Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ben son geldiğinden beri oynattığı oyundan memnun değilim hep eleştirdim. Ama eleştirimin sebebi bırakması için değil bu işin olacaksa Fatih hocayla olacağını bildiğim eski formuna dönmesi gerektiğini düşündüğüm içindi. Yani seneye kalacaksa artık özüne dönsün saldıran ısıran takımı çıkarsın kim formdaysa onu oynatsın. Emre Akbaba gibi tuhaf ısrarları olmasın. Yok 4 senedir devam ettiği kafayla devam edecekse hem kendine hem bize yazık etmesin. Aklım almıyor en basitinden Fatih Terim’in takımı bir sene boyunca hava toplarında bu kadar etkisiz olmamalıydı inanılmaz gerçekten.

kendisine 2 sezon boyunca diyecek çok ağır laflar var da bunca şampiyonluğun hatırına söylenmez. bırak hoca katar'la mı anlaşıyorsun kimle anlaşıyorsan anlaş da bırak bir an önce. artık galatasaray' a zarar verdiğini en ağır terimci bile anlamıştır.
yok daha anlamamislar

kendisine 2 sezon boyunca diyecek çok ağır laflar var da bunca şampiyonluğun hatırına söylenmez. bırak hoca katar'la mı anlaşıyorsun kimle anlaşıyorsan anlaş da bırak bir an önce. artık galatasaray' a zarar verdiğini en ağır terimci bile anlamıştır.
Hoca olmasa birak ilk 2e Girmeyi ilk 5e.giremez bu kadroyla bu yonetimle bu takim. Hoca biraksin da gorucem sizleri

Hoca olmasa birak ilk 2e Girmeyi ilk 5e.giremez bu kadroyla bu yonetimle bu takim. Hoca biraksin da gorucem sizleri
ee dostum ilk 2 veya ilk 5 ne farkediyor. yeni vaad bu mudur yani, ilk 2 ye girmek mi? ilk iki derken 2. lik oluyor zaten yoksa aksi durumda şampiyonluk denirdi.
yok daha anlamamislar
anlamadılarsa bir sezon daha seyretsinler benim bir daha böyle rezil futbol seyredecek halim yok çünkü.

Hayal aleminde sen devam et renktaş..Hoca devre arası transferleri sonrası yönetim teşekkürü hak etti diyecek sonra bugün olduğu gibi yine yönetimi hedef tahtası yapıp yine satacak ve taraftarda bunu yiyecek öyle mi.. Eline verilen imkan kimseye verilmedi ama kendi şampiyonluğu kendi eliyle sattı...Yarın gelecek hoca birazcık liyakat önem versin bu camia elini kolunu sallaya sallaya yine şampiyon olur..

Yok yav. Sol billuruna yüzünü sürmek için kendini feda edecek tipler var. Onların gözünde Terimin yanlış yapması mümkün değil.

bir ara yaş ortalamasını düşüreceğim demişti.

saracchi, onyekuru, mustafa, gedson, halil, kerem gibi en yaşlısı 97 doğumlu olan adamlarla yaş ortalamasını düşürdü ama kerem hariç hiç biri bizim oyuncumuz olmadığı için bu işten hiç bir şey elde edemedik. sonuçta gençleşmekteki ana gaye sonraki yıllara yatırımdır. tapuları bizde olsa gelecekte daha iyi olabilirler diye umutlu olabilirdik ama elde bir şey kalmadı.

kiralık oyuncuyla takımı gençleştirip geleceğe yatırım yaptık ;D

niye kiraladık diye hocaya suç bulmak da belki biraz abartı ama adamların hepsi gidince yaptığımız iş çok anlamsız görünecek bu da bir gerçek.

herifleri alabilecek olsak durum değişir ama hiçbirini alamama ihtimalimiz çok yüksek.

vaziyet vahim maalesef.

Son düzenleme:
Hatalarından ders çıkarma 0. Gomis’e penaltı ısrarı şampiyonluktan ediyordu ders almadı. 1 penaltının ne denli önemli olduğunu unuttu. Emre sanki halısahada oynuyormuş gibi penaltıyı almadına müsade etti bu sefer şampiyonluk gitti.

bir ara yaş ortalamasını düşüreceğim demişti.

saracchi, onyekuru, mustafa, gedson, halil, kerem gibi en yaşlısı 97 doğumlu olan adamlarla yaş ortalamasını düşürdü ama kerem hariç hiç biri bizim oyuncumuz olmadığı için bu işten hiç bir şey elde edemedik. sonuçta gençleşmekteki ana gaye sonraki yıllara yatırımdır. tapuları bizde olsa gelecekte daha iyi olabilirler diye umutlu olabilirdik ama elde bir şey kalmadı.

vaziyet vahim maalesef.
Geldiğinden beri full kolpa! Geldiğinden beri gençleştirecek, her devre arasında yeni elemanlar alacak, her sene sonunda yeni kadroyla bambaşka takım yapacak... Hani ne oldu altyapıdan çıkan gençler. Daha pişmediler mi? Yani sürekli hedef gösteriyor. Ama artık kimse yutmuyor.

Hoca bu sene çok maç verdi ama 10 kişi kalmış küme düşen Kayseri’ye verdiği
maç bence 1 numara. Takım alt tarafı 1 farkla önde ama gitti 5 değişiklik birden yaptı takımın anasını ağlattı. Toplasan sezonda 3 ay kafasını asli işine veriyor.
O 3 ayı da cezalı geçiriyor...

Ben 1 sene daha bu berbat futbolu kaldıramam. 3 senedir işkence çekiyoruz yaw . Gitsin artık ne olur. Efsanemiz gelmiş geçmiş en büyük Galatasarayli eyvallah .Ama tükendim ya 3 yıldır. Şampiyonluklar felan umrumda de değil. Zaten olsakta gidip Avrupa da rezil olup duruyoruz . Şu futbol yerine. 2008-2009 2009-2010 tarzı zevk veren futbol ama skora yansımıyor tarzı bir kaç seneye bile razıyım. Lan ben futbol izlemek istiyorum artık. YETER..

3 Senedir berbat gözü kanatan futbol oynuyoruz.İstemiyorum artık şu takımın bir taktiği sistemi olsun bu kadar puan toplamamız bile mucize bu oynadığımız oyunla.

ilk yarı 39 puan toplamışız.
ikinci yarı 45. beşiktaş ve fener 40.

hocanın ilk yarıda iyi yönetim gösterdiğini söyleyenler vardı ama istatistikler ilginç
ilk yarıda kayıplar üst üste gelmeyip aralara yayıldığı için daha az dikkat çekti herhalde.

Herkes yönetimi eleştiriyor tamam da, hangi yönetim ile iyi geçinebildi ki? Hep bi kusur, hep bi küsme, hep bi taraftarı yönetime karşı karşıya bırakmalar. Bi insan da bi susar, ve kendi işine bakar. 4 sezon bu takımın başında ve tek anlattığı olay, öbür transfer sezonu sabredecek Galatasaray taraftarı. Herkes de eyvallah diyerek bekledi, ama oyundan değişen bişe yok.
Yeni oyuncularım çoğu ateş gibi başlıyor, bi kaç hafta sonra birden formsuzluk başlıyor…
Kimse de onca yıldır sormuyor ki, ağa biz ne oynamaya çalışıyoruz…

Bide herkes tutturmuş, hoca formsuz şu bu diye, gerçek olan olay Hoca modern futbola ayak uyduramıyor. Anadolu Rakipler ya analiz edilmiyor, ya gerek duyulmuyor ya da yanlış yapıyorsun. Avrupa da kimse senden medet ummuyor, tek isteğimiz rezil olmamayalım ama onda da master degree elde etmiş, kim varsa bizi ezemeyi biliyor.

Bide şu evlatcılık olay bi bitmedi, taraftar kızar ama Terim inatla oynatır, çünkü aptal taraftarın istediği olmasın diye. Burda kimse Emre Akbaba yı ilk 11 e koymaz ama bay Terim ile bu sezon 18 maçta ilk 11 de başladı. Sonra da yok yönetim transfer yapmadı filan deyip, bu herife gidip sene sonu bekleyip bedava almak yerine 4-5 milyon Euro verdirip illa aldırdı.

Aynı şey Arda için de gecerlı, herifin koşacak hali yok, Bay Terim hala sanki 2008 Arda varmış gibi medet umuyor ve oynatıyor da, oysa büyük bir kısım on gelmemesi için karşı çıktı ve Başkan bile istemedi, ama Terimin işi inat ya, illa herkese karşı çıkıp aldırdı. Gören de dicek sanki 17 yaşında ki oyuncu icin bi ışık gördü o yüzden yapıyor. Elin sonunda 21 maçta ilk 11 de başladı…Aynı herif bir sezon evvel Başak da sadece iki, 2!!!!! Maçta ilk 11 de yer aldı. Ve o takım sezon sonu şampiyon oldu.

Ya kime anlatıyorum, burda bircok kişi ne futbol dan anlıyor ne hentbol dan. Tamamen duygusal davranıp, ama Terim gidince kulüp kapanacak mış gibi karamsar ve vısyonsuzlığa kapılmış o yüzden de bu durumdayız. Vermişiz kulübü Herifin eline, oyuncak yerine döndürdü takımı. Herseye bi kusur, kimse de demiyor kı ya tamam da güzel Hpcam, biz de isteriz Manchester gibi Para harcayak, ama coğrafya gerçeği var. Senin durumun Fener den de, hele hele BJK den de daha iyi…Kadro desen zaten öyle, bi kez de sen kısıtlı imkanlar ile bisey yap, sen bir oyuncuyu yücelt ve geliştir… ama yok. O gitsinler bunlar alınsın felan, ya Bay Terim sen bu takımın finansal yapımını bilmiyormusun ya da d…. mı geçiyorsun bizimle?

42 maç var, bir Allah’ın kulu Duran top organizasyon çalıştığını gördü mü? Daha 40 Cı haftaya kadar her duran topun başına Ömer gecıyordu, bu herif Sabri nin sol versıyonu, kendine hayırı yok bize mi olacak? Akıl var mantık var…
Neyse yine bol ayak tenis izleriz seneye ve kanser olmaya devam ederiz, nede olsa futbol un F si izlettirmemekte yemin etmiş bir Hocamız var.

Fatih Terim son kullanim tarihi gecti 2 yil evvel.

Rakibin Larinle, vida ile wellingtonla , 38 lik atiba ve josefle , kalede ersinle ve maas butcesi 20 milyon olan kadrosu ile sampiyon oldu senin 45-50 milyon euroluk maasli kadrona karsi.

Rakibin bu heriflerle sampiyon olurken sen falcao, muhammet, onyekuru, feghouli, gedson, marcao, luyindama, Muslera ile olamadin, hala transfer diyosun 3.5 yildir 1 duran top organizasyonun yok!!

Şu sezonu bi duygusallık yapmadan gözden geçirin. Benim bildiğim en az 10 maç cezası var takımın başında olmadığı, aynı şekilde takımın yediği kırmızı kartlara bakın önemli maçlarda, kendi sahamızda verdiğimiz saçma sapan puanlara bakın. Sezon başından beri takımda disiplinsizlik ve vurdumduymazlık var, hiçbir zaman şampiyonluğa inanmadık, iyi oyunu geçtim zaten yıllardır iyi oyun oynamıyoruz, herhangi bir sistemimiz yok her maç farklı oyuncu tercihleri, akbaba sevdası vs. Bu takımın bu seneki kadrosu bütün rakiplerinden öndeydi her ne kadar transferler geç yapılsa da. Beşiktaş çok mutevazi rakamlarla kurdu kadrosunu ve belli bi oyun sistemi oturttu.

Dediğim gibi son maçlar aldatmasın kimseyi Galatasaray'dan büyük kimse yoktur, yeni yönetim de gelir yeni sponsorlar da bulunur yeni teknik direktör de bulunur eğer akıllı işler yapılırsa çok daha başarılı da olunur. Biterse gideriz diye bi dava da yok umarım yollar ayrılır teşekkür edilip

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Allah askina terim kalsin diyen arkadaslar yeni yonetim gelse terimin futbol anlayisi farkli mi olacak? Hic birsey degismiyecek kendini sirf takima dahi verse ancak bukadar oyniyacagiz. Yetmedimi sizce oynanan rezil futbol? Bir yil daha mi bu berbat futbolu izlemek istiyorsunuz? Terim giderse neden dünyanin sonu gelecek gibi görüyorsunuz olayi? Kacan iki kolay sampiyonluk var, akli basinda sistemli bir hoca olsaydi bu kacan sapmiyonlugun en az birini kazanirdi. Bu saatden sonra Terimden birsey beklemeyin, zaten kadro tahminen daglacak yeni kadro kurmayi cidden terim mi yapsin? Ögle birsey olursa birkac yil daha kendimize gelemeyiz. Terime hayir cünkü miadi doldu artik iyi bir katki verecek durumda degil.

Zaten su kadro ile les gibi futbol oynadik daha kötü bir kadro ile sezona girersek en azindan sistem sahibi bir td gerek yoksa bu sezonu bile arariz.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt