Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonluğu çok öncelerde verdik haklısın ama almadı adamlar. Bize geri verdiler. Malatya beklediğimden çok kötü oynadı. Fark yapmamak mümkün değil. Denizli maçı keza. Saçma sapan goller yedik. organize olmayan ataklarımızla bile 3 gol bulduk. İlk yarı ceza sahasında kimse yokken ortalarla kaleci alıştırdık. Denizlide üstüne gitmedik. BJK maçında yine fırsat teptik. Herşeyi yaptık bizde şampiyonluğu vermek için.

Katılıyorum. Ama kesinlikle bir kabus ya da şok yok ortada.

O tercihleri şu forumdaki 1000 kişiye sorsak 990'ı maç başında yapar.
Neden ya neden , cidden anlamakta çok güçlük çekiyorum.
Anlamalıydık ya Denizli maçında hayalet modunu açan ve penaltı kaçıran Emre akbaba'yı ikinci yarı çıkarmayarak ödüllendirdi.

olmadı hocam. 2 sene üst üste başarısızlık kabul edilemez. yollar ayrılmalı maalesef. her şey için teşekkürler

Ya hala inanamıyorum İlk yarı o kadro çıkar mı ya

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerbahce zamanında daumu gönderdi geri gitti daha sonra zico yu gönderdi geri gitti Efsanemiz fatih hocaya sahip çıkın nolur sa olsun averajla kaybettik

Bizde 1 sene FT ile geri gittik 2. sene daha geri gittik. 3. sene 4. sene ilerde GS kalmayacak.

Denizli maci rezillik ya. Akbabaya penalti attiriyor. O macta atacagin kadar atacaksin. Evladin sevinsin diye penalti mi attirilir lan. Belki o mac 5 farkla bitecekti. Denizli hepten dusecekti.
Senin artik 7 sampiyonlugun var. Bu seneden 1tanesini verdigin icin kestim
Muslera atsa kaçırmaz o penaltıyı şaka gibi

sergen kac haftadir forvetsiz oynatiyor takimi
ftnin elinde kac tane forvet var say say bitmiyor

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Arda sozlesmeyi aldi mi tahatlamistir. Birde akbabayi omer bayrami uzatir hocamiz rahatlar.

Kiralik istemiyor. Gedsonun vur g.tune hocam sirkine yenilerini al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt