir sahamızda kupa kaldırma hesapları yapan, başkanlarının bizi tiye aldığı ve 6 puan geride olmamıza rağmen soğukkanlı bir şekilde göz doyuran bir galibiyet kazandığımız bir maç bence üç puandan fazlasıdır.
Ben mesajımda zaten seneye gitmeli demişim sürekli de diyorum daha ne yapmalıyım?Yani zaten sezon bitmiş, yönetim belirsiz hoca belirsiz kalan giden belirsiz ben daha ne demeliyim falakaya mı yatıralım hocayı hep beraber?Şu saatten sonra sezon bitti, puan kayıplarını da geri alamadığımıza göre kalan maçlardan en azından keyif almaya çalışıyorum keza bugün oynanan oyundan da mutluyum.Malatya maçının sonucu benim fikrimi değiştirmez ama siz biraz galibiyetlerden keyif almaya bakın bence ft karşıtlığından bjk galibiyetine sevinemiyorsunuz
iyi forumlar dileyerek konudan uzayalım
biraz da müzik.
gereksiz mesajları sildim kapatalım mevzuyu. çözüldü sanıyorum mesele.
Hocamın bjk yi hoplatması hususuna geri dönelim.
senin mesajlarına dikkat etmiyorum profili gördüm mü silesim geliyor. arada kaynamıssındır. bi gün bi bakmıssın leğen serkan yok. komple silmişim. elim paslanıyor biliyo musun az önce konuyu uçuruyordum mesela. çok çalışmıyorum ya mesaj sil diye hocamın konusu güme gidiyordu. :dHayırdır kardeş neydi mesajımla ilgili begenmediğin ?
Seni görmezden geliyorum diyorsun yanisenin mesajlarına dikkat etmiyorum profili gördüm mü silesim geliyor. arada kaynamıssındır. bi gün bi bakmıssın leğen serkan yok. komple silmişim. elim paslanıyor biliyo musun az önce konuyu uçuruyordum mesela. çok çalışmıyorum ya mesaj sil diye hocamın konusu güme gidiyordu. :d
onun ben ....Seni görmezden geliyorum diyorsun yani