Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene en çok eleştirenlerden biriyim bende ama hoca camianın içinde kalmalı konumu ne olur bilemem ama keşke başkan olsa uzun süredir güçlü bir başkanımız yok sıkıntımızda bu

Kargalarin şampiyonluğunun en büyük mimari sensin

Hakemlerden daha çok katkın var kargalarin şampiyonluğuna.

DEFOL artık DEFOL

Azıcık yüzün ve gururun varsa istifa edersin

2 sezon rezil şekilde şampiyonluğu hediye edip hala yüzsüz yüzsüz buz kovası üzerinde ocak-temmuzu bekleyeceğiz diye bahane üretmeyi senden başka hiçbir yüzsüz yapmazdı.

DEFOL.

Biatcilarini
Evlatlarını
Sucukcularani
Manager damarlarını
Al ve DEFOL

1 saniye daha o koltuğu işgal etme arsız herif
Arsız herif hariç güzel yorum saygıyı kaybetme her yorumun 50 like arif hocam

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu sampiyonlukun kacama sebebi

20% yönetim sezon basi gec transfer yapti ve yetersiz kaldi arti takimi hic kormudi icin

30% futbolcular kendilerine iyi bakmadiklari icin gereksiz yerlerde sakatlandilar ve önemli maclarda hic hirs göstermedikleri icin onlarin da payi vay.

50% hocaya yazar, gereksiz yere haklida olsa sag sola catti bol bol ceza yiyip takimi capsiz yedek tdlere birakti icin, forma adaleti olmadi icin , kazanan takim cöp gibi oynasada degismez dedi icin, sonra puan kaybedince neredeyse ilk 11 degisti icin , yetmedi sezon sonlarina dogru farkli sistemler denedi icin, formda oyuncuyu sirf evlatlari oynasin diye oynatmadi icin say say bitmez.

Hoca sen bosuna kimseye bok atma kendin ettin kendin buldun. Les gibi rakiplerin vardi bu sene, biz normalde dört bes hafta önce sampiyon olmamiz gerekirdi gol yüzünden olmadiysak bu senin ayibin

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

4 senedir başımızda

İlk iki sezon rezil bir top oynayıp rakiplerin bize ikramları sonucu şampiyon olduk

Son 2 sezon belki de kadro olarak hepsinden daha iyi kadroya sahip olduğu halde ve yine ikramlar olduğu halde rezil bir oyunla şampiyonluğu verdik

Verdiğimiz rakiplere bak

Başakşehir ve Bjk

Adam akıllı bir rakip olsa gam yemem ama bunları geçemeyecek kadar kötü mü kadromuz

Seneye kalsa da senaryo değişmeyecek

O yüzden her şey tadında kalmalı

Zamanın geçti Sinyor Terim

Mümkünse bir daha bizi yönetme

Maç bitti. Sakinleştim. Zaten sezonu kafamızda bitirmiştik. Son haftalarda iyi heyecan yaşadık, bunun için takımıma ve Fatih Hoca'ya teşekkür ederim. Hoca'nın kadro tercihleri ve değişiklikleri bu sene felaketti. Bunu da çokca belirttim. Ama sağlık olsun karşımızda bu kadar kollanan rakip olunca yapacak pek başka bir şeyin kalmıyor. Şu olsaydı bu olsaydı malesef sadece varsayım olarak kalıyor. Olmayınca olmuyor bunu anlamak lazım.

Sezonu 2. bitirdik. Yeni yönetim ile beraber Fatih Terim'in kalmasını istiyorum. Diğer seneye daha iyi olacağımızdan şüphem yok. Şuan hocaya saydırsam bile bu sene hocanın dışında da çok değişken oldu. Her şeyden önce şikeci, şerefsiz tff ye karşı bir hamlemiz olmalı.

Fatih hocanın yalnız bırakılmadan sadece sahaya kafa verilmesi sağlanmalı. Yeni yönetimde bu yönetim gibi vur ensesine al maaşını tipte olacaklarsa gelmesinler. Kızıyorum ediyorum ama Fatih hoca olmasa takımın bu noktayada gelmeyeceğini biliyorum. Bu kadar baskıyı çoğu hoca kaldıramaz. Bjk kollanmasa rakipleri yatmasa Sergen'de kaldıramadı. Ama ona ikram ediyorlar olay bu.

Kişisel yorumum bunlar. Amacım suç sadece dış etmenler demek değil. Hoca istifası kolay, kendiside bırakır ama ondan sonrası bana göre karanlık.

Bir jenerasyonun kahramanıydı, hatta Galatasaraylı olma sebebiydi. Ama şimdi ise bir jenerasyonun Galatasaray'dan uzaklaşma ve futboldan soğuma sebebi olma yolunda ilerliyor. 12 sezon 8 şampiyonluk.. Hala istatistiklerin fena değilken bırak hoca. Buradan sonrası senin için uçurum.. Gitgide daralan vizyonun, katır gibi yaşlı inadın ve herkese höt zöt yaparak başarılı olma çabalarınla artık yürümüyor.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bitiyor zaten sözleşmesi. yeni gelecek yönetimin siz büyük ve zeki galatasaraylılardan farklı olarak galatasaray için daha iyi bir planı varsa siz de mutlu olursunuz, biz de iyi çıkmasını umarız. bu kadar cırlamanın lüzumu yok, bugünden itibaren ne kimse terim'i zorla tutuyor, ne de kendi ayrılmamak için kasıyor. şu beğenmediğiniz sezonun iyisini bu şartlarda yapabilecek bir hoca varsa yeni yönetim getirir, biz de her şeyden önce galatasaraylı olarak onun destekçisi oluruz. her ne kadar bunun olma ihtimali %10 filan da olsa.

Evet kendisini güçlü yönetim isteği ile destekleyenlerle aynı fikirdeyim ama tek farkla, güçlü yönetim kendisine fesih bildirimini gönderecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt