Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaslanmis artik. Tuttugunu koparamiyor eskisi gibi. Malatya’nin 1-0 öne gecmesi de ayri bir skandal. Bir de Arda‘yi musallat etti basimiza. Takim tutmaktan sogudum suan, hersey cok güzel olabilecekken cok moralsiz durumdayim.

Seneye de seyirci yoksa yine etkisiz olacak. Sinirlendiginde yine takima ve kendine zarar verecek

Sayesinde 2 sene çok kolay şampiyon olup farkı açma şansı varken kullanamadık.bjk fb hep bu seneler gibi kötü olmaz.kötünün iyisi bile olamadık beyefendi sayesinde.avrupada zaten kendisi sayesinde madara oluyorduk şimdi ligte bile başarıya ulaşamıyoruz.

Fatih Terim: “Habire soruyorlar sözleşmemi, ben de habire bitti diyorum. Ben yarın itibarıyla Bodrum'a gidiyorum. Amerika'ya gidemiyorum vizem yokmuş.”

Fatih Terim: ''Ben tahmin ediyorum 2 mi 3 mü ya 10 senelik ya da 15 senelik imza attım. 2 defa 5 seneye imza attığımı hatırlıyorum meğer 2 senelikmiş onlar.''

İşi gücü başkana laf çakmak
Yememiş içmemiş başkana laf söylemek için beklemiş.

O kadar erkektiysen başkan sana ve oyunculara sahada sürünüyorlar dediğinde konuşacaktin.
Tabi biliyordun tekmeyi yiycektin onun için sesini edemedin

Şu laflara çalıştığın kadar duran top çalıştırsan Nisan ayında şampiyonduk.

Hainlik edip elinle şampiyonluğu verdin.
Şimdi Bodrum'da keyfini sür.

Buz kovasından medet uman,
Evlatlarina sözleşme peşinde koşan,
Damatlarına managerlik yaptıran,
Sürekli Bahane üretenleri İSTEMİYORUZ

Sistemi olan Bir ekip istiyoruz!
Eeeee devam etmeyecekse şu son 2 sene taraftara nasıl unutturulsun. Başkanla bir kavga, bir kaos sonra mağdurum da mağdurum.

Yoksa şimdiden zemin hazırlamazsa bir kaç sene sonra Sebo kankası ile görevdeki Teknik Direktörün altını oyup nasıl tekrar geri gelsin.

Sizin desteginize tukireyim. Galatasaraya destek olun lan

Birakacak mi bakalim sekil mi yapiyor yoksa

Şekil değil bir kaç sene sonrasına yatırım bence. Bir 5. döneme.

Bitik, gercekten bitik bjk‘ya sampiyonluk kaptirdik. Sampiyon olamasalar hem psikolojik hem de maddi olarak iyice cöküse düseceklerdi. Zaten parasizliktan aboubakar ve cenk ile iki sakat topcz anca alabildiler.

bir de su antipatik baskanlari simdi dir dir konusuyor aglak sergenle birlikte.

ama hala terime sans verelim diyen arkadaslar var, ondan bizden birsey olmaz, heralde son iki yildir oynadimiz futboldan cok memnun kalmis arkadaslar. yabanci hoca ile olmazmis iki mac sonra kovarmisiz, peki suanki hocamizi neden kovmadik kovamadik onuda bir aciklayin?

Adam sezonun bilmem dörte birini zaten tribünden izliyor cünkü rahat durmuyor gelen gidene laf cakiyor, haydi catir catir futbol oynayip da sansimiz olmadi icin sampiyon olmadik desek neyse, o vakit anlarim bende derdim terim kalsin diye ama hic birsey oynamiyoruz, her yeni gelen transfer bir iki mac iyi oynayip sonra resmen diger takim arkadaslarina uyum sagliyorsa burda sorun o oyuncuda degil hocada dir, görün artik terimle olmiyacak bu is.

dün gsye ihanet etmistir
sirf akbaba ve ardayla ilk yari sov yapmak istedi
o da her seyin farkinda ikinci yari hemen onlari cikardi ama is isten coktan gecmisti

belki de büyük ft efsanesinin sonu bu olacak
sirf evlatlari icin bu duruma düsmesi beni cok üzüyor

sezonu cok rahat sampiyonluk ile tamamlayabilirdi ama o evlatlarini secti malesef

Etobo ,belhanda en son da emre akbaba takıntısı bizi bitirdi bu sene .
Hatay macinda gedsonu defansa koyması .
40 maçın 30 in da yanlış 11 ile çıkıp 65 e kadar oyuncu değiştirmemesi .
Duran top çalıştirmaması bjk dün duran top ile sampiyon oldu ...
Takımın hücum planının olmaması .

Geldiğinden beri full kolpa! Geldiğinden beri gençleştirecek, her devre arasında yeni elemanlar alacak, her sene sonunda yeni kadroyla bambaşka takım yapacak... Hani ne oldu altyapıdan çıkan gençler. Daha pişmediler mi? Yani sürekli hedef gösteriyor. Ama artık kimse yutmuyor.
Geçende ilk dönemi gibi her sene Anadoludan 1 oyuncu alıp takıma monte ettiğini övenler vardı. Eh bu hızla gidersek bir 10-15 yıla bir takım kururlur kurulmasına da bu sefer de o takımın çoğu yaşlanmış olur.

dün gsye ihanet etmistir
sirf akbaba ve ardayla ilk yari sov yapmak istedi
o da her seyin farkinda ikinci yari hemen onlari cikardi ama is isten coktan gecmisti

belki de büyük ft efsanesinin sonu bu olacak
sirf evlatlari icin bu duruma düsmesi beni cok üzüyor

sezonu cok rahat sampiyonluk ile tamamlayabilirdi ama o evlatlarini secti malesef

Akbaba ve etobo kazmalarinin adini duymaktan sıkıldım.
Arda karari dogru idi. Kapali savunmayi seninle benimle mi acacak ? Ya Arda ya da feghouli onun cozumu. Onların fikziksel durumu da asikar..

Arda karari dogru idi. Kapali savunmayi seninle benimle mi acacak ? Ya Arda ya da feghouli onun cozumu. Onların fikziksel durumu da asikar..

10-15dk sonra pili biten ardayla baslamak neyin kafasidir?
ardayi 70den sonra sok, yorulmus savunmayi duman etsin ama ilk 11de baslatmak ihanettir
sirf evlatlari sov yapsin diye bizi sampiyonluktan etti

10-15dk sonra pili biten ardayla baslamak neyin kafasidir?
ardayi 70den sonra sok, yorulmus savunmayi duman etsin ama ilk 11de baslatmak ihanettir
sirf evlatlari sov yapsin diye bizi sampiyonluktan etti

O tamamen strateji. Erkenden delmek istedi Malatya defansini. Elindeki adam 25 yasindaki Arda degil. Fiziksel defolari var. Eger 70 den sonra soksaydi emin ol bu sefer elinde Arda gibi adam var kapali defansi acmak icin neden 70 dakika bekledin diye yaygara yapacak baska kisiler olurdu.
Hersey sonuca bakar. Sonuc iyise yapilan yanlislar gorunmez. Kotu ise yapilan iyi isler de gorunmez kotuler uzerinde durulur.

Bir teknik direktör görevi taşıyan ( vasfı demiyorum o yok zaten de ) birinin dün ilk yarıya Emre Arda ikilisi ile başlaması bile tek başına kovulma nedenidir zaten ki bunu uzunnnnn zamandır yapıyor kendi kafasına...
Tek bir konuda katılıyorum hocaya. Evet yönetim konusunda çok haklı. Çapsız, beceriksiz, liyakatsiz bir yönetimle çalıştı son 3 senedir doğrudur. Ama zaten saydığım bu özellikleri tasisalardi çoktan kovarlardi bunu. Aslında şikayet etmesi değil, destek olması gerekiyor bu capsizlara...

Arda geçen sezon 2 maç ilk 11 de başlamış. Bir takım Ardasız şampiyon olduğu gerçeği var, bir tarafta Arda’yı durmadan ilk 11 oynatan ve şampiyon olamayan takım:)

Ortada kaçırılan bir şampiyonluk var. Bu şampiyonluğun kaçmasında yönetim kadar hoca da suçludur. Devre arası istediği tüm transferler yerine getiren yönetimdir. Yönetim de sadece kazanılan maçlar sonrası ortada görünmüştür. Rakibi hakemler bu kadar koruyup kollarken, el üstünde şampiyonluğa götürülüyorken, TFF her durumda hocayı doğrarken, sessiz kalmayı tercih ettiler. Herşeyle mücadele eden bir hoca da ancak bu kadar mücadele edebildi.

Başkan adayları yine Terimi getirecektir. Hocanın yapması gereken takımı çalıştırmak, adaletli forma dağıtmak, evlatçılığı bırakmak ve sadece işine odaklanmak olmalıdır.

Sampiyon oldugu yillarda ikinci ismin etkinligine dikkkat et..
Futbol dünle oynanmıyor, bunu anlamak ce düşünmek çok zor olmamalı

33c.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt