Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimin boş beleş olduğu şu attığın cevaptan pardon atamadığın cevaptan ve savunma yapmayip hakaret etmenden belli.Yesen ne yemezsen ne degil iste kim belli seni görünxe
nasil üzdüler seni ama dün Hhahahahahhahahaha
Giderse gitsin umrumda degil ama senin gibi kryptolarin yüzü gülmemesi icin kalmali. Sirf sen daha ve senin gibiler daha fazla kahrinden yok olsunlar diye buradanKimin boş beleş olduğu şu attığın cevaptan pardon atamadığın cevaptan ve savunma yapmayip hakaret etmenden belli.
Neyse az kaldı teneke bağlamaya çok aglayacksiniz biz kovası üstünde.
Oğlum harbiden ruh hastasısınız lan siz. Bana ne lan ben niye algi kasayım?
Yahu geçen sene nasıl tarihin en iyi kadrosu olur, siz sırf isimlere bakıyorsunuz, örneğin, Seri-Nzonzi-Lemina.
Lemina: hayvan gibi iyi topçu ama sakat, randıman alamıyorsun.
Seri: gereken randımanı aldı zaten kendisinden.
Nzonzi: çöpün metan gazı. Ayrıca kendini GS'dan yüksek gören mental sıkıntılı bir adam.
Falcao: Geldiğinden beri, Mete Kalkavan bizim maçlarda daha çok oynadi a.
Etc. Etc. İsim olarak sukseli ama y.. gibi bir kadro idi.
Melo, Reges tarzı topçu alacaktın sezon başında.sirf orta sahayi bosaltip kendi elleriyle verdigi maclardan sadece bir tanesini kazanmis olsaydik su anda sampiyonduk
dün eze eze yendigimiz bjkye karsi sampiyonluk kazanmak icin ne yapmamiz gerekiyor?
kimi alalim ftye? isco mu gelsin ya da direkt bruno fernandese mi sulanalim? hani kadro yetersiz ya ondan
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Kahrolduğum tek şey.Giderse gitsin umrumda degil ama senin gibi kryptolarin yüzü gülmemesi icin kalmali. Sirf sen daha ve senin gibiler daha fazla kahrinden yok olsunlar diye buradan
Fbliye bak senKahrolduğum tek şey.
Rezil futbolumuz ve kuşları şampiyon yapmamız.
GALATASARAY ve futbol konusunda; kendi menfaatlerini daha çok düşünen ben dahil kim varsa namerttir.
Fenerede sallıyor HERIF besiktasada. En fazla Trabzonlu olabilirFbliye bak sen
Göze batmamak icin de yapilir. Bizim antu kamikazecilar gibiFenerede sallıyor HERIF besiktasada. En fazla Trabzonlu olabilir
Maci bile takip etmiyor gelmis burda ahkam kesiyorHala yüzsüz yüzsüz anakara maçını savunuyor.
2-0 geriye düşmüşsun o saatten sonra kırmızı yesen ne yemesen ne
0-0 iken boş kale kaçırmışsin atsan her şey değişecek ama başka pozisyona sokamiyorsun takımı.
Rize maçında mesala hakem faciası var
Etobo son adam düşürülmesinr kırmızı verse 2-1 önde iken maçı kazanacagiz.
Iyi misin keyfin nasilreformist ve oportünist yaklaşımlardan uzak duralım
söyleyecek bir şeyim yokIyi misin keyfin nasil
Kumarda mi kaybettin kanka geçmiş olsunsöyleyecek bir şeyim yok
sinirli ve moralim bozuk
soyut bir olay şu anSomut davranışlarım ve fikirlerime rağmen ben bile Ahmed Arif Kesen kadar Fenerbahçeli damgası yemedim![]()