Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sampiyonlar ligi gibi bir ekip

Sampiyonlar ligi gibi bir ekip

o fbli ne istiyo ya niye beğeneyim wideonu d.y. demek lazım

Beşiktaş'ı sahadan silmesini tabi ki öveceģiz.

Kötü oyunlarından yanlış tercihlerinden sonra nasıl eleştiri yapıyorsak şimdi gurur duyacağız. Bu kulübün efsanesine asla düşman olmayın ileri de yüzünüz kızarmasın. Şampiyonluk gitmiştir hatalar yapmıştır her hafta bir ton eleştiri yedi, dün gurur duyacağı bir Galatasaray vardı sahada.

Yüzümüzü asmadı, boynumuzu büktürmedi 2 ezeli rakibimize bu sezon. Şampiyon olduğu yıllar icin bile hatrı vardır.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kilciksiz bir sampiyonlugu rakiplere hediye ettik. Bu ligde puan kaybetmek galibiyetten daha zor sayilir. Genis kadro ve kafasini sahaya vermis F.Terim uyumlu olsaydi 100 puanla sampiyon olurduk

Aynen aynen.

Sen devam et bu saçmalıklarına bakalım ne kadar vaktin kaldı.

Tebrik ederim bedava şampiyonluğu elinle verdin.
Bu maçı da vermek için her şeyi yaptın ama kargalar eksik olduğu için kazanabildik.

İstifa!
3-1 aldik diye kudurdun degil mi sahamizda sampiOn olamadilar diye üzüldün

Tebrik ederim bedava şampiyonluğu elinle verdin.
Bu maçı da vermek için her şeyi yaptın ama kargalar eksik olduğu için kazanabildik.

İstifa!
Yok artık daha neler. Ne yapmış mesela? Maç başından sonuna kadar her bölgede ezdik adamları. Bu maç için bir yorum yapılacaksa tebrikler hocam diyebilirsin diğerleri komik duruyor.

Eksikken puan kaybediyormus dimi takımlar bide. Bana bu sene tam ve formda olan kadroyu söylesene kaç maç birlikte oynayabilmisiz birlikte. Bu sene hiç tam olamadık. Kağıt üstünde olduklarımızda da eksiktik aslında. Çünkü 3 aylık sakatlık dönüşüne denk geliyordu o tam liste. Sahada verim alman imkansız yani. Falcao 2 defa sakatlandı. Sırf eksiğiz adam yok diye. Skaaylik dönüşü direkt oynadı diye. Sakatlık dönüşünden feguli yi kaybettik. Hala kayıp mesela. O yüzden sakatlık önemli.

GSC Mobile App

Yok ya ne İsco'su, Bruno Fernandes'i.

Yönetim belki gider yine son gün Etebo alır, bizim ayak teniscisi de şapkadan bir Taylan daha çıkarır kardeş. Tabi bunları görmeyin siz.

Sizin gözünüz kör olmuş bildiğin.

Gecen sene Galatasaray tarihinin en iyi kardolarından biri kuruldu netice ? Avrupada yine tokatlandık ve çöp liginde 6. filan olduk.
Bu sene kiş döneminde ftnin her istediği oyuncu alindi (sayin hodjamız ırfan kazığına, kulübün tapusunu verecekti, yağlı ali kurtardı sağolsun) , yedek kulübemiz bjknin dünkü kadrosu ile eş değer, siz harbiden hangi dünyada yaşıyorsunuz ? Terim istemese eteboda alınmazdı şenerde alınmazdı. Gidin twitterde ergenlere karşı algı kasın, onlar belki kadro yertersiz goy goyuna inanır.

Zuhahhaa Galatasaray kazanınca, 'dua et Beşiktaş eksik'

Galatasaray'da 128 tane eksik olup kaybedince, 'ayak teniscisi'

Abi bu sezon bayağı bir maç hocayı biz de eleştirdik. Yahu bu normal. Her insanin hatalı, formsuz dönemi oluyor. Bu dönemde elestirirsin. Ama o futboldan anlamaz, ayak teniscisi, yok idman yaptırmayı bilmiyor falan dersen, hiç kusura bakma burada t..k geçilirsin yeani.

Gecen sene Galatasaray tarihinin en iyi kardolarından biri kuruldu netice ? Avrupada yine tokatlandık ve çöp liginde 6. filan olduk.
Bu sene kiş döneminde ftnin her istediği oyuncu alindi (sayin hodjamız ırfan kazığına, kulübün tapusunu verecekti, yağlı ali kurtardı sağolsun) , yedek kulübemiz bjknin dünkü kadrosu ile eş değer, siz harbiden hangi dünyada yaşıyorsunuz ? Terim istemese eteboda alınmazdı şenerde alınmazdı. Gidin twitterde ergenlere karşı algı kasın, onlar belki kadro yertersiz goy goyuna inanır.
Geçen sene konusunda bence göz ardı edilen önemli bir durum var.

Korona sonrası bizim takımın yarısı sakattı, yani Mart ayında bıraktığımız kadroyla devam edemedik, son maçlara Akbaba forvet çıktı. Falcao ve Andone zaten sezon genelinde sakattı.

O kadro %80 oynasa ok diyeceğim ama oynayamadı.

E05jgufXMAIItd6.webp

Oğlum harbiden ruh hastasısınız lan siz. Bana ne lan ben niye algi kasayım?

Yahu geçen sene nasıl tarihin en iyi kadrosu olur, siz sırf isimlere bakıyorsunuz, örneğin, Seri-Nzonzi-Lemina.

Lemina: hayvan gibi iyi topçu ama sakat, randıman alamıyorsun.
Seri: gereken randımanı aldı zaten kendisinden.
Nzonzi: çöpün metan gazı. Ayrıca kendini GS'dan yüksek gören mental sıkıntılı bir adam.
Falcao: Geldiğinden beri, Mete Kalkavan bizim maçlarda daha çok oynadi a.

Etc. Etc. İsim olarak sukseli ama y.. gibi bir kadro idi.

Şampiyonluğu Rize maçıyla verdik. Şampiyonluğu veren de yönetimin kendisidir. Balık hafızalı olmayalım. O dönem başkan popstar gibi kanallarda dolaşıyor, Fatih Terim'e oyunculara saldırıyordu.

Bu gelişmelere rağmen 7 maçlık yenilmezlik serisi yakalamak böyle kadroyla küçümsenecek bir şey değil.

Tarihin en iyi kadrosu mu ? Kim miş o oyuncular ? Seri falan mı ? Güldürmeyin lütfen. Kötü oyuncu değil ama yine abartılan bir isim. Zaten şuan ne durumda olduğu bunu doğruluyor. Lemina ayrı tutuyorum hem iyi çıktı hemde katkı verdi ama sakatlık yaşadı çok maç kaçırdı. Nzonzi, bence bize ve ligimize uygun değil. O da orta sıra takımında gittiğinden beri Burak’ı falan izliyordur :) kariyerinde ilk kırmızısını görmüş düşün bak ortasahanda böyle gamsız bir adam olacaktı. Rölanti oyuncusu çok net. Neyse benim açımdan o kadro böyle ayrıca efsane falanda değildi. Drogbalı Sneijderli Melolu Buraklı kadro çok çok daha fazlasıydı.

Tekrar söyleyelim hoca tabiki eleştirilebilir, her insan gibi, yaptigi her şey doğru değildir, hatalı transfer yaptırmış olabilir, dönem dönem kötü top oynatmis olabilir.

Bu durumlarda zaten eleştirdik, ben kendi adıma eleştirdim, boyle kadro mu çıkar dedim, mesela en basitinden dün, ben olsam Falcao ve Akbaba ile başlamadım mesela. Hoşuma gitmedi.

Ama sen portakalda vitaminken, Fiorentina, Milan çalıştırmış adama, bak GS'da ve milli takimlardaki başarılarını saymıyorum, AYAK TENİSCİSİ, FUTBOLU BİLMİYOR dersen, 2 sene önce şarkıcı yarışması jürisine imparator dersen adama g..yle gülerler. Dünkü gibi 3 evet ile ugurlarlar.

Abuklasmayin. Sahip çıkın.

Geçen sene konusunda bence göz ardı edilen önemli bir durum var.

Korona sonrası bizim takımın yarısı sakattı, yani Mart ayında bıraktığımız kadroyla devam edemedik, son maçlara Akbaba forvet çıktı. Falcao ve Andone zaten sezon genelinde sakattı.

O kadro %80 oynasa ok diyeceğim ama oynayamadı.
Yalnız Corona sonrası gördük ki takımın tamamı Coronadan dolayı verilen arada hiç ama hiç çalışmamış. Rezil performanslarından ziyade gelen geçen sakatlandı lig devam edince.

Bir bizde böyle oldu bu. Yatmışlar arada bütün.

Yalnız Corona sonrası gördük ki takımın tamamı Coronadan dolayı verilen arada hiç ama hiç çalışmamış. Rezil performanslarından ziyade gelen geçen sakatlandı lig devam edince.

Bir bizde böyle oldu bu. Yatmışlar arada bütün.
Doğru evet zaten Hasan Şaş da bu yüzden gönderildi.

Lakin kurulan kadro sezonun genelinde beraber oynayamadıysa o kadro iyi olsa da önemsiz oluyor.

Bu sezon da çok sakatlık yaşadık mesela, sadece Feg o iki uyluk sakatlığını yaşamasa bugün muhtemelen şampiyonduk, böyle ufak detaylar şampiyonluğu belirlerken gerçekten üzücü bir sezon oldu.

Dün beşiktaşa şut çektirmeyerek ne kadar iyi savunma takımı oldugumuzu görmüş olmakla birlikte bunu neden diğer maçalrda kullanmadık ?

Kpanan rakiplere karşı hızlı ataklarımızla öne geçip futbolumuza kaldıgımız yerden devam edebilirdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt