Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resim

hocaya sezon içinde çok kızdım ama malum grup ve bu yönetime inat takımda kalmalı. Yok öyle onlara yem etmek

ben eminim ki bu 2 seneden ciddi ders aldı hoca, ciddi bir genç kadroda oluştu. Gelecek yıl çok daha hırslı olacağına eminim

yeter ki düzgün bir yönetim ile çalışsın

Ekibini değiştireceksen devam et hocam.

Levent Şahin
Ümit Davala
Hakan Balta
Necati Ateş
Riera
Selçuk İnan
İyi Galatasaraylı olabilirler ama işin teknik kısmı farklı. Bunların ne işi var...

Ruh istiyorsan Arda var yeterli işte. Belki bir Bülent Korkmaz kulübeye alabilirsin ama fazlası kaldırmaz.

Çağdaş Atan’ın yardımcısı şimdi ise Karagümrük’ün hocası tarzı taktisyen ve antrenörler lazım. Avrupa futbolunu çok yakından takip eden ve bilen isimler lazım. Yapılanma böyle başlar yoksa 2 senede 40 tane transfer yaptık ortada iyi oynanan 5 maç göremedik. Bunu tüm kulüpler için söylüyorum eğer teknik ekiplere gereken önem verilmezse 1 ileri 3 geri gideriz. Bunun en güzel örneğini Avrupa’ya her gidişimizde yediğimiz tokatlar gösterilebilir.

FATİH HOCAYI EN ÇOK ELEŞTİRENLERDEN BİRİ OLARAK;

FATİH HOCA İLE DEVAM EDİLMELİ AMA NASIL;

1-PRENS,EVLAT SEVDASINDAN VAZGECECEK
2- OYUNCU DEĞİŞİKLERİNDE Kİ HATALARINDAN VAZGECECEK
3-15 SENE ÖNCEKİ DİSİPLİNİ VE OYUNCU ÜZERİNDEKİ OTORİTESİNİ TEKRAR SAĞLAYACAK
4- TAKIMI 20 MAÇ CEZA ALARAK YANLIZ BIRAKMAYACAK
5- TAKIM İYİ BİR SİSTEME VE DÜZENE KAVUŞACAK

BUNLARI YAPARSA DEVAM ETMELİ
Her biri imkansiz artik.

Hiç kimse kusura bakmasın ama Fatih Terim için bu büyük bir başarısızlıktır. Karşındaki dünkü çocuk Sergen ve sen iki gol yüzünden şampiyonluğu rakibe kaptırıyorsun. Çıkıp da federasyon, hakem diye ağlaman da cabası. Çık bari tebrik et adamları.

Şayet ders vermek yerine ders alacaksa kalmalı. Aksi takdirde düşünmek bile istemiyorum

''Defolsun, kovulsun'' gibi ifadeleri tek bir defa bile kullanmadım, yine de kullanmam ''Efsanemiz'' için. Ancak bırakmasının zamanı geldi artık...

Bu 4. sezonuydu, ligde daha uzun süredir görevde olan başka bir TD yok bildiğim kadarıyla. Şampiyon BJK, kadro kalitesi ve derinliği itibariyle bildiğin 'figüran' adayı olarak başladı sezona, FB mecburen 'ucuz yollu'' silbaştan kadro kurdu; başka da ciddi rakip yoktu...

Kriterim, ortaya konan futboldur. Sezon genelinde oynadığımız futbolu beğenen var mıdır peki?..Toplam 5 maç saymak için epey bir düşünmem lazım, net iyi futbol oynadığımızı söyleyebileceğim; tiksinti verici futbol oynadığımız maç sayısı daha fazladır...Anlaşılmıştır herhalde, daha fazla uzatmak istemiyorum...

Ffp ve yönetim elini kolunu bağladı. Sene başı taylan tek orta sahamızdı ve şubata kadar alternatifli kadromuz yoktu maalesef.
Yeni gelen yönetim çalışır hocayla bi sene daha kalır yapamazsa bu başarısızlığı ne galatasaray ne fatih terim kaldırır bırakır zaten. Haterlarına tavsiyem bi sene kalması sizin için daha iyi olur başarısız olursa bir daha gündeme gelmez. Şimdi bırakırsa yeni gelen hocanın her zaman alternatifi gözüyle bakılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt